perastika file aleksi
Printable View
Παιδιά κι εγώ είμαι κομμάτια δυστυχώς σήμερα και δε νομίζω οτι θα μπορέσω να τα καταφέρω μέχρι αργά. Τα λέμε στον επόμενο αγώνα!
Περαστικα στον Καλαθαρα....
Κριμα ρε Κωστη...
Αντε παιδια οσο το δυνατον πιο νωρις ας ανοιξει η αιθουσα για να κανονισουμε τι θα κανουμε εμεις που δυσκολευομαστε καθε φορα να συγχρονιστουμε.
Φιλε ομοσταυλε, σιδερενιος να εισαι και στην επομενη πιστα με το καλο, η ομαδα θα σε περιμενει με σαμπανιες για την επανοδο σου!
Ηταν ο πρωτος αγωνας του πρωταθληματος σας που συμμετειχα. Πολυ ωραιο και φιλικο κλιμα! Αν ηταν ολοι παροντες λογικα θα ηταν ακομα καλυτερα!
Εκατσα και ειδα την επαναληψη του αγωνα μιας και νομιζα πως εξαιτιας μου εμεινε πισω σε θεσεις (μεχρι να μαζεψει την διαφορα) ο Στρατος! Τελικα δεν ημουν εγω ο προξενητης του ατυχηματος ευτυχως! Επομενη συναντηση την πεμπτη?
παιδια καλημερα.χθες δεν μπορεσα να συνδεθω λογω προβληματος στηνγραμμη στο ιντερνετ με αποτελεσμα απο τα νευρα μου να μου "αφησει" χρονους το ενα router. και παλι σορρυ για την απουσια μου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ωραιος αγωνας ..ΜΠΡΑΒΟ σε ολα τα παιδια ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑΘΑΡΑ ...και κριμα για οσους δεν μπορουσαν να ειναι παρων.....ΣΤΑΥΡΟ -ΗΛΙΑ ..στα δοκιμαστικα κανετε εξαιρετικους χρονους ...στι διαρκια του αγωνα ομως κατι δεν παει καλα .......ειστε σε καλο δρομο ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ .............ΑΞΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗ για το fair-play:bravo-009:
Καλος αγωνας ηταν ειχε τις στιγμες του που εγιναν ωραιες κοντρες, πολλα μπραβο στους πρωτους και σε ολου φυσικα.Για τον Ηλια δεν ξερω τι πηγε στραβα πραγματικα ειχε απο τους καλυτερους χρονους εδω και 20 μερες που επρεπε να γινει ο αγωνας.Αυτη η αναβολη της αναβολης πραγματικα μας παγωσε.Φανηκε απο τα δοκιμαστικα οτι δεν ημασταν σε καλο βραδυ.Παρολα αυτα περα απο τις δικαιολογιες, για εμενα μπορω να πω οτι, οταν ημουν κοντα στο τρενακι με τους πρωτους και εβλεπα κατω απο 1,5'' τον πρωτο και επεφτε συνεχως εκανα ενα λαθος και δεν καταφερα να κρατηθω στα ορια του slipstream.Καπου εκει το το ηξερα οτι δεν μπορουσε να γινει κατι παρα μονο καποιο σημαντικο λαθος απο τους μπροστα που δεν εγινε ενω ταυτοχρονα δεν ειχα ψυχολογια να κανω καλους γυρους ή και υπομονη/κοτσια να το παλεψω καλυτερα.
Εχει ακομα δρομο το πρωταθλημα και μακαρι να βγαλουμε μια φορα και στον αγωνα αυτο που κανουμε στην προπονηση.Ειναι κριμα πιο πολυ για τον κοπο μας και οχι για τους βαθμους κλπ η παρεα μετραει πανω απο οποιαδηποτε πρωτια!
Ελπιζω για εναν κωλοαγωνα μια φορα να βλεπω ολα τα αμαξια μεσα.Ειναι ξενερα να βλεπω 5 μονο και να προκαλω και ατυχηματα (σορρυ Στελιο).Και γιαυτο δεν κραταω ουτε τo replay να δω τον αγωνα με την ησυχια μου.
Ο επομενος τελικα Πεμπτη ή την Δευτερα??
bravo se olous paidia!! epitelous terma to iaponeziko.. an eimastan se pista pou tin iksera tha eixa polu kaliteri thesi mias kai pigena me starigiki kanenos pit stop opos o stelaras!!
pantos pistevos pos ta kenouria paidia pou mpenoune sto protathlima prepei na ksekinane apo mideniki vathmologia gia na einai dikeo gia olous.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΟΤΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ...ΧΑΝΕΙ !!!!!
Δεν ξέρω τι συνέβη εχθές και πήγαμε τόσο χάλια.
Εγώ ενώ στα δοκιμαστικά ένιωθα το αμάξι να πατάει καλά
μόλις ξεκίνησε ο αγώνας ένιωθα ότι δεν είχε ισορροπία ο εμπρός
με τον πίσω άξονα.
Πολλά γλιστρήματα και μετατόπιση του πίσω άξονα κατά το φρενάρισμα
και ένα κολοσσιαίο, ανεπίτρεπτο λάθος με διέλυσαν.
Το κακό είναι ότι κατέστρεψα και τον αγώνα του Σταύρου....
καθυστερώντας τον αρκετά.
Ελπίζω στον επόμενο να επανέλθουμε δριμύτεροι.
Ηρθε η ωρα να αποκαλυψω το τι πραγματικα εγινε.
Οι μηχανικοι, λογω της απουσιας του Καλαθαρα, αρνηθηκαν να βρισκονται στην πιστα κι ετσι αναγκαστηκα να τρεξω χωρις να μπω στα πιτ. Ηταν να ερθουν κατι φιλαρακια να βοηθησουν με την αλλαγη των ελαστικων, αλλα δεν τα καταφεραν (ειναι και μακρια το Τοκιο).
Τελικως ολα καλα, το αμαξι δε με προδωσε.
Απ οτι βλέπω ο teammate μου ξεκίνησε πολύ δυνατά ελπίζω να μπορέσω να προλάβω να προπονηθώ για τις επόμενες πίστες να πάει δυνατά η ομάδα!!:first:
Επιτελους να εχεις και εσυ εναν ομοσταυλο ρε αγορι!
Στα μισά είμαστε σχεδόν, ελπίζω να ανακάμψω σιγά σιγά με το κατάλληλο κίνητρο!!
Περαστικά φίλε Καλαθάρα.
Σιδερένιος και γρήγορα κοντά μας και πάλι.
Περαστικά φίλε Καλαθάρα.
Επέστρεψα κ όλα καλα!
Το κακο για σας, είναι ότι θα είμαι τρεις εβδομάδες στο κρεβάτι, που σημαίνει ατέλειωτες ώρες προπόνησης!!Αντε γιατι βλέπω κάτι γατακια να μας απειλούν στη βαθμολογία!!χαχα
(καλη κ η παρέα, αλλα κ λίγος ανταγωνισμός δε βλάπτει!!)
See you guys online!!
Σιδερενιος! Καλως ηρθες παιχταρα!
Φατους ολους! Χαχαχαχα!
Φυσικά και πρέπει να υπάρχει, μαζί με την παρέα και ο ανταγωνισμός! Με τον απαιτούμενο σεβασμό πάντα! ;) Ελπίζω τη Δευτέρα να έχουμε δυναμικό παρόν από όλα τα παιδιά! See you in the track!