Originally Posted by
Omega
Το πήρα σήμερα απο το Αστρον (Αχαρναί) και παίζω κοντα κανα 3ωρο αλλα το πάω αργά.
Μεχρι τώρα εντυπωσεις.
Η κινήσεις των χειλιών στα πρόσωπα στην αρχή φαίνεται χάλια αλλα το συνηθίζεις. Ή μάλλον το αγνοείς. Είμαι άτομο που κάτι τέτοιο του χαλάει την ροή και το immersion αλλα για κάποιο λόγο το γεγονος οτι παίζω Mass Effect δεν με αφήνει να χαλαστώ. Δεν συμβαίνει πάντα και σε όλους αλλα δεν είναι bug. Απλα κάναν προχειρο δουλειά σε μερικά σημεία σε face capturing και τοποθετηση του στο παιχνίδι.
Το στορυ φαίνεται ενδιαφέρον αλλα δεν έχω ακουμπήσει ούτε το 1/100000000 της ιστορίας ακόμα.
Για γραφικά δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γιατί είμαι πολύ αρχή και δεν έχω δεί πολλους κόσμους για να κάνω σύγκριση αλλα φαίνονται αρκετά καλα.
Δεν έχει συχνά framerate, μπορώ να πώ σπάνια αλλα το καταλαβαίνεις και θα είναι το πολύ για 1-2 δευτερόλεπτα.
Το σύστημα μάχης και το A.I αρκετά καλο.
Είδα κάποια Bugs στα npcs , πχ σε διάλογο μια τύπισα απο το crew μου είχα τα χέρια διάπλατα ανοιχτά χωρίς λόγο.
Γενικά δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου και σαν φαν της σειράς αλλα και σαν αυτούσιο παιχνίδι.
Δεν είναι Mass Effect 3 απο πλευράς immersion αλλα είναι αξιοπρεπέστατο.
Και ξαναλέω, είμαι πολύ αρχή ακόμα..