tetiu idus post den ine proklitika pds? auta ta gustarume? prokalun lipon mono oi iper tu pro. kane oti katalavenis. ala i antikimenikotita su exi ftasi pato
Printable View
-Ειναι και απαντησα οσο ηρεμα απαντησα σε εσας.Μαλλον δεν το ειδες.
-Οχι
-Προκαλουν μονο οσοι προκαλουν συνεχεια.Του dinospao ειναι η πρωτη και εσας η 100η.
-Δεν βλεπω λοιπον καμια διαφορετικη αντιμετωπιση.Η μαλλον βλεπω(το οτι εχω ανεχτει και την 100στη δικη σας προκληση).
ego vlepo alo ena post san to diko su pu ksekinise oli auti ti fasaria. alo ena post sketi proklisi. emis apla apantisame ke me epixirimata. ala oi apiles gia ban ke ta ban ine monopleura
Αν νομιζεις οτι θα μπω στο τρυπακι παλι να κανω κουβεντα(λεμε τωρα..) μαζι σου,κανεις μεγαλο λαθος.
Ολοι εχουν καταλαβει τι γινεται και ποιος χαλαει το thread μη μου στεναχωριεσαι.:)
Θα βρεθει καποια λυση και το κοιταω.(και οχι η λυση δεν ειναι να μην μπαινουν σε αυτο το thread ατομα που εχουν διαφορετικη αποψη απο εσενα,θα το θελες,αλλα δεν ειναι λυση).
Το κοιταμε:)
i lisi tu ban se osus diafonun mazi su ine kaliteri :)
Δεν σε εχω δει και ποτε να διαφωνεις.Μακαρι να διαφωνουσες.Δεν θα ειχαμε προβλημα.
ωραια γιωργο αστο μην συνεχιζεις και καλυτερα να μην πουμε την απαγορευμενη λεξη fifa εδω μεσα και ας μπαινουν ατομα να λενε για το φιφα, γιατι ολο βρισκουν κατι και λενε για μας και μπαν και το ενα και το αλλο διαβαζουν 5-6 φορες καθε φορα την λεμε μηπως πουμε fanboy κτλ κτλ ξερεις τωρα! λοιπον αστο και ας παιζουν τη βλακεια τους με τις σαπιες αμυνες(δεν αναφερω ποιο παιχνιδι ειναι εννοω το real football 2012 στο android απο την gameloft)
Οταν με προκαλες/χαρακτηρισες οταν αρχισε ολο αυτο,ειχα πολυ χαμηλους τονους και σου εξηγησα πολυ ΗΡΕΜΑ καποια πραγματα,παρ'ολο που με προκαλεσες.Το ποστ υπαρχει ακομα.
Τεσπα ελπιζω να τελειωσει εδω.Αν και αμφιβαλλω γιατι καποια στιγμη καποιος θα γραψει αρνητικα και οι φρουροι του στρατοπαιδου θα ταραχτουν.Οποτε προειδοποιω οτι θα φυγουν με μπαν(οριστε ξανακουσες την λεξη και ειναι η τελευταια μου προειδοποιηση).
Δεν θελετε να ακουτε για μπαν αλλα απο την αλλη σας ενοχλει που σας εξηγω και με το καλο.Καπου πρεπει να βαλουμε ενα τελος ομως.Γιατι απο κει και περα εγω ειμαι ο λαθος που αφηνω να συνεχιζεται αυτη η κατασταση.
κοιτα οποιος γραψει αρνητικα και ειναι ο τρελος fifa fan τοτε θα σου στειλω απευθειας pm και αν το βρεις λογικο τοτε θα γινω μπαν γιατι θα του αραδιασω οτι υπαρχει σε βρισια στην νεα ελληνικη γλωσσα.
Γιατι ενταξει να λεμε τα αρνητικα αλλα οταν καποιος γουσταρει ενα παιχνιδι δεν παει στο αλλο να κανει μανουρα για να προκαλεσει,ετσι και εγω δεν εχω γραψει κατι αρνητικο για το φιφα 13(περα του σημερινου ποστ που ειπα για το animation μιας και οντως το βιντεο φαινεται για παλιο ντεμο).
Σου ειπα και στο pm.
Εγω μπορει να ειμαι τρελος uncharted fan.Απαγορευεται να γραψω αρνητικα για το Tomb Raider στο thread του Tomb Raider?
Δεν προκειται να κατανοησω ΠΟΤΕ αυτη τη λογικη.
