Καφετέριες, hotspots κλπ... η Πάτρα δεν έχει cafes;
Printable View
Cafes εχει. Ρωτας στο σερβιτορο τον κωδικο τις περισσοτερες φορες ομως. Γιατι να μην ειναι ξεκλειδωτο;
Ασε που πολλες καφετεριες δεν εχουν wifi.
Free wifi δημοσια δικτυα δεν κυκλοφορουν και πολυ...
Γνωμη μου ειναι οτι το internet θα επρεπε να παρεχεται δωρεαν στους πολιτες, απο τον εκαστοτε δημο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ασχετο. Στην Αργαλαστη στο Πηλιο εχει free wifi για τους παντες.
Για να μπαινει ο Λιοντας ο ληστης που χε τα ματια 4 τα χερια 14... :)
Δεν μπορεί να είναι ξεκλείδωτο, γιατί ο πονηρός ο Ελληνάρας που μένει δίπλα στην καφετέρια θα το εκμεταλλευτεί. ;)
Σε cafes που δεν έχουν WiFi/DSL (μιλάμε για αστείο μηνιαίο κόστος αν το συγκρίνεις με ΟΑΕΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ/μισθούς/ενοίκιο κλπ.) καλό είναι να μην πατάμε, μπας και πάρουν το μήνυμα... στο 2012 ζούμε.
Kι εγω συμφωνω οτι το 3G ειναι πολυ καλη δυνατοτητα. Η Wind πλεον δινει 30GB με 19 ευρω το μηνα. Ειναι οριο που δεν το πιανεις ποτε στο download (βεβαια ειναι αθροισμα up+down) κι επειδη πλεον το 3G ειναι σχεδον παντου, εχεις και καλες ταχυτητες.
Γίνεται αλλα πρεπει να είναι πολυ πιο σπανιο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το burn-in στις OLED που, αν το καταλαβαίνω σωστά, είναι σπάνιο να μην συμβεί.
Ότι συμβαίνει στο δικό σου δεν σημαίνει ότι σε όλους συμβαίνει το ίδιο. Εγω όπου και να δω παει (με εξαίρεση διαδρομή σε βουνά) έπιανα 3G. Και το είχα και εγω ειδικά για διακοπές που δεν είμαι στην πολη κτλ.
Δυστυχώς δεν είναι μόνο το δικό μου, έχω πάει σε πολλά μέρη και έχω διαπιστώσει πολλάκις ότι οι χάρτες κάλυψης δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... ειδικά το δίκτυο της Wind είναι άστα να πάνε από κάλυψη (και ήμουν από τους πρώτους χρήστες mobile internet στην Ελλάδα -> 2002 Telestet GPRS, δεν είμαι χθεσινός).
Καλώς ή κακώς δεν με έχει πείσει το 3G στην Ελλάδα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουμε γκατζετολαός σαν τους Ιάπωνες και να μην ξηλώνουμε τις «καρκινογόνες» κεραίες...
[quote=Lnds500;367278]Γίνεται αλλα πρεπει να είναι πολυ πιο σπανιο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι το burn-in στις OLED που, αν το καταλαβαίνω σωστά, είναι σπάνιο να μην συμβεί.
Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα, Αν εχουν κανει τετοια πατατα σε οθονη που θα εχει τις περισσοτερες φορες στατικες εικονες τοτε τι να πω.
''Unlike PDP or CRT, OLED has to potential ability to monitor individual pixel usage time and compensate to reduce uneven wear visibility'' απο avs forums
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1198962
κοιτα, δεν ξερω πως ακριβως γινεται το burn in στις AMOLED, αλλα αν μπεις σε forum που μιλανε χρηστες κινητων (Samsung κτλ) με οθονες (super) amoled, θα δεις οτι ειναι πολυ συνηθες το προβλημα. και γω το πρωι το διαβασα, δεν το ξερα. τελικα δεν με ενθουσιαζουν και τοσο οι AMOLED πλεον
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά? Μάλλον βλακείες αφού είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν έχει βγει και κάποιος δυνατός τίτλος για να πουλήσει τρελά. Απλά το παραθέτω αφού έπεσε το μάτι μου.Quote:
Is Vita losing developer support already? Sony responds
February 15, 2012
An anonymous quote from Japan's Nikkei newspaper paints a bleak picture for the future of the PlayStation Vita, but Scott Rohde, Sony's senior vice president of Worldwide Studios, rebuts.
The PlayStation Vita has failed to catch fire in the Japanese marketplace since its December launch -- being routinely beaten in weekly sales by its predecessor, the PSP, which is still popular there, as well as Nintendo's 3DS.
