Πολλά μπορούμε να πούμε για τους Γιαπωνέζους, τα αμάξια τους όμως τα χαίρονται...
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=D8NNC5nu_9A
Αφιερωμένο σε όσους οδηγούν με συμπλέκτη.
Printable View
Πολλά μπορούμε να πούμε για τους Γιαπωνέζους, τα αμάξια τους όμως τα χαίρονται...
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=D8NNC5nu_9A
Αφιερωμένο σε όσους οδηγούν με συμπλέκτη.
Ευχαριστώ τους αδελφούς toumpas για το καλωσόρισμα εντός της αίθουσας, και φυσικά όλους σας, για το από εδώ καλωσόρισμα... :)
Η πρώτη επαφή έγινε... εντάξει, δεν απογοητεύτηκα... ίσα-ίσα μου κέντρισε το ενδιαφέρον για τη συνέχεια...
Ένα 1:54.269 ήρθε ψιλογρήγορα, εν μέσω προσπάθειας για κάποιο έστω αξιοπρεπές στήσιμο... μετά από καμιά ώρα από αλλαγές και συγκρίσεις δεν ξανακατέβηκα κάτω από το 54.5xx.
Η συνέχεια ήταν λίγο ξενερωτική, καθώς πάνω στο "φόρτωμα" ήρθαν τα διαδικτυακά προβλημάτα... ούτε καν να ξανασυνδεθώ στο psn δεν κατάφερα, δεν ξέρω τι έγινε με τα άλλα παιδιά ούτε αν ήταν κάποιο γενικό πρόβλημα... Ελπίζω να μην παίζουν τέτοια τα βράδια των αγώνων...
Αύριο, θα προσπαθήσω να κάνω άλλο ένα δοκιμαστικό νωρίς, πριν τον αγώνα, μήπως καταφέρω και αντιμετωπίσω ή έστω περιορίσω τα πρώτα συμπεράσματά μου για το lexus...
Ακομα μια ημερα ενος συναρπαστικου αγωνα ηρθε! Μακαρι να μας κανει και τη χαρη ο καιρος με διαφορες αλλαγες στον αγωνα. Μηπως εκανε κανεις τιποτα με το NAT type (post 266) ;;
Καλησπερα παιδια θελω να επισημανω καποια πραγματα για τον σημερινο αγωνα,επειδη στην συγκεκριμενη πιστα οταν το οδοστρωμα παει 100% υγρασια ειναι παρα πολυ δυσκολη και θελει πολυ προσοχη επισης αν μπεις pitstop στα κατατακτηρια και αλλαξεις λαστιχα στην εκκινηση του αγωνα δεν κραταει αυτα τα λαστιχα αλλα αυτα που εχεις βαλει εξ'αρχης και με γνωμονα οτι πρεπει να γινει ενας αγωνας που να ειναι εφικτος για ολους τους οδηγους θα ξεκινησουμε τον αγωνα με τις ιδιες ρυθμισεις καιρου αλλα θα το κανουμε ετσι ωστε να μην βρεχει απο την αρχη και παει απο νωρις στο 100% αλλα θα ξεκινησουμε με συννεφια και κατα την διαρκεια του αγωνα θα ξεκινησει να βρεχει ετσι ωστε οταν παει στο 100% αν παει να ειναι για λιγους γυρους.
Επισης να σας πω τι παιζετε και με τα λαστιχα,τα αγωνιστηκα μαλακα αντεχουν μεχρι το 20-25% υγρασιας μετα πρεπει να μπουν τα μετρια βροχης μεχρι το 70-75% υγρασιας και επειτα τα βροχης μεχρι και το 100% υγρασιας,εννοειτε οτι τα νουμερα δεν ειναι αυστηρα αλλα οποιος τα κρατησει λιγο παραπανω θελει πολυ προσοχη.
Ημερα αγωνα λοιπον σημερα καλη επιτυχια σε ολους.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
kalh epitixia lipon se olous gia simera :priest:
team mate eimai me miden proponisi.. ara SOSE TIN OMADAAA LOL :b030:
Να ευχηθω και εγω καλη επιτυχια σε ολους σε μια πολυ δυσκολη πιστα.
Ανανεωθηκαν οι φωτο στο 3ο ποστ.
σήμερα τα πρόσεξα !......πολύ ωραιες φωτογραφίες και σχόλια από τους αγώνες ..μπράβο Νίκο -Μανώλη .....................μπράβο και στον Στελάρα για της δικές του φωτοδιμιουργίες με τα ονόματα τον ομάδων μας .......εύγε !!:f045:
Εντάξει, έχω ξενερώσει τελείως όμως... :censored:
Τι να πω... Sorry για την αναμονή παίδες..
