Αρσενικό η θηλυκό ειναι;
Printable View
Αρσενικό η θηλυκό ειναι;
Φιλε χωρις πλακα, το ξερω οτι θα ακουστει ηλιθιο, αλλα με ολα ατα που σου εχουν συμβει ξερω'γω τι να πω....ονομασε το Highlander για γουρι!
Και οχι ξαναλεω δεν κανω πλακα! Δυσκολο ονομα για να το ακουει το σκυλι βεβαια, αλλα ειναι και πολυ κουλ! Ειδικα αν ειναι ροτβαιλερ φαση του ταιριαζει κιολας!
αρσενικός είναι :)
σκεφτόμουν, Valkyre, να είναι σύντομο...1-2 συλλαβές...
Χαχα έτσι όπως το εγραψες ειναι σαν να λες ότι σκεφτόσουν να τον πεις valkyre. Ταιριάζει :P
Πολλα ονόματα μπορω να σκεφτώ, αλλα ειναι κ τι θεματολογία θες. Πχ
Norse mythology: Thor, Loki
Star wars: obi, boba, jabba
Lotr: Gimli
Games: duke/δουκας, doomy (απο το doom), sephiroth (πολλές συλλαβες αλλα Καλό)
Απλα ονόματα κλασικά: bruce, Rex, max, jack
^^ Sephiroth!! lol ελεος ρε συ, αυτο θα ηταν καψιμο! χαχα
Φανταζομαι απο τωρα το σκηνικο:
"Μη Σεφιροθ!! Μη!! Bad dog Sephiroth!!! Bad DOG! "
lololtrollol trolol lol trol lol :P
το Loki, μου αρέσει, θα το θέσω και στους υπόλοιπους να δούμε πως τους φαίνεται :)
Καλημέρα σας,
το Loki, τελικά είναι το όνομα του νέου σκύλου.
άντε να περάσουν και οι μέρες να σταματήσει τα κλαψουρίσματα :)
γερος δυνατος και τυχερος να ειναι! Να σου χαρισει και να του χαρισεις ομορφες στιγμες!
Σας ευχαριστώ και τους δυο παιδιά :)
σύντομα θα βάλω και φωτογραφία :)
Τυχερός να είναι!!!
τώρα είναι η φάση, κοιμάται, τρώει, πίνει νερό,κοιμάται...κοιμάται... :D :D
το loki και μένα μου άρεσε από τις προτάσεις.
"Καθαρό" για όνομα σκύλου.
Επίσης αν το πεις 3-4 φορές συνεχόμενα, γίνεται και "κιλό" σε περίπτωση που παχύνει! λολ
χαχαχα τον ζυγίσαμε σήμερα, έφτασε το 1.5 κιλό :)
τώρα είμαστε στην φάση, του όλα τα δαγκώνω :D
Ξέρω κατάστημα με παντόφλες 3 ευρώ το ζευγάρι, αν ενδιαφέρεσαι... ;)
Ενα ζευγαρι χθες ειχε ενα chow chow και επειδη ψηνομουν να παρω πηγα και το ειδα και τους μιλησα.Το σκυλι ηταν πολυ απομακρο.Δεν το χαιδευε κανενας.Μεχρι και ενας ανηψιος τους ηρθε και καθοταν σουζα και δεν την χαιδεψε.Δεν μαρεσε η ολη εντυπωση που μου εδωσε τελικα...εν τω μεταξυ θελω να μου πειτε την γνωμη σας...
Ο κολλητος μου εχει παρει ενα μαυρο λαμπραντορ.το αγαπησα...ηταν περιεργη η κατασταση και θα το εδινε και του ειπα να το παρω εγω...τελικα θα το κρατησει αλλα αυτη που του το εδωσε εχει αλλα δυο κουταβακια...και αποφασισα να παρω και γω ενα!Αν και θα ηθελα να ηταν αλλο χρωμα δεν θα καθισω να σκασω!50 ευρω θα της δωσω για τον μικρο...τι λετε?
Tα chow chow ειναι πανεμορφα σκυλια (εχει μια κολλητη) αλλα ειναι ιδιαιτερα ανυπακουα και πολυ απομακρα με τους "ξενους". Οταν το ειχα πρωτογνωρισει (ηδη μεγαλο σκυλι) πραγματικα μου εκανε απιστευτη εντυπωση το ποσο απομακρο ειναι, ενω οποιο καινουριο σκυλι γνωριζω μονο sex δεν κανουμε με αυτο καμια σχεση. Με αγνοουσε επιδεικτικα και δεν ηθελε ουτε να το ακουμπαω. Με την οικογενεια του ειναι πολυ φιλικο αλλα απ οτι μου λεει η φιλη ειναι ανυπακουο, νομιζω ολες η αρχαιγονες ρατσες ειναι πολυ ανεξαρτητες.
Chronohill τα λαμπραντορ ειναι αγγελουδια και παρα πολυ στοργικα σκυλια, ομως απ οσο ξερω θελουν βολτες και γενικα ειναι ενεργητικα. Να σου ζησει.
Εγω με το γατι μου ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης, με εχει ταραξει στο δαγκωμα το ατιμο.