κανείς καμιά ιδέα? πάντως είναι κρίμα γιατί γίνεται βαρετό...στο offline έχει τόσες επιλογές!
Printable View
κανείς καμιά ιδέα? πάντως είναι κρίμα γιατί γίνεται βαρετό...στο offline έχει τόσες επιλογές!
απο οτι θυμαμαι εγω επαιζα ενα κανονικο παιχνιδι με 8 παικτες
δεν μου φαινοταν μικρο, ισως καπου εχει επιλογη...
Παιδιά τι συμβαίνει με το online του Buzz?Σήμερα έπειτα από μερικούς μήνες αποφάσισα να παίξω και μου βγάζει σφάλμα και ότι δεν είναι διαθέσιμοι οι server του....
Εγώ ακόμα πάντως, ύστερα από τόσους μήνες που το προσπαθώ, δεν έχω καταφέρει το online του...
Σου βγάζει δηλαδή μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμοι οι διακομιστές?
Ναι. Συνέχεια όμως!
Εγώ πριν δυο βδομάδες έπαιξα κανονικα.
το ιδιο θεμα ειχα και εγω, αλλα δεν εχω δοκιμασει προσφατα ξανα..
Χθες που έπαιξα λίγο ήταν μια χαρά το online πάντως...
οποτε ΤΙ μπορει να συμβενει ;;;
παιζω σχεδον καθε εβδομαδα χωρις κανενα προβλημα και παντα μου βρισκει τουλαχιστον 6 παικτες.
Ύστερα από μήνες προσπαθειών, τελικά το πρόβλημα "online" εντοπίστηκε μάλλον στην ασύρματη σύνδεση...
Λόγω γενικής ανακατάταξης.. το ps3 συνδέθηκε πλέον με ethernet, και στην πρώτη δοκιμή χθες το βράδυ πήγαν όλα ρολόι... Συνδέθηκε, βρήκε mybuzz quiz φίλου, έπαιξα online... γενικώς όλα κομπλέ!!!
γεια σας ειμαι καινουργιο μελος στο site αυτο κ εχω καποιες ερωτησουλες αν ειναι ευκολο να μου απαντηθουν...μολις χθες ειπα να αγορασω κ εγω αυτο το buzz(το απολυτο μουσικο quiz) το περιβοητο,ομως οταν θελησα να προσθεσω ενα game pack που ομολογουμενος οταν διαβασα στο playstation store γι αυτο,ελεγε στα αγγλικα οτι εφωσον αγορασες το παιχνιδι στην Ελλαδα,τοτε θα κατεβει το προιον στα ελληνικα.....οποτε το προβλημα μου ειναι οτι οχι μονο δεν το βλεπω πουθενα αλλα κ δεν ξερω αν ειναι κ στα ελληικα...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
και εγώ αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα και δε μπορώ να παίξω άλλα κουίζ ονλάιν..Ενω μπορώ να συνδεθώ με φίλους , δεν υπάρχει ποτέ 'ενα διαθέσιμο κουίζ στα φρέσκα ή στις επιλογές του μπάζ..Μπήκα στο στορ αλλά δε βρίσκω το add-on που γράφετε πιο πάνω..
Πάντως , όποιος άλλος ενδιαφέρεται για το παιχνίδι , έχω φτιάξει 10 μικρά γρήγορα και 'αστεία' κουίζ που θα ηθέλα να τα παίξει και να τα βαθμολογήσει..Εννοείται ότι όποιος το κάνει , μπορώ να του επιστρέψω τη χάρη.. Τα κουίζ μου βρίσκονται σε αυτή τη σελίδα :)
http://www.mybuzzquiz.com/actions/My....do#favourites
Toυ'ριξα μια παιξιά, απλό και γρήγορο, 8 στα 8 είχα, τι κερδίζω?:hysterical:
Συγνώμη για να καταλάβω κατι, γιατι κατι χάνω....
Στο παγκοσμιο κουίζ μπορείς να κατεβάσεις στο ps3, κουίζ που έχουν φτιάξει άλλοι χρήστες???
Γιατι όσες φορες δοκιμασα απο την μερα που το πήρα δεν μου έβγαζε ποτε κάποιο, και υπέθεσα ότι δεν είναι ενεργοποιημένο στην ελληνική έκδοση αυτό το σύστημα...
Για πείτε please......