Τελικά μάλλον ο Νίκος θα πανηγύριζε αντί του Βαγγέλη :D
Printable View
Τελικά μάλλον ο Νίκος θα πανηγύριζε αντί του Βαγγέλη :D
Και δεν τελειωσε ακομα....
Σιγά μη φύγει κανένας πόντος......και θα πανηγύριζα (αυτό το έκανα) και θα τις έτρωγες (αυτό πολύ θα το ήθελα) μπας και βάλεις μυαλό.
oριστε..σας εφερα τυχη.1-1.:c055gfe:
Να δουμε τα παλικαρια μας τωρα τι θα κανουν.
Α ρε κονεξ...
Τελικά και οι 2 θα πανηγυρίζατε :S Έλεος ρε πούστη μου, πόσα δοκάρια. Αμάν πια αυτός ο Τοροσίδης τι χάνει το παλικάρι.
ελεος ρε γμτ,κλασσικα μπουγατσομαγκες των παοκτσηδων για να μας εκνευρισουν στην αρχη,αφου φεραμε χ το εχω σχεδον δεδομενα οτι δεν εχουμε τα αρχιδι@ να κερδισουμε μεσα στην τουμπα,λογικα θα σφαχτει και η αεκ τωρα που σχεδον αποκλειστηκαμε και επισης θα φαμε και μια ποινη 3 αγωνιστικες στο νερο ..γιατι δεν λεγομαστε παο.Για μενα η δικαιη τιμωρια ειναι 1 αγωνιστικη,για να δουμε.
Δυστυχως θα πρεπει να περιοριστω στο streaming.Το ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ μεχρι ενα σημειο το εβλεπα μια χαρα και σε καλη σχετικα ποιοτητα.Μετα κολλησε...
Αυτος ο αορατος προεδρος μας πρεπει να ειναι πολυ μεσα στα κολπα.:c030:Quote:
Originally Posted by ezio_auditore
κοιτα λιγο την ομαδα σου ρε φιλε που μιλας κιολας ησουν 2 φορες υποτροπος και γλιτωσες με 2 αγωνιστικες,αν ειναι δυνατον ρε βαζελια.
δεν χρειαζεται να εχεις προεδρο οτι ειναι βαζελος αυτος που ελεγχει το ελληνικο ποδοσφαιρο,πιλαβιος rules.
τα σημεια στιξης οι τονοι γενικα η συνταξη ειναι τα δυνατα μου σημεια αυτα που γραφω βγαζουν νοημα ο θρυλος ηταν φοβερος παο sucks πιλαβιος rules
Γενικά ο Οσφπ ήταν καλύτερος, άτυχος σε γενικές γραμμές, εντυπωσιακός όμως στο πως έκλεινε τους χώρους και στις αλληλοκαλύψεις.
Παντως λογο Πιλαβιου ..επιτελους θα δουμε και ενα παιχνιδι με κοσμο.Γιατι βαρεθηκα να βλεπω λευκα καθισματα στο ΟΑΚΑ...
καλα ενταξει,στο κατω κατω ενα χ φεραμε και με την μπαλα που παιξαμε μπορουμε να κερδισουμε μεσα στην τουμπα οτι και να λετε,θα σας δουμε και σας το βραδυ.θα εχει φαση να χασουμε το κυπελλο γιατι σε βαθος χρονου θα γινει και το σουπερ καπ πρωταθλήτης κυπελλουχος,δεν θα ειναι ασχημα μια 3αρα για την δυσκολη χρονια με cl που θα εχουμε
O κλασσικός γκαντέμης ολυμπιακός της προηγούμενης δεκαετίας εμφανίστηκε μετά από πολύ καιρό.Τότε που αν άρχιζαν τα δοκάρια δεν είχαν σταματημό και ο αντίπαλος με μια φάση έβαζε γκολ.Προσωπικά το έργο το έχω ξαναδεί μόνο που το είχα ξεχάσει(από εποχές αλεξανδρή).Εγώ θέλω 2 γκολ στην τούμπα και άσε τον παοκ να ψάχνει τρόπους πως να βάλει 3
Το είδες το μάτς Βαγγέλη και πιστεύεις ότι παίξαμε σαν εσάς????????????
E ναι ρε βαγγέλη όσο είδα το ματς από το πρώτο ημίχρονο δεν έκανε φάσεις ο παο ούτε έπειθε.Και όταν το ματς πάει στο 0-0 όλα είναι πιθανά και να χάσεις.Το θέμα είναι ότι η ομάδα σου ήταν σε άλλο γήπεδο ειδικά μετά το 0-1.Δηλαδή δεν το είδε κανείς αυτό?