πο ρε φιλε τι φλεβα βρηκες,τα subuteo ηταν καψιμο.
Printable View
To Subuteo δεν είχε ελατήρια, λέει κάτι παλιά τριτοκοσμικά ποδοσφαιράκια που οι παίκτες είχαν ένα βαθούλωμα γύρω τους για να σταματάει η μπάλα και ήταν κολλημένοι με ελατήρια(μόνο ο τερματοφύλακας νομίζω είχε κάποια κίνηση).
Μακάρι να είχαμε την κίνηση που έχει μια ομάδα στο subuteo!Πάσα-πασα-γκολ από τη σέντρα θα βλέπαμε!
Στον Πανσερραϊκό ο Φερνάντεζ, βρήκαμε κι εμείς παράρτημα:a045:
Ααααααα σε παρακαλώ δικό μας είναι το παράρτημα.:look:
1-2 στο ημιχρονο...
Ας αποκλειστουμε αν ειναι να αποκλειστουμε, αλλα εστω μη χασουμε τριτη φορα απο αυτην την ΑΕΚ...τον Λαγο τον Γιαχιτς και τον Καραμπελα...
Καλά αυτόν τον Ορέστη που τον θυμήθηκε ο Φερείρα και τον έβαλε...
a re panatha...
Δεν ειναι δυνατον, δε γινονται αυτα
Πρωτον.Τα 7 λεπτα που τα βρηκε?
Δευτερον.Εφοσον τα εδωσε(τα 7)Τα 8 λεπτα που τα βρηκε?
Τριτον.Καρνεζη αγορι μου,μπορουσες να παρεις και κιτρινη για καθυστερηση...
3 επιθεσεις τους εδωσες γιατι εκτελεσες γρηγορα και λαθος τα ελευθερα!!Στη τριτη το εφαγες...και πως το εφαγες..
Ημαρτον!
Τεταρτον.Το καλυτερο παιχνιδι του ΠΑΟ φετος κατ'εμε.Αν συνεχισουν ετσι εχουμε ακομα ελπιδες και για πρωταθλημα,αρκει βεβαια να χασει και κανα παιχνιδι η πανισχυρη ομαδα του ΟΣΦΠ...
Αξιζαμε την προκριση,καθως ημασταν καλυτεροι συνολικα απο την ΑΕΚ,αλλα ετσι ειναι η μπαλα...
Τον Φερναντεζ τον διωξαμε για να κρατησουμε τον Καρνεζη?...Διακοπη συμβολαιου αποψε κιολας για το παλληκαρι. Αδιανοητο να ξανακατσει αυτος κατω απο τα δοκαρια του ΠΑΟ.
Δεν μπορω να το χωνεψω, ειλικρινα τετοια πικρα ειχα πολυ καιρο να νιωσω...
Ενα ματς που θα μπορουσε να εχει ληξει 1-5, σε ενα ματς που παιξαμε μπαλα μετα απο πολυ καιρο απεναντι σε μια ανυπαρκτη ΑΕΚ και εξαιτιας δυο λαθων του τερματοφυλακα χασαμε την προκριση. Στα δυο ματς φαγαμε 4 γκολ φαβες-δωρα, οχι ενα και δυο αλλα τεσσερα...απιστευτα πραγματα, λενε οτι στη μπαλα ολα γινονται αλλα οχι και ετσι ρε...Χιλιες φορες να χαναμε 3-0 παρα ετσι...
Οσον αφορα τη διαιτησια φιλε PDS, το διαστημα απο το 70' μεχρι και το 98', δειχνει απλα ποσο ερμαιη στις ορεξεις καποιων εχουν αφησει την ομαδα οι διαφοροι ''σωτηρες'', διοικουντες και εγγυητες της ενοτητας...
Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ (και όχι στους ανεγκέφαλους οπαδούς της)για την πρόκριση, κι εμένα η πίκρα μου δεν περιγράφεται. Έπρεπε να το είχαμε τελειώσει πολύ νωρίς το παιχνίδι με τόσες ευκαιρίες...
Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι πως δεν υπάρχει κάποιος να βγει μπροστά ώστε αυτός ο διαιτητής να μην ξανασφυρίξει ούτε β' τοπικό.
