Βρήκαμε που θα πηγαίνουμε για home cinema:P
Printable View
Παρακαλώ φίλε Slackie_XL ο προβολέας είναι εκπληκτικός ότι καλύτερο κυκλοφορεί για μένα εξού και η μεγάλη τιμή του βέβαια.
Ο χώρος ειναι π.χ. το σαλόνι της οικείας σου ή ξεχωριστός χώρος?
Ναι ακριβώς Dikakom. Αυτό είναι το σαλόνι του σπιτιού μου. Μένω μόνος μου και εκεί έχω μόνο τις κονσόλες αυτής της γεννιάς. Τα παιχνίδια και ότι σχετίζεται με τα video games γενικότερα τα έχω σε άλλο δωμάτιο μιας και η συλλογή μου πάει αρκετά χρόνια πίσω και μεγαλώνει συνέχεια.
Μάλιστα, σε ευχαριστώ πολύ.Εύχομαι καλές θεάσεις.
Λυπάμαι φίλε, αλλά την Jill Valentine, ton Chris Redfield και τον Barry Burton τους παράτησα στην mansion της Umbrella Corp. Tους άφησα με τον Τyrant και έφυγα... Λυπάμαι. Αρχισαν και μαθαίναν πολλά γύρω από τα πειράματα μας... Έπρεπε να πεθάνουν....
slakie μια ερώτηση. Στον τοίχο έχεις κάνει κάποια ειδική βαφή/επεξεργασία για καλλίτερη ακουστικη;
Φίλε wesker πολύ λυπάμαι. Μήπως να έρθεις με την Ada Wong στο κάτω κάτω ; ;) Το σαλόνι έχει ύψος 5 μέτρα. Τα μισό κομμάτι του κατά ύψος (εκεί που είναι και η τηλεόραση/προβολέας) είναι επενδυμένο με γυψοσανίδα που λειτουργεί με δυο σκοπούς. Ο ένας είναι για να μπορώ να κρύβω το πανί εσωτερικά και να έχω κρυφό φωτισμό και ο δεύτερος είναι επειδή λειτουργεί ηχομονοτικά. Πέρα από αυτό δεν έχω κάνει κάτι άλλο εκτός βέβαια και από το ξύλινο πάτωμα.
Nαι για την Ada μπορώ να το κανονίσω... Είναι και solo αυτη την περίοδο.
Το πρόσεξα την γυψοσανίδα απλά είπα να βεβαιωθώ. Ερώτηση ίσως λίγο χαζή. Αν έκανες επένδυση με αυτό το αφρώδες υλικό που έχουν στον σινεμά, δεν θα έιχες καλλίτερη ακουστική από την γυψοσανίδα; Εκτος αν το κόστος είναι απαγορευτικό....
Καθόλου χαζή η ερώτησή σου. Ίσα ίσα που είναι πολύ λογική. Όμως ένα σπίτι είναι κάτι τελείως διαφορετικό από τον χώρο του σινεμά. Αυτό θα είχε νόημα αν είχα πχ έναν χώρο αυστηρά για να βλέπω ταινίες κλπ. Ένα σαλόνι όμως που εχει κουρτίνες έπιπλα τραπέζια κλπ, όλα αυτά βοηθούν στην ακουστική. Σίγουρα αν "έντυνα" με κάτι τέτοιο σαν αυτό που προτείνεις πιθανόν να είχα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Επίσης προτιμώ γενικά ο χώρος μου να είναι όσο πιο λιτός γίνεται. Αν μπορούσα πχ να μη φαίνεται καν η τηλεόρασή μου θα μου άρεσε ακόμη περισσότερο. Ναι μεν μου αρέσει να παίζω να αράζω κλπ αλλά θέλω όλα να είναι κρυμμένα. Όσο λιγότερα μέσα στο σπίτι μου τόσο το καλύτερο για μένα.
Εδω πχ είναι στη φάση πρίν να βάλω την τηλεόραση (και καλοριφέρ). Το προτιμούσα πολύ περισσότερο αλλά δε μπορώ να τα έχω και όλα. :)
το επιπλο, ειναι βιδωμενο στον τοιχο?
πολυ καλη δουλεια.
Axά κατάλαβα. Απλά έτσι όπως διάβασα το ποστ σου λίγο βιαστικα για να είμαι ειλικρινης κατάλαβα οτι έφτιαξες αυτον τον χώρο οχι σαν σαλόνι με την ένοια του σαλονιου (μαζευόμαστε με φίλους, συγκενείς κλπ) που όλοι ξέρουμε αλλά σαν χώρο αποκλειστικα Home Cinema - Gaming.
[ΟFF TOPIC] Στην φώτο που ετοιμάζεις το σαλόνι σου 2 ποτ πιο πάνω φαίνεται αριστερα η σκιά ενός ανθρώπου. Πες μου οτι είναι φίλος σου και δεν είναι στοιχειωμένο το σπίτι σου....
LOL! Όντος η σκιά είναι πολύ περίεργη! Φαίνεται σαν να κρατάει κάτι..
Spooky :scared:
@ ilias78, ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
@ wesker, όχι είναι το σαλόνι μου, όπου παίζουμε, αράζουμε, κάνουμε χαβαλέ κλπ. Ο μόνος χώρος που έχω πιο αποκλειστικά είναι εκεί που έχω όλες τις κονσόλες, όλα τα παιχνίδια που έχω γενικότερα, αντικείμενα από gaming, το coin op μου κλπ. Σκιά; Ποιά σκιά; Μόνος μου ήμουν σπίτι όταν τραβούσα τις φωτογραφίες. ;) Εγώ είμαι αυτός στην σκιά. Ο φίλος που είχε τη φωτογραφική είχε ανοιχτό το διάφραγμα για πολύ ώρα για να βγάλει τη φωτογραφία όπως ήθελε και γω απλά περνούσα από μπροστά γιατί έκανα δουλειές. :)
Νομίζω φίλε Slackie_XL ότι αν σκεφτεις να ανεβάσεις και άλλη φωτογραφία να είναι όταν παίζει ο προβολέας, έτσι να χαρούμε και εμείς λίγο με την χαρα των άλλων. :)
Πολύ ευχαρίστως ρε παιδιά αλλά αυτή τη περίοδο είμαι εκτός Αθηνών και θα επιστρέψω μέσα Σεπτέμβρη.
(Διόρθωση) Χμμμ ή μάλλον για να το πω πιο καλά, θα πάω Αθήνα τέλη του μήνα για να πάρω Mafia II και μετά θα επιστρέψω οριστικά Αθήνα Σεπτέμβρη. :)