Επισης για τα ποστ σου που λες.Επειδη κοιταξα χθες τα παλια.Οταν εγραφε καποιος κατι ασχημο για το προ πεταγοσουν και ελεγες ασχετα πραγματα για το fifa(οπως στο παραπανω ποστ σου).Δεν ξερω τι μανια σας εχει πιασει αλλα καντε και καμια αυτοκριτικη.Το αν ειναι καποιος σημερα fan του fifa δεν του απαγορευει να παιζει το demo του pro και να γραφει οτι ειναι μουφα ή υπερτελειο σε ΑΥΤΟ το thread...
Eπειδη εσυ και ο georgios εχετε μια νοοτροποια φανατισμου(και μαγκια σας αρκει να μην ενοχλει τους αλλους) δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ετσι.
Μπορει να με δεις στην νεα γενια να κραζω το fifa αν αξιζει να το κραξω.Τοτε θα ειμαι ο καλος επειδη θα ειμαι στην ομαδα σου/στρατοπαιδο σου?Ειμαι βεβαιος πως ναι.
Δεν θελετε να αποδεχτειτε ή να προσπαθησετε να δειτε οτι ο ανταγωνισμος εκανε τεραστια βηματα προοδου,μαγκια σας και παλι.Αλλα αφηστε αυτους που το ειδαν να γραφουν οτι γουσταρουν για τα 2 παιχνιδια.
Τεσπα.
Το παιχνιδακι οπως σου εγραψα και στο Pm δειχνει καλα στοιχεια φετος και μαλλον θα παει για αγορα καποια στιγμη.Εχω λιωσει το demo,ενω τα προηγουμενα δεν τα αντεχα πολυ(εκτος απο το περσινο,που το επαιξα αρκετα).
Το νεο demo ποτε θα βγει?
Εγώ δεν έχω καμμία σχέση με το παρόν thread ούτε με τα παιχνίδια (έχω να παίξω ποδοσφαιράκι απο το 1999) αλλά επειδή χάζευα τα ps3forums awards και βρήκα το παρακάτω είπα να το ποστάρω.
Best Sports Game 2011. Δείτε τι ψήφισε ο PDS και πείτε μου οτι είναι fanboy του FIFA....
Αμαν,ουτε που θυμομουν οτι ειχα ψηφισει.:a045fgf:
Αμ τι ειναι, fanboy ειναι !Για ξεκαρφωμα το εκανε οτι και καλα ψηφιζω ΝΒΑ για να μην γινω ρομπα.
Λοιπον, ποτε βγαινει το επομενο demo? Αν και πραγματικα πρωτη φορα μαρεσε απο το early demo το pro.Τρομερη αισθηση με την μπαλα επιτελους!Το διορθωσαν λιγο λιγο λιγο λιγο και επιτελους το εφτιαξαν!Και καλυτερο να ειναι το fifa φετος παω και παλι για Pro.Αφου περυσι δεν εκανα την αλλαγη να παω σε fifa, (που κατεληξα να πουλησω το Pro για να ηρεμησω)με τπτ φετος.
Επειδη το 2k δεν το εχω παιξει πολυ,ηταν περισοτερο ψηφος απογοητευσης για το fifa12(και παντα για τα pes).:P
Aν και οντως θεωρω οτι ειναι αρκετα ως πολυ καλυτερος αθλητικος τιτλος το NBA2k και απο τα 2.
Ειναι πολυ καλη η φυσικη της μπαλας.Μου αρεσει και οταν παταω λιγο τον κυκλο και την δινει πολυ ωραια στον διπλα παιχτη.Νομιζω οτι ηδη εχει καποια animations που εχουν ξεπερασει σε αληθοφανεια αυτα του fifa.Quote:
Originally Posted by MajereMP44
Eπισης εντυπωσιαζομαι απο το οτι οι παιχτες δεν ειναι υπερρομποτ(οχι σε θεμα animation γιατι εκει εχουμε ενα θεμα ακομα),αλλα σε συμπεριφορα.Χανουν κοντρολ,υπαρχει αδρανεια κτλ.
Τα σουt εξακολουθουν να μην μου αρεσουν:(( εκτος απο τις προβολες που κανουν οι επιθετικοι).
Λιγο που επαιξα στο pc to NBA2K12 ειχε τα προβληματακια του αλλα ηταν τρομερο το animation και τα γραφικα.Ετρωγε κατι κομπλες σε καποιες φασες και εκαναν σαν κουτσοι οι παικτες αλλα συνολικα η εικονα ηταν σουπερ.
