Το trials fusion είναι καινούργιο παιχνίδι arcade που διατίθεται τόσο ψηφιακά (PSN) όσο και σε retail μορφή (διακάκι). Αφιέρωμα υπάρχει στο φόρουμ ΕΔΩ. Το παραπάνω είναι ένα add-on για το παιχνίδι (σκελετός μηχανής και κράνος).
Το Warframe είναι όντως είναι ένα online only free 2 play παιχνίδι (θα έλεγα τύπου Destiny σε δωρεάν μορφή και μέγεθος). Αφιέρωμα υπάρχει στο φόρουμ ΕΔΩ. Το παραπάνω πακέτο είναι add-on bonuses για τους χρήστες plus (αν και δεν είναι απαραίτητο να είσαι plus member για να παίξεις online με τα F2P games) που περιλαμβάνει ingame currency σε δύο μορφές (cash & platinums) και κάποια επιπλέον Bonuses όπως 5 random cards / mods για τα όπλα και για τρεις μέρες αυξημένες απολαβές σε currency/XP στο παιχνίδι. Έπαιξα, χθες και έκανα στο αντίστοιχο θέμα κάποια σχόλια, γενικά αν και δεν του το είχα είμαι κάπως θετικός για την ώρα απέναντι του, αλλά είναι η αρχή και ίσως να είναι το καροτάκι ενώ αργότερα να είναι πιο επιθετικό και αναγκαίο να πληρώνεις για να έχεις αξιοπρεπή πρόοδο και απόδοση στο παιχνίδι (pay2win). Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο βέβαια όπως έχω ακούσει σε άλλα παιχνίδια, αλλά όπως είπα ήδη είναι δωρεάν και μπορείς εύκολα και απλά να το δοκιμάσεις να δεις αν σου αρέσει.