Eίναι πιο εύκολη και προπαντώς πιο οικονομική λύση Τάσο.........άφησε τους να ζούνε στον κόσμο που τους λένε.
Printable View
Eίναι πιο εύκολη και προπαντώς πιο οικονομική λύση Τάσο.........άφησε τους να ζούνε στον κόσμο που τους λένε.
Αν θες να συγκρίνεις ποιοι ζούνε στον κόσμο "που τους λένε" δεν έχεις καμία τύχη με την ομάδα που υποστηρίζεις.
Τα έχω πει 200 φορές για τις εφημερίδες,όλες είναι τραλαλα ανάλογα την ομάδα που υποστηρίζουν.Αλλά τα σκήπτρα τα κρατάει ο ΟΣΦΠ, ρίξε μια ματιά στο σημερινό "άρθρο" του "δημοσιογράφου" Γαβαθιώτη (που έφερες πριν λίγο καιρό σαν στοιχείο!) στο Φως να δεις τι εννοώ.
To στοιχείο δεν ήταν του κάθε Γαβαθιώτη αλλά απόφαση δικαστηρίου.....καμία φυλλάδα δεν αγοράζω και ούτε ψάχνω να βρω τι έγραψε ο κάθε Νικολακόπουλος ή ο κάθε Γαβαθιώτης όπως κάνουν άλλοι.
Δεν μίλησα συγκεκριμένα για εσένα αλλά έκανα αυτό που έκανες 3 posts παραπάνω. Είπα κάτι γενικό για "αυτούς που ζουν στον κόσμο που τους λένε".
Ωραίο δεν είναι να κατηγοριοποιεί κάποιος τόσο αυθαίρετα?
μα aphelian αυτο το πραγμα λεμε και εμεις εδω μεσα , μια νικη παιρνει ο οσφπ , αρχιζουν να κατηγορουν , μια ηττα κανει ο ποα αρχιζουν παλι να κατηγορουν, ε κατσε και λιγο υπαρχουν και ορια, μερικοι εχουν γινει και γραφικοι και εκει που δεν υπαρχει διαιτησια υπερ το ολυμπιακου υπρχουν παραρτηματα βαση λογικης του βαγγου μιλαμε, το παιδι που μας κατηγορει οτι διαβαζουμε γαβαθιωτη τσουκαλα και νικολακοπουλο...
ξεμαλιστα. τι εγινε που κολλησαμε, ποα δεν ξερεις τη σημαινει? αν δε σου αρεσει κανε προβλημα στον Καλαφατη, αλλα φυσικα ολοκληρο ποστ στο ποα εμεινες εσυ.
Υποθέτω κάνεις πλάκα αν θεωρείς αυτόν τον παο καλύτερο από τον ολυμπιακό.Γιατί στην τελική η ομάδα σου τα έχει χάσει όλα φέτος.Και τι σου έχει μείνει?Η νίκη με τον ολυμπιακό(υπάρχει και το καραισκάκη)και με τον άρη στο χαριλάου.Σε όλα τα υπόλοιπα απέτυχες οικτρά.Και αν θεωρείς την καλύτερη φετινή σου εμφάνιση κόντρα στην τραγική σε αυτό το ματς άεκ σαν κριτήριο σου θυμίζω πριν λίγες μέρες τις εμφανίσεις με πανιώνιο και εργοτέλη(για να μην πάω πιο πριν)
Εγραψα το εξης απλο Μενιο.
Αν βγεις 2ος(που θα σημαινει οτι θα εχω παρει τιτλο,αρα οτι ειμαι καλυτερος),τοτε θα βγεις 3ος-4ος-5ος στα playoffs.:makefun:
Προς το παρόν αυτό ειναι το πιο πιθανό για τον παο(να βγει 2ος και μετά κατρακύλα)
Αλλά και πάλι ο περσινός ολυμπιακός άδικα βγήκε 5ος?Αφού στα play offs η ομάδα σερνόταν.Αν είχε τέτοια συνεχόμενη εικόνα και στο πρωτάθλημα δεν θα πήγαινε καν play offs
Μην απαντάς έτσι δεν έχουν συνηθίσει.....βγήκαμε 5οι λόγω διαιτησίας, καιρού, Δ.Ν.Τ. κλπ τέτοια πρέπει να βρεις.