Το δε fifa ημουν ενα βημα να το παρω αλλα το μονιμο προβλημα μου με το να αλλαξω στρατοπεδο ειναι οτι θελει πολυ χρονο να το μαθεις.Ενω το Pro απο την κουνια μας το ξερουμε.Βεβαια ειχα πολλα παραπονα με την random αισθηση (τοχω πει 100 φορες αλλα νομιζω υπηρχε σε εκνευριστικο βαθμο).Φετος ολα αυτα πανε περιπατο και εχουμε ενα πολυ smooth Pro επιτελους που ξερεις σε πολυ μεγαλο ποσοστο οτι η πασα που θα κανεις αν ειναι σωστη θα βγει και οταν πατησεις Δ δεν θα βγεις τετ-α-τετ απο κουλαμαρα των αμυντικων, αλλα επειδη το "αξιζεις".Ολα κινουνται πολυ ομαλα , με ωραια ταχυτητα και στιβαρες κινησεις των παικτων.
Τα σουτ μου αρεσαν αρκετα στο ντεμο, δεν ξερω τι παραπονο εχετε αλλα ενταξει ειναι και θεμα αισθησης.
^ θα συμφωνησω, ειδικα με για την προωθημενη πασα με το Δ το pes full controll βοηθαει ΠΑΡΑ πολυ. Μονο τα σουτ με manual ειναι λιγο δυσκολα αλλα πασες, σεντρες κ.τ.λ. εχουν γινει πολυ πιο ομαλα.
Και μενα τα σουτ μου αρεσαν πολυ, καμοια σχεση με τα αψυχα / fake του 2012, επεστραψαν στην παλια, καλη λογικη.
Επισης, πολυ καλη η κινηση της KONAMI με τα δυο ντεμο, απο το 1ο περνει το feedback και κανεις τις αναλογες βελτιωσεις, ενω το 2ο (που για να απαντησω στην ερωτηση σας, λογικα θα βγει λιγο πριν το επισημο launch του παιχνιδιου) ειναι και το ''κανονικο'' demo, με την σχεδον ολοκληρομενη εκδοση.
επισης, ασχετο, παρατηρησατε οτι τωρα μπορεις να κανεις skip το βιντεο του demo ενω στις παλιες εκδοσεις επρεπε να περιμενεις κανα 5λεπτο για να παιξεις κανονικο αγωνα. :P
Παντως οσο περισσοτερο παιζω το Ντεμο τοσο περισσοτερο απογοητευομαι απο αυτην την AI. Εχω να σημειωσω κατι πολυ αρνητικο. Οι παιχτες σαν να φαινεται να αγνοουν την εννοια passing game. Παιρνουν την μπαλα και πανε ντουγρου για καθετη εφορμηση για να ντριμπλαρουν τον αντιπαλο η να παρουν τις "κοντρες" απο τους αμυντικους. Πολυ μονοδιαστατος τροπος παιχνιδιου. Το μονο ελκυστικο στην αναπτυξη του Cpu ειναι καποιοι αυτοματισμοι που ομως τις κανουν ολες οι ομαδες. Τελικα αυτη η AI του Pro ειναι ενα συνολο απο απειρα scriptακια που καμια σχεση δεν εχει με καινοτομα AI. Γενικα πολυ φοβαμαι οτι το συγκεκριμενο Pro δειχνει στον παιχτη οτι αυτος θελει να δει με σκοπο να βγαινουν εντυπωσιακες φασεις και ετσι να τραβαει την προσοχη καποιον παιχτων. Αλλα αυτο ειναι πολυ μακρια απο την εννοια του simulation που θελουμε να δουμε εμεις οι ποδοσφαιροφιλοι (και ακομα δεν εχουμε δει απο κανενα παιχνιδι).
Ελπιζω απο την νεα γενια να αλλαξει αυτη η νοοτροπια της Konami αλλα πολυ αμφιβαλλω δυστυχως οτι δεν θα αλλαξει τιποτα.
Βεβαια ας μην αδικουμε τα ποδοσφαιρακια στον τομεα της ΑΙ (και γω την κραζω).Νομιζω οτι η μαγεια στους αθλητικους τιτλους ειναι να παιζεις versus.Εκει φαινεται ενα ποδοσφαιρακι.Περυσι ας πουμε αυτο το "γενικο τυχαιο" σε πολλα σημεια που ειχε μου εσπαγε τα νευρα ακομη και στο vs.
αυτο με την AI εγινε φετος πρωτη φορα,λογικα ακομα θελει φτιαξιμο στο 2ο ντεμο θα δουμε καλυτερα τι παιζει