Eχουν διαφορετική συμπεριφορά τα δίτροχα, αν του αφιερώσεις λίγο χρόνο θα καταλάβεις πως μπαίνεις στις στροφές.
Printable View
Eχουν διαφορετική συμπεριφορά τα δίτροχα, αν του αφιερώσεις λίγο χρόνο θα καταλάβεις πως μπαίνεις στις στροφές.
με σούζα νομίζω είναι το σωστό.... :a010bg:
Στο PS4 store έχει και αυτό KING ODDBALL free και έχει και trophies
Mπα, 7 ευρώ το βγάζει.
Λες να το πρόλαβα, free ήτανε σε εμένα.
edit: και στο vita το βγάζει μπερδεμένα αλλά το full game free βγάζει error
Attachment 4542
Λογικά είναι game trial πως ήταν αυτά που παίζεις λόγω plus νομίζω μία ώρα και μετά λουκέτο; Το πολύ πολύ το κατεβάζεις και το δοκιμάζεις. Εδώ πάντως βλέπω ξεκάθαρα ότι έχεις κατεβάσει την trial έκδοση και όχι την Full (το κόκκινο τσαντάκι).
A τώρα κατάλαβα τι λες Παντελή, το δοκιμάζω και επιστρέφω με εντυπώσεις...
Λοιπόν ο Παντελής έχει ανακαλύψει ένα bug του store στο συγκεκριμένο παιχνίδι,
''αγοράζοντας'' την trial έκδοση στο Vita (απλά πατήστε download και ακυρώστε το κατέβασμα)
ξεκλειδώνει την full έκδοση του PS4,
βιαστείτε πριν το πάρουν χαμπάρι και το διορθώσουνε.
Οσοι δεν έχετε Vita κάντε το από εδώ
https://store.sonyentertainmentnetwo...NGODDBALLENEU1
επιλέξτε στο choose a version την trial έκδοση και θα σας βγάλει μετά Free την έκδοση για PS4.
Oλα τα thanks τα δίνετε στον Παντελή τον pgp69 που το ανακάλυψε.
το εκανα και εγω αλλα λετε να φαμε κανα ban?
Ωραίος... Με αυτό το σύστημα κατέβασα και την έκδοση του Vita δωρεάν από ότι βλέπω. Λές να αρχίσουμε να παίρνουμε σβάρνα όλα τα trial? ;)
Δοκίμασε κανένα Νεκτάριε και πες μας.
Nεκτάριε την έκδοση του Vita δεν την κατεβάζει, τρώει σκάλωμα είτε από το pc store παρότι το βγάζει 0.00 ευρώ δεν συνεχίζει για purchased, βγάζει σφάλμα,
είτε από το Vita που το βγάζει Free και δίπλα επιλογή για download.
εχω δυο ερωτησεις..
1ον) εχω το sly cooper που εδωσε το plus σε retail. αν το κατεβασω τα save game, game data ειναι συμβατα η θα πρεπει να ξεκινησω παλι καινουριο save?
2ον) μπορω να κανω sign in με το account μου σε ps3 φιλου και να του κατεβασω το pes 14? εγω το εχω κατεβασει στο δικο μου κανονικα..!
Εμένα την έχει κατεβάσει στο Vita κανονικά και την εγκατέστησε κιόλας... Μάλλον είναι η κανονική γιατί ακύρωσα την trial. Κάτσε γιατί ξέμεινα από μπαταρία να το βάλω στην πρίζα να το τρέξω για σιγουριά.
@ aristos13
1) Εαν γραφει digital το free sly(το save του), τοτε το πας απο την αρχη....
2) Εαν δεν εχεις δωσει το account σου σε αλλη κονσολα εκτος απο την δικια σου, τοτε ναι μπορεις να το κανεις
Το δοκίμασα και παίζει. Έβγαλα όλο το πρώτο τμήμα και τρεις ή τέσσερις πίστες από το δεύτερο. Δεν μου έχει δώσεί όμως κανένα τρόπαιο και τουλάχιστον αυτό με το μία πέτρα για να βγαλω την πίστα το έχω κάνει. Επίσης, το κατέβασα από το Vita, από την επιλογή που λέει τιμή με έκπτωση για τους plus μίας και μου είχε και εκεί κόκκινο τσαντάκι. Δεν με χρέωσε τίποτα το κοίταξα και μετά που το κατέβασε.
Εμένα πάντως μου δίνει trophies όπως θα διαπιστώσεις κι από την τροπαιοκάρτα μου στην υπογραφή.