Δεν πειράζει Νίκο, κι εμείς τα ίδια τραβάμε. Καλός ο αγώνας αλλά που πήγε η βροχή???
Λοιπόν παιδιά τίτλους τέλους για μένα γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με την σύνδεση μου μάλλον. Στους 2 από τους 3 αγώνες που τρέξαμε την μια κόλλησε και στον σημερινό με πέταξε από το lobby στον 23 γύρο.... να ζητήσω ταπεινά συγνώμη απο όλα τα παιδιά και από τους διοργανωτές του πρωταθλήματος και πάνω απο όλους τον φίλο Στράτο που είχε την κακή τύχει να τύχει να είμαι ο teamate του.... μετακόμισα πρόσφατα και έχω μόνο wi-fi σύνδεση προς το παρών που ίσως να παίζει ρόλο στην κακή ποιότητα της σύνδεσης..Σήμερα δεν πήγα βόλτα με την γυναίκα για να τρέξω τον αγώνα γιατί δεν ήθελα να στήσω το Στράτο για δεύτερη φορά αλλά δε... Μέτα αφού με πέταξε ούτε καν παρακολούθηση δεν μπόρεσα να κάνω με πέταγε συνέχεια, δεν είναι για long multiplayer sessions η σύνδεση μου.... Λοιπάμε και πάλι που φεύγω έτσι και ελπίζω να βρεθεί ένας αντικαταστάτης μου γιατί ο Στράτος αξίζει να είναι στους πρώτους... Αυτά απο εμένα και συγνώμη και πάλι Στράτο.... θα τα λέμε in game.
Keep up the good race!
Την εκανα την πατατα μου:( τελικα δεν την γλιτωσα πατησα μια τσουκνιδα και μου εφυγε ο ninja,δεν πειραζει ετσι ειναι αυτα.
Μπραβο Στρατο για την νικη και σε ολους πολυ καλος αγωνας,μπραβο Γιωργαρε για την αποδοση πολυ καλος.
Η βροχη τελικα δεν ηρθε,καλυτερα γιατι σε αυτην την πιστα την κανει παρα πολυ δυσκολη και ζητω συγνωμη που δεν τα υπολογισα καλα τα πραγματα,για τις επομενες πιστες ομως που θα εχουν αλλαγη καιρου θα καθοριστουν απο νωρις και δεν θα αλλαξουν.
Φιλε Γιαννη λυπαμαι,σιγουρα δεν μπορεις να κανεις καμια πατεντα κατι για να εχεις καλυτερη συνδεση?
Καλημερα.Πολυ ωραιος αγωνας και ο χθεσινος.Μπραβο στον Στρατο και σε ολους.Εγω βλεποντας τον Γιωργο(leparanoik)να συνεχιζει μετα την εισοδο του Στρατου στα πιτ τον ακολουθησα και μεχρι τον 13ο γυρο πιστευα οτι ειχαμε παρει την σωστη στρατηγικη.Ελεγα απο μεσα μου οτι θα τους τρελανουμε ολους με τον Γιωργαρο...χαχαχα.Μετα ομως αρχιζα και χλωμιαζα με τα λαστιχα να μας χαιρετουν.Ηταν πλεον αργα.Στο τελος μας περασαν σαν σταματημενους ο Στρατος με τον Μανωλη(redweed):a062:Δεν πειραζει ομως.Μου αρεσε που ακουληθησαμε κατι διαφορετικο.Μπραβο Γιωργαρα,καταπληκτικος αγωνας.Δειτε το ριπλευ στον τελευταιο γυρο εμενα με τον Γιωργο πως παλευουμε με τους εαυτους μας λογο ελαστικων :frusty:.Πολυ πλακα.Δυστηχως παλι ειχαμε προβληματα με τις συνδεσεις.Γιαννη πιστευω πως πρεπει να μεινεις.Δεν ειναι μονο δικο σου θεμα.Γενικα το ps network 10 μερες τωρα δεν παει καλα.Επομενος αγωνας Τεταρτη.Θελω να ποσταρετε ολοι τις μερες που σας βολευουν και τα σαββατο/κα να δω πως θα το κανουμε να τρεχουμε 2 την βδομαδα γιατι δεν θα προλαβουμε να το τελειωσουμε ολο το καλοκαιρι.Ευχαριστω
