αχαχαχαχαχαχχα, ποσο θεος ο uploader
Παυλο κοιτα κι αυτο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zC5s6Ot6dHY&feature=related"]Friends "Game of Thrones" Easter Egg - YouTube[/ame]
αχαχαχαχαχαχχα, ποσο θεος ο uploader
Παυλο κοιτα κι αυτο
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=zC5s6Ot6dHY&feature=related"]Friends "Game of Thrones" Easter Egg - YouTube[/ame]
Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με τον πρώτο κύκλο δεν μου κάνει τόσο άισθηση πια.Κάτι λείπει φέτος,ίσως να είναι και το σενάριο.Είχα ακούσει ότι με βάση τα βιβλία η δεύτερη σεζόν θα ήταν λίγο ξενέρωτη και για μένα έτσι πάει.........Έχει που και που κάτι καλά αλλά όχι την συνοχή της πρώτης σεζόν.
Tο δεύτερο βιβλίο έχει πολύ περισσότερο ζουμί από το πρώτο και δεν προλαβαίνουν να τα δείξουν όλα πιστά. Το 6ο επεισόδιο ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα και περίμενα εξίσου καλό το 7 αλλά απογοήτευσε. Διαβάστε τα βιβλία καλύτερα όσοι θέλετε να διασκεδάσε με αυτό το universe.
ακολουθουν spoiler απο 7ο επισοδειο και δευτερο βιβλιο γενικοτερα οποτε εαν δεν εχετε διαβασει το βιβλιο μην το ανοιξετε.
Spoiler!
^ neil marshall σκηνοθετης του 9ου να πούμε, οπότε πάει για highlight της σεζον.
Χθες ειδα το 6, χωρις να εχω καμια σχεση με το βιβλιο θεωρω οτι η σεζον ειναι ακομα στη φαση του building, γι αυτο και ισως φαινεται καπως slow σε καποιους. Και λεω σε καποιους γιατι εμενα παιδια με εχει ικανοποιησει πληρως η δευτερη σεζον, μπορει να μην ειναι τοσο action packed η να μην εχει τοσα twists (ακομα), αλλα μου αρεσει πολυ που δεν υπαρχει ουτε μιση περιττη σκηνη. Ο,τι βλεπεις εχει νοημα και ειναι στην λογικη του building, ειτε προκειται για τον κοσμο ειτε για τους χαρακτηρες.
Εχω παθει πλακα με τα production values της σειρας, ορισμενες ταινιες του Hollywood φαινονται σαν σειρα ελληνικης τηλεορασης του 90 μπροστα στο game of thrones.
Νικολα αυτα που λες για την arya στο τελος δεν γινονται ουτε στο βιβλιο οποτε γιατι να γινουν στην σειρα? ασε που θα επηρεαζε και την μετεπειτα ιστορια πολυ.
Ενω για το 4ο βιβλιο ειναι ετσι μεχρι το τελος, ενταξει γινονται καποια πραγματα προς το τελος αλλα οχι οτι θα πεταξεις και την σκουφια σου.
Arya book 2+4 spoilers και 5ο book speculation
Spoiler!
Ps.Tbh απορω τι θα γινει οταν η σειρα φτασει τα βιβλια,αμα φυσικα γινει αυτο....ετσι αργα που γραφει ο Martin ,βλεπω να φτανει τα βιβλια και τοτε θα εχει θεμα του ειτε γραφουμε δικια μας ιστορια ή περιμενουμε τα υπολοιπα να βγουν πρωτα( το οποιο δεν ειναι και η σιγουροτερη λυση γιατι δεν ξερουμε ποσα χρονια θα του παρει να τα τελειωσει και (χτυπα ξυλο)αν θα προλαβει....
Πιστεύω ότι όλο και κάποιο συμβόλαιο θα τον δεσμέυει να έχει ''ολοκληρώσει'' ως τότε...με λίγα λόγια...μόνο ο θάνατος (του ή και εμού,φτου φτου φτου) με φοβίζει...
Νομίζω δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τον αναγκάζει να το τελειώσει αλλά ο συγγραφέας έχει πει κάποια βασικά πράγματα απο το πως τελειώνουν τα βιβλία στους δημιουργούς της σειράς για ακριβώς την περίπτωση που θα πεθάνει...
Spoiler!
episode 8 και δευτερο βιβλιο spoilers
Spoiler!
Slay θυμησε μου τι εννοείς για την volantis και τα γεγονότα στο essos...
Αααααααα οκ
για την γκομενα του ρομπ με σποιλερς μεχρι 3ο βιβλιοSpoiler!
@ stavros το spoiler που λες νομιζω δεν ηταν απο το 3o αλλα απο το 4ο (που τελειωσα πριν λιγο.Το νομιζω παει στο οτι δεν θυμαμαι αμα το αναφερει και στο 3ο αυτο που λες
Spoiler!
Τελος το A feast for crows απο εμενα
Spoiler!
Time to buy a Dance with Dragons i guess :P.
@nikolaszax
Όσον αφορά την τελευταία spoilerοπαραγραφο
Spoiler!