In a story that went up on Nikkei's website today, written by Kiyoshi Shin, former head of Japan's IGDA branch, an unnamed source from the Japanese game industry says that "Major Japanese companies are canceling all projects intended for the Vita and are changing development to the 3DS."
"I did not see that quote, but you see extremist quotes like that all the time," says Rohde, who spoke to Gamasutra about the incipient launch of the Vita in North America.
"I mean, obviously, there is no way anyone could stand in front of a camera and say that all developers are changing focus from one platform to another, no matter what it is."
Rohde went on to say that his guess is that it's "largely exaggerated. I know many, many, many third party developers and publishers are feverishly working on Vita titles, not just for now, but for the foreseeable future."
It might not be literally true, but does it hint at a real trend? "No, I absolutely haven't heard," says Rohde.
"There's always going to be the hot platform of the moment in our industry," he says. "There's always going to be reason to talk about a story like that."
"You can, whatever -- rewind two years ago. Every developer was you knew was selling -- going towards -- I was going to say 'selling their soul', it almost came out -- to go build games for Zynga and the Facebook platform. And there's another time when you see everyone is going to do smaller iPad games, or iOS games in general. Then it was PS3, it was 360, it's Vita, it's 3ds. It's always, constantly changing. It's not something that concerns me whatsoever."
The full interview with Rohde, which contains his thoughts on the Vita's launch and future, and major competitors Apple and Nintendo, will be live on Gamasutra next week.
link
Tι να πω, εμενα δεν θα με πειραζε( τουλαχιστον θεωρητικα, αφου δεν το εχω δειαπο κοντα, μεχρι τωρα, το PS Vita ). Εξαλλου και το PSP( δεν περιμενω μεγαλη διαφορα στο μεγεθος ) ανετα θα με βολευε αν υπηρχαν τετοιες δυνατοτητες.
Παυλο, εμαθες αν ισχυει και για τους ''κοινους θνητους'' aka οχι μελοι του site;
Ήμουν στο public σήμερα, το είδα, το έπιασα, έπαιξα uncharted.
Σε γενικές γραμμές καλό. Θα ήθελα πιο γρήγορη απόκριση της touchscreen οθόνης.
Τα κουμπιά (τριγωνο, κύκλος, τετράγωνο, χ) δεν είναι σε πολύ βολική θέση. Δεν είναι πολύ εύκολο να πατήσεις το χ όταν το δάκτυλο είναι στον δεξί αναλογικό.
επίσης το τρίγωνο και ειδικά ο κύκλος είναι σε άβολη θέση καθώς όταν πάς να τα πατήσεις εμποδίζεται το δάκτυλό σου από τον δεξί σου δείκτη.
Την πίσω touch δεν μπόρεσα να δοκιμάσω.
Επίσης τα δύο από τα 4 psvita που στήσανε είχανε προβλήματα συνεχώς. Tο ένα που υποτίθεται ότι θα παίζαμε το uncharted είχε κολλήσει και δεν ανοιγε. Και είπα στον υπάλληλο να βάλει το uncharted σε ένα από τα δύο πάνω, κι έτσι το έπαιξα πρώτος!
Δυστυχώς δεν είχαν το LBP.
2 τυχεροί κέρδισαν psvita και οι πρώτοι ογδόντα που πέρασαν από το stage πήραν T-shirt. όχι πως με καίει, αλλά εγώ με την κοπέλα μου είμασταν εκεί από τις 11.40 που δεν είχε πολύ κόσμο, μπλουζα δεν πήραμε. Και δεν ήταν ότι είχε πολύ κόσμο στις 12.00 απλά το διοργάνωσαν ηλίθια. Έπρεπε και τα t-shirts να ήταν με κλήρωση. Εμείς θεωρήσαμε ότι θα γινόταν μία παρουσίαση, ένα review δύο τρία καλά μουν@κια να δείχνουν το psvita χορεύοντας, και πήγαμε τέρμα αριστερά που δεν είχε κόσμο να βλέπουμε. Και η ουρά άρχισε από την άλλη πλευρά. Damn.
Γενικά καλό, ίσως το αγοράσω κάποια στιγμή, αλλά σίγουρα όχι day 1.
Παρένθεση, πήγαμε σε ένα άλλο room και παίξαμε λίγο kinnect και η δικιά μου ξετρελάθηκε..! Της άρεσε πάρα πολύ. Επίσης εγώ έπαιξα λίγο Gears of war 3