καλημέρα .....πραγματικά ένας πολύ καλός (έκπληξη) αγώνας για μένα .......αν εξερεσω μισή ώρα προχτές σε πολύ βροχινες συνθήκες ..όπου είδα πως ήταν παρά πολύ δύσκολη η πιστά ...........έκανα προπόνηση μια ώρα πριν τον αγώνα μαζί σας ......και μέχρι τελευταία στιγμή όπου και αποφάσησα να βάλω λίγο παραπάνω κάμπερ (1.6 ) εμπρός (1.3 ) πίσω ...............αποδείχτηκε καλή αν κρίνουμε και από το αποτέλεσμα ......αλλά και ευνοήθηκα και από το λάθος του Μανώλη (ReDWeeD-1- ) τον οποίο δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω εάν δεν ημουν από την αρχή κοντά και με έπερνε μάζη του με το (slipstream ) ......οσον αφορά την επιλογή για δύο (pit-stop ) την έκανα κρίνοντας από την ταχύτητα φθοράς τον ελαστικών κατά την διάρκια τον πρώτων (8-9 ) γύρων και έτσι αποφάσησα στον (10 ) να μπω .............προς το τέλος πίεσα τον Γιώργο (LeParanoik ) υπερβολικά στην πρώτη στροφή μετά την αφετηρία (δεν τον ακούμπησα ) με συνέπια να κάνει στην άκρη και να έχει έξοδο ..........η οποία τον αποσυντόνισε προφανώς και έτσι έχασε και την δεύτερη θέση μέχρι το τέλος .............οπότε ζητώ να το εξετάσουν το θέμα οι αγωνοδίκες και να μου επιβάλουν οποία ποινή εκείνοι κρίνουν .............συγνώμη Γιώργο που εγινα η αιτία να χάσεις θέση ....έκανες καταπληκτικό αγώνα και σου αξιζε να την κρατήσεις
Στράτο δεν υπήρξε κανένα θέμα με τον Γιώργο. Δεν υπάρχει λόγος ποινής.
Η στρατηγική του Γιώργου ήταν υποσχόμενη αλλά στο pit stop έπρεπε να επιλέξει
μεσαία αγωνιστικά, νομίζω ότι θα ήταν πάλι οριακό αλλά με περισσότερο λάστιχο.
Ήταν αγώνας που θα αντάμειβε τους οδηγούς με τα λιγότερα λάθη.
Ο Στράτος έκανε ένα, ο Γιώργος επίσης ένα διπλό στη προσπέραση του Στράτου
και ο Μανώλης Redweed περισσότερα αλλά είχε πολύ καλό γυρολόγιο που του
επέτρεψε να ανακάμψει. Και ο Νίκος ήταν σταθερός χωρίς εξάρσεις όμως.
Ο Μανώλης Toumpas__ είχε βλάψει την μπροστινή αεροτομή του και νομίζω
ότι αυτό του έκανε ζημιά.
Σαν αγώνας για θέαμα όμως ήταν εξαιρετικός. Μπράβο σε όλους.
Μπραβο Στρατο για την νικη σου εχθες μπραβο και σε ολα τα υπολοιπα παιδια για την προσπαθεια τους. Εχθες δεν μπορουσα να τρεξω μαζι σας μιας και δεν ειχα δηλωσει νωριτερα συμμετοχη στο πρωταθλημα σας. Παρολα αυτα εκατσα και παρακολουθησα τους 10 πρωτους γυρους σας live! Πραγματικα χαιροσουν να εισαι στην παρακολουθηση. Ολοι ειναι πολυ γρηγοροι. Θελω εστω και αργοπορημενα να δηλωσω συμμετοχη και να τρεξω οσους αγωνες εχουν απομεινει. Σαν αμαξι εχω επιλεξει το Nsx Raybring. Εχω και εναν φιλο μου με τον οποιο σκοπευουμε να τρεξουμε σαν ομαδα ο οποιος δεν εχει προλαβει να γραφτει ακομα στο φορουμ αλλα θα γραφτει. Εαν υπαρχουν 2 θεσεις και μπορουμε να συμμετεχουμε για το υπολοιπο του πρωταθληματος, θα το κανουμε με χαρα!
Καλημερα, συγχαρητηρια Στρατο κ συγχαρητηρια σε ολους. Νικο σε ευχαριστω πολυ για τον αγωνα που τρεξαμε παρεα, επρεπε να βγουμε απο το στοπ με μεσαια γομα:frusty:
+μαθημα+παθημα+εμπειρια:sparta:
την επαναληψη δεν την ειδα ακομα, εαν εκανα γκαφα στον τελευταιο γυρο ζητω συγνωμη,δεν το ειχα σκοπο.Ειχα καμερα καπο και δεν με επαιρνε να κοιταξω πισω εκεινη την ωρα.
Μπραβο Νικολα πολυ καλος αγωνας.
- - - Updated - - -
Καλημερα Στρατο, εχθες ησουν καλυτερος και την αξιζες την πρωτη θεση:a055:. καμία ποινη