Ανάποδα φάουλ, ο Βύντρα έπρεπε να είχε βγει από νωρίς, και άλλο ένα ημίχρονο καθυστερήσεις.
Αν αυτό είχε συμβεί στον Ολυμπιακό (όχι οπαδικά αλλά λόγω ύπαρξης ισχυρής διοίκησης) αυτός έπαιρνε μετάθεση για νησί αύριο το πρωί.
Κωστα ενταξει χασαμε.Μαγικη εικονα οσο δεν παει ο Αποκλεισμος,αλλα ενω μου αφησε μια πικρα,τελικα μου αρεσει ο τροπος που παιξαμε και δεν εχω παραπονο απο την προσπαθεια των παιχτων.
Καταπληκτικη εμφανιση και ηταν οντως για 1-5.Τα γκολ της ΑΕΚ ηταν και τα 4 δωρα ή τυχερα...
Ελεος.Τεσπα...
Χάσαμε πολλές φάσεις έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο (περίπου τελοσπάντων , στα πλαίσια της Ελλάδας).Για τη διατησία ας μην λέμε παιδιά τίποτα διότι δεν μας έφταιξε σε τπτ στην τελική.Του χρόνου ρε παιδια δεν πειράζει.Κρίμα που δεν έγινε 1-5 να τους ξεφτυλίσουμε πάντως.μόνο αυτό έχω να πω.
πολλα μπραβο στον καρνεζη. εξαιρετος τερματοφυλακας. που ηταν κρυμενος τοσο καιρο?
Μα ακριβως για αυτο το λογο εχω πικρα. Γιατι σημερα ειδα εναν ΠΑΟ που ειχα να δω πολυ καιρο, με παθος, με τσαμπουκα, με σωστη λειτουργια και ψυχολογια ακομα και οταν φαγαμε το πρωτο γκολ. Και βρισκεται ενας απιθανος να τα στειλει ολα στο διαολο...Να δεχτω οτι το πρωτο γκολ απλα το επνιξε και ειναι ενα γκολ που μπορει να φαει και ο καλυτερος τερματοφυλακας του κοσμου, εστω... Το δευτερο ενα παιδι απο τα τσικο να ειχαμε σε εκεινη τη φαση, καλυτερα θα αντιδρουσε...Και δεν ειναι μονο οτι χαθηκε η προκριση. Αν περνουσαμε σημερα θα αλλαζε και η ψυχολογια, δε λεω οτι θα πηγαιναμε για το πρωταθλημα αλλα θα μπορουσε να ειναι η αρχη για να δουμε κατι καλυτερο στη συνεχεια και οτι γινει. Μετα το σημερινο, ειλικρινα αναρωτιεμαι πως θα σηκωσουν κεφαλι για να παιξουν στην Τουμπα σε 3 μερες?...μακαρι να βγω λαθος αλλα...
ρε παιδες ποιος ο λογος να κρατησει 8 λεπτα καθυστερησεις?
Γιατι υποτιθεται οτι χαθηκε χρονος λογο επεισοδιων.
Για την ιστορια οι παιχτες δεν βγηκαν απο το γηπεδο,απλα εγινε διακοπη για 3-4 λεπτα.
λες να ειναι εργο του μαρινακη?παντως 8 λεπτα πολλα μου φαινονται.τεσπα σε δικεφαλο θα παει το κυπελλο.
Eνταξει, διακοπη υπηρξε αλλα τα 7 λεπτα υπερβολικα. Βεβαια ακομα και τα 7 να κραταγε θα ειχε τελειωσει το παιχνιδι, αυτος το πηγε κοντα στα 8.
Τεσπα, ειμασταν και ατυχοι στη σειρα, ειχαμε και ανυπερασπιστη εστια και δεν ηθελε πολυ να γινει η ζημια. Ολη η φετινη χρονια σε ολους τους τομεις ειναι προβληματικη και ολα ξεκινουν και τελειωνουν στα διοικητικα. Να τα βαλουν κατω να δουν τι θα κανει ο καθενας ξεχωριστα και ολοι μαζι ως συνολο γιατι αυτη η ιστορια δεν μπορει να συνεχιστει και του χρονου.
Δεν το ειχα σκεφτει ετσι,αλλα μπορει να εχεις δικιο.:c055gfe:
Εργο Μαρινακη ηταν.:c030: