Roots
http://www.imdb.com/title/tt3315386/
καταπληκτικη μινι σειρα βασισμενη σε ομωνυμο βιβλιο. προτεινεται!
Printable View
Roots
http://www.imdb.com/title/tt3315386/
καταπληκτικη μινι σειρα βασισμενη σε ομωνυμο βιβλιο. προτεινεται!
Έχει ασχοληθεί κανείς με το "Orange is the New Black";
Κοιτα βλεπεται, αλλα δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο κατα την γνωμη μου, δεν ξερω γιατι εχει τοσο μεγαλο κοινο. Βασικα μου θυμισε πολυ τους Σταβλους της Ερριετα Ζαιμη, χωρις το χιουμορ ομως. Κοινως φυλακισμενες γυναικες, που ομως η φυλακη θυμιζει περισσοτερο στρατωνα, παρα φυλακη.
Τελείωσα πριν καμιά βδομάδα και τις 4 σεζόν. Η δεύτερη και η τέταρτη είναι εξαιρετικές τις είδα σε λίγες μέρες. Η τρίτη κάνεις μια κοιλιά. Η σειρά έχει ψυχή κάτι που λείπει από πολλές άλλες σειρές. Νοιάζεσαι για τους χαρακτήρες και αυτό φαίνεται σιγά σιγά όσο βλέπεις τα επεισόδια. Τα 3 τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν είναι απίστευτα δυνατά. Απλά δείτε την.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σας ευχαριστω και τους δυο, καταρχήν!
Ειχα σχηματίσει την εντύπωση, μαλλον λανθασμένα, οτι ειναι "γυναικεία" σειρα, αλλα με "έτρωγε" να ρωτήσω επειδη την ακουω συνέχεια τελευταία...
Δεν νομιζω οτι εκανες λαθος στην εκτιμηση σου. Ενταξει δεν ειναι grey's anatomy, ή desperate housewifes , αλλα μονο γυναικα θα εβρισκε φρικτες της συνθηκες στην φυλακη που δειχνει η σειρα. Επισης ολες οι ιστοριες που λεει, αφορουν γυναικες, οποτε ποιο νομιζεις οτι ειναι το κοινο της?
Θα μπορέσω να σου απαντήσω πιο εμπεριστατωμένα εαν δω κάποια επεισόδια, αλλα, σκεπτόμενος απο την "ανάποδη", θα έλεγε κανεις οτι το Prison Break είχε μόνο αντρικό κοινό; Ασφαλώς όχι... Επίσης, απ' ο,τι διάβασα,Άρα ίσως "ξεφεύγει", λόγω αυτού, απο αυτο που θα έλεγε κανεις "γυναικεία σειρά".Spoiler!
Anyway, εφόσον δε το εχω δει, μιλώ υποθετικά. Θα δω κάποια επεισόδια και επανέρχομαι.
Thnx!
Τώρα κάθε μέρα που πάω στη δουλειά και το απόγευμα που βγαίνω για ποδήλατο ακούω συνέχεια τη λίστα του Stanger Things στο spotify. Κομματάρες και μια γλυκιά νοσταλγία...
https://open.spotify.com/user/spotif...F5sivT27ZBhxum
Να πω και γω με τη σειρα μου πως ειδα το stranger things. Οκ μου φανηκε δυνατη σαν σειρα, ωραιο το σεναριο όχι όμως κατι το εξαιρετικο και με ένα φιναλε που προσωπικα δεν με αποζημειωσε πληρως. Είναι αρκετα τρομαχτικη , εχει σασπνες που σε κραταει μεχρι το τελευταιο επεισοδιο και φοβερα καλοδουμενη οσα αναφορα την παραγωγη. Το μεγαλυτερο + για εμενα είναι το μυστηριο που υπαρχει γυρω από την πρωταγωνιστρια και τους «κακους» και ασφαλως το εξαιρετικο καστ. Οι πιτσιρικαδες είναι απιστευτοι!!! Υπαρχει μια φοβερη χημεια που δυσκολα συναντας σε σειρα. Αυτή η αισθηση της ρετρονοσταλγιας stand by me, ET, goonies, alien, encounters of the third kind είναι πραγματικα το κατι άλλο, fan service για τους λατρεις των 80s, δηλαδη για εμας τους τριανταρηδες και τους λιγο μεγαλυτερους 40αρηδες όπως ο Παυλος :P. Tελος ναι το soundtrack ΤΑ ΣΠΑΕΙ και δειχνει μια διαφορετικη πλευρα της μουσικης, αυτη που φερνει ανθρωπους κοντα...
8/10 για εμενα, ιδιανικη περιπτωση σειρας blockbuster για καλοκαιρι και αραγμα σε εξωχικο.
Εμένα αντίθετα το φινάλε με άφησε ικανοποιημένο. γιατί παρόλο που σε αφήνει με κάποια ερωτήματα (λογικό) έχει απαντήσει πολλά που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δημιουργεί και μερικά νέα για να περιμένουμε τη 2η σεζόν με ανυπομονησία.
Προσωπικά δεν άντεξα και είπα να ξαναδώ τη σειρά. Όλο αυτό το 80's στυλ, τα πιτσιρίκια, η μουσική ξεθάβουν αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια και με ταξιδεύουν πίσω όταν και εγώ ήμουν πιτσιρικάς τα καλοκαίρια με ένα ποδήλατο όλη μέρα να μην μαζευόμαστε σπίτι πριν έρθει η μάνα κάποιου να χαλάσει το παρεάκι....
Περιμενοντας τον μπαρμπα Παυλο να μας φερει παγωτο!
χαχαχαχαχαχα!! Πέθανα!!!
Βρε σίχαμα, αυτα λες όταν λείπω...;;;; Δε θα έρθεις εδώ;;; Θα πληρώσεις όλο το τραπέζι όταν βγούμε!!!!
Και συνεχίζεις...
Εσυ, τέκνο Βρουτε, εδώ είσαι... Θα τα πουμε!!!!
Πες τα, φίλτατε Βασιλη!!!!! Πολύ θάρρος έχουν πάρει τα πιτσιρίκια!!!!
Ναι... Αυτο που θα μας τραπεζωσετε εσυ και ο Τασος, δε λες;;;