Δεν έχει σχέση με το WD, εκπομπή για μηχανές θα είναι ουσιαστικά.
Printable View
Breaking Bad
Prison Break
The Walking Dead
Game of Thrones
Και αναμενω την 2η season απο το Mr Robot
Νομίζω ότι το έχουν παρακάνει με τις DC σειρές. Είχαμε daredevil, μετά Jessica Jones, και τώρα θα βγάλουν Luke Cage και punisher?
Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα συμφωνήσω απόλυτα!!!!
Μarvel εννοείς. Και Iron Fist ήδη έχουν ξεκινήσει γυρίσματα, για να καταλήξουν στο Defenders. Έτσι ήταν το project εξαρχής, στην πορεία πήρε προτεραιότητα βέβαια η 2η σεζόν DD σε σχέση με το αρχικό σχέδιο μόνο, λόγω της επιτυχίας της σε κοινό και κριτικούς.
Όταν βγαίνουν κάθε χρόνο 100άδες σειρές (και ως επί το πλείστον μέτριες, με αποτέλεσμα να κόβονται) το project της Marvel με το Netflix είναι όαση, πόσο μάλλον στις σειρές αυτού του είδους. Και στο ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, αλλά με πιο ενήλικη προσέγγιση.
Κατ' εμέ αδικούνται ακόμη και με την σύγκριση με τις αντίστοιχες υπερηρωικές (άλλης φιλοσοφίας θα έλεγα) της DC. Από την μία έχουμε όλες τις παραπάνω εξαιρετικές σειρές του Netflix, και από την άλλη τα Arrow, Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, Gotham ξέρω γω. Και αντίθετα με τις τελευταίες που παίζουν στα networks, μιλάμε για σειρές 12 επεισοδίων μόλις, που να προλάβουν να κουράσουν.
Εντάξει, για τον Punisher αναμενόμενη η ανακοίνωση, μετά την αποδοχή που είχε ο χαρακτήρας (και ο ηθοποιός).
Ναι όντως marvel, κοιτα δεν ξέρω τι απήχηση έχουν οι σειρές, αλλά βρήκα το jj μέτριο, και δεν έχω και καμιά ιδιαίτερη ελπίδα για το Luke. Θα δούμε για τον punisher.
Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι είχε εξαιρετική απήχηση και το JJ (και για μένα DD>JJ) και αυτό μετράει πολύ για το status τέτοιων καναλιών (και ειδικά του Netflix που δημιουργεί τις πρώτες του παραγωγές). Για Luke Cage και Iron Fist, και γω δεν ξέρω τι να περιμένω (δεν τους ξέρω και ιδιαίτερα σαν χαρακτήρες έτσι κι αλλιώς).
Για το ότι κούρασαν που λες πάντως, εγώ είμαι αντίστοιχα σκεπτικός σε αυτές της DC που λέω παραπάνω (δεν ακολούθησα καν στα Legends of Tomorrow και Supergirl, ενώ δεν με βλέπω να συνεχίζω και Arrow) και αντίστοιχα στο Marvel's Most Wanted που θα είναι spin off του Agents of Shield (που είναι ... spin off των ταινιών :silly:)
Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του FTWD..
Πάρα πολύ αδιάφορα και φοβάμαι πως η 2η σεζον δεν θα προσφέρει τίποτα στο σύμπαν του TWD...
Δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό απλά μια παρόμοια ιστορία με πιο αδιάφορους πρωταγωνιστές...
Σορρυ ρε παιδιά σας άρεσε δηλαδή η πρώτη; Το καστ ήταν αστείο κ η ιστορία πιο βαρετή από ότι έχω δει τον τελευταίο καιρό. Δεν έχει λόγο ύπαρξης το fear of the walking dead
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι κλασική σειρά "βλέπω ενώ σιδερωνω, δουλεύω, πλένω πιάτα"
Ωραιος ο James9 μου θυμιζεις ενα φιλο για να προλάβει ολες της σειρές που βλέπει αν δεν έχουν νόημα σε μερικά σημεία την γυρνάει στο ποιο γρήγορο[emoji14]
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι αυτό δεν το κάνω αλλά όντως υπάρχουν σειρές που θέλω απόλυτη αφοσίωση κ ηρεμία για να τις δω κ σειρές που τις βλέπω απλά για να τις δω. Κ βλέπω πολλές πίστεψε με
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...cb91440020.jpg
Τι είναι αυτό μετράς της σειρές, ωραιος.
Εγω ξεκίνησα πριν χρόνια να βλέπω σειρές πάρα πολλές και εχω φτάσει στο σημείο να μην βλέπω τίποτα μονο games of thrones το τελευταίο διάστημα απο τα Χριστούγεννα και μετά τον χρόνο που εχω (αν εχω) τον ρίχνω στα παιχνίδια.
Λογικά αυτό θα αλλάξει το καλοκαίρι θα βαρεθώ και θα αρχίσω τα βράδια να βλέπω.
Ποιο πρόγραμμα έχετε να το βαλω καλο φαίνεται να εχω και εγω μια λίστα με τα επεισόδια που εχω να δω, εχω αφήσει μερικές σειρές πίσω και πρέπει κάποια στιγμή να τα δω.
Edit
Το λέει ο tony ;)
Thx
Πολύ ελλιπές το πρόγραμμα, λείπουν πολλές σειρές.
Στάλθηκε από το SM-G531F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk