Λέγεεε !! Μετά από ένα χρόνο που το λένε θα το κάνουνε κιόλας!!
Στάλθηκε από το One Mini μου
Printable View
Οτι πρέπει για παρέα!! Περιμένω να είναι πολύ ενδιαφέρον!
GTA V 1.05 PS4 update live at 1.23GB with notes
http://www.product-reviews.net/2014/...gb-with-notes/
Μια ερώτηση μπορεί να είναι λίγο χαζή
Όταν Είμαι σε μια offline αποστολή ,πως βλέπω τι πρέπει να.κάνω για να την τελειώσω με 100%?
Νομίζω ότι κατά την διάρκεια της αποστολής δεν μπορεί να δεις!!
Πρέπει όταν θα πας από το μενού στις main missions στα βγάζει δεξιά τι χρειάζεστε!!
Δηλαδή θα χρειαστεί να τις παίξω δύο φορές την κάθε μια αν κατάλαβα καλά
Όχι απαραίτητα!! Αν ψάξεις στο ίντερνετ θα βρεις τι χρειαζετε κάθε αποστολή!!
Μόλις χθες απέκτησα PS4 βθνδλε με το GTAV. έπαιξα, αλλά πιστεύω ότι τα γραφικά είναι αρκετά κάτω των προσδοκιών που είχα. Συμφωνείτε ή ζητάω πολλά? Και μιλάω κυρίως για γραφικά προσώπων-σωμάτων, όχι τόσο για σκηνικά που είναι αρκετά καλά.
Ακομα τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι cross gen.
Και τα παιχνιδια του ps3 εμοιαζαν πολλα με αυτα του ps2.
Mπορεις να παρεις μια ιδεα για το που θα πανε τα γραφικα, απο το driveclub.
Ένα γενικό tip αγοράς για το GTAV.
Επειδή λόγω εορτών πολλοί θα σπεύσουν να πάρουν το παιχνίδι και για Χ λόγους δεν θα ασχοληθούν με τις καλύτερες τιμές που μπορούν να το βρούν, αυτή τη στιγμή σε Πλαίσιο και Κωτσόβολο πωλείται στα 60€.
Αν κάποιος θελήσει να το πάρει από το Public (ανταλλαγές, ευκολία κλπ) να αναφέρει ότι αυτοί οι δύο το δίνουν τόσο ώστε να του το δώσουν σε αυτή την τιμή αντί για τα 67€ που το πωλούν.
- - - Updated - - -
Αν θέλεις να εντυπωσιαστείς από γραφικά στην καινούργια σου κονσόλα, συνιστώ πέρα από το Driveclub και τα Infamous SS, Tomb Raider Definitive Edition.
εναλλακτικά υπάρχει το μαγαζί Game Exlorers στην Πανόρμου, που το δίνει στα 57,78 ευρώ και με σχετικό παζάρι (ανάλογα το λέγειν σου) μπορείς να το κατεβάσεις και στα 56 ευρώ.
Προσοχή μόνο στον μαγαζάτορα (και αντίστοιχα στους υπαλλήλους που τους έχει δασκαλέψει κατάλληλα), διότι είναι ο κλασικός Ελληνάρας = κατασκευάζω μούφες αλλά τις λέω ως πραγματικά γεγονότα, ώστε να καλύψω ένα προϊόν που λείπει από το μαγαζί μου: πήγα από εκεί και ζήτησα κάρτα συνδρομής 12 μηνών για PSN. Μου είπε "α, αυτές τις έχει σταματήσει η Sony, δίνει μόνο κάρτες για να βάλεις λεφτά στο PSN πορτοφόλι σου. Έτσι, βάζεις λεφτά και αγοράζεις μέσα από το PSN την 12μηνη συνδρομή."......"είστε σίγουρος; διότι (ξέρει το επάγγελμά μου) δεν έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο.".........."ναι, ναι τέρμα οι κάρτες συνδρομής PSN από τη Sony, μόνο για να προσθέσεις χρήματα προσφέρει σε retail.". "Μάλιστα, ευχαριστώ" και σηκώθηκα κ' έφυγα. Πήγα στο Media Markt Συγγρού που είναι κοντά μου, και να, αράάάάάάάάάάάάάάδα οι κάρτες 12μηνης συνδρομής, δίπλα από τις (επίσης αράδα) κάρτα πρόσθεσης χρημάτων στο PSN πορτοφόλι. Όπως είπα: Ελληνάρας old-school εξυπνίδης μαγαζάτορας, μπαρουφολογίας-για-το-συμφέρον-του φουλ.
Δεν ξέρω ή κάτι δεν έκανα καλά ή τo παιχνίδι έχει μακράν το χειρότερο σύστημα σε digital download, από την ώρα που κατέβηκε και το update με έβαλε μέσα αλλά όχι ακριβώς στο παιχνίδι απλά μου δείχνει διάφορες εικόνες και γράφει διάφορα tips και δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο μέχρι να κάνει install και μιλάμε για πολλές ώρες γιατί έβαλα γύρω στις 12:30 με 13:00 και τώρα είναι στο 45%.....απαράδεκτο.
Όσες φορές έχει αναφερθεί το παραπάνω, πάντα επρόκειτο για την ίδια περίπτωση: στην πραγματικότητα τώρα κατεβάζει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και κάνει το installation ταυτοχρόνως. Είναι γύρω στα 50gb που πρέπει να κατέβουν οπότε και με τις καλύτερες συνδέσεις θα πάρει πολλές ώρες.
Update σημερα για το gta.Εφερε κατι καινουργιο?
Διαβάζω οτι είναι 1gb το update. Λέτε να μας κάνουν καμμιά εκπληξη και να βάλουν τα heists νωρίτερα απ' ότι έλεγαν (είχαν πει αρχές Γενάρη);
Το είχα δει αυτό βρε ήδη όταν το έγραψα. Για αυτό λέω για "έκπληξη". Ανεβάζουν το update και ανήμερα Χριστούγεννα ξέρω γω ενεργοποιούν τα heists και μένουμε όλοι μλκς (άλλωστε τα πρώτα rumours λέγαν για τέλος Δεκεμβρίου).
Απίθανο αλλά μπορώ να ελπίζω (θα κάνει πιο ενδιαφέρον το grinding για rank 100).