Αν πάρεις εσύ τίτλο θα είσαι καλύτερος, ενώ εμείς που παίρνουμε τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα τα παίρνουμε από παράγκα ε? Γιατί να πάρεις εσύ τίτλο και να θεωρείσαι καλύτερος όταν είσαι ήδη αρκετούς βαθμούς πάνω από αυτό που έπρεπε να ήσουν με κάτι φαντάσματα στο Βικελίδης, στη Νέα Σμύρνη και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού :hysterical::hysterical:
Aπλα...ναι.:c030:
Αν αρχισουμε να γραφουμε τα φαντασματα του ΟΣΦΠ μαζι με τα παραρτηματα,τοτε δεν θα τελειωσουμε ποτε.:c055gfe:
Το παιχνιδι με τον Βολο μια βδομαδα πριν ηταν.
Mενιο δεν ηταν κακος στα Playoffs μονο.Oλη την χρονια ηταν αθλιος..Το πως βρεθηκε 2ος ειναι αλλο θεμα.
Δεν ειναι δικαιολογια οτι δεν επιασε αποδοση στα playoff.Εκει και αν ειχε κινητρο...
Ειναι σαν να μου λες οτι βγαινει η Ρεαλ δευτερη φετος με διαφορα απο τον τριτο,παει στα playoffs και βγαινει 5η πισω απο Βιγιαρεαλ,βαλενθια και εσπανιολ,διοτι δεν επιασε καλη αποδοση...
Ειναι ποτε δυνατον?
το οτι μας συγκρινεις με την ρεαλ βρισκεσαι σε καλο δρομο, αυτο σημαινεο οτι πιανουν τα χαπια... αν και βεβαια η ρεαλ ιδεολογικα πιο πολυ με τον φασιστοβασιλικοφρων παναθηναικο ταιριαζει, αλλα ενταξει τα χαπια δεν κανου μαγια απο την μια μερα στην αλλη.
A ναι ξέχασα και τον παράγοντα των παραρτημάτων. Φυσικά κάτι ομάδες Καραγεωργήδιδων, Δώνων(lol) και Ουζουνίδηδων εξαιρούνται να υποθέσω για τον Παναθηναικό. Μόνο εμείς έχουμε παραρτήματα λόγω δανεικών :a094:
O Παναθηναϊκός δηλαδή ήταν καλύτερος πέρσι θες να μου πεις? Ό,τι έκανε ο Σισέ, όπως και φέτος δηλαδή. Απλά πέρσι ήμασταν και εμεις απαράδεκτοι γι αυτό το πήρατε. 2 νίκες πέρσι, μέσα έξω αν θυμάσαι. Αν δεν θυμάσαι όμως να σε βοηθήσω :
http://www.newsit.gr/files/Image/15-...IR_502_355.jpg
Διαφωνώ σε αυτό που λες,δεν ήταν κακός,είχε ελλείψεις σε σοβαρές θέσεις και φάνηκαν.Και μη ξεχνάς τον αποδεκατισμό με τους τραυματισμούς(τέτοιο πράγμα δεν είχε ξαναγίνει).Έφτασε η ομάδα να παίζει δίχως σέντερ φορ.Ας παίξεις και εσύ καμιά δεκαριά ματς χωρίς σισέ να δεις που θα φτάσεις στην βαθμολογία.Και μη ξεχνάς σε νίκησε μέσα έξω δίκαια και χωρίς χεράκι διαιτητή.Απλά στο τέλος του πρωταθλήματος ήρθε η απογοήτευση από την απώλεια τίτλου,συσσωρεύτηκαν και όλα τα προβλήματα και ήρθαν οι πιο άθλιες εμφανίσεις.Όπως και να το δεις ο παο είναι ένας σισέ.Αν σου φύγει τελείωσες..............
Σχετικά με αυτό που λες για ρεάλ είναι δυνατόν.Το ντεφορμάρισμα και η κακή ψυχολογία δεν έχουν σχέση με το όνομα μιας ομάδας
Αν βγεις εσύ 2ος (που θα σημαίνει ότι εγώ θα έχω πάρει τον τίτλο, άρα ότι ο Ολυμπιακός πήρε 60 βαθμούς από τα παραρτήματα, 20-25 από την διαιτησία και ότι σας έσφαξαν τα κοράκια της παράγκας), τότε θα βγεις 1ος στα playoff δείχνοντας τι ομάδαρα έχεις και ότι σου έκλεψε το πρωτάθλημα ο διορισμένος στηριζόμενος στο κόκκινο παρασκήνιο.
:yes:
Ευτυχώς κανένα μεγάλο πρωτάθλημα δεν έχει playoff...
Αλλά ακόμα και να είχε, η Ρεαλ παίζει καλά σχεδόν όλη τη σεζόν, ο Ολυμπιακός πέρυσι έπαιζε καλά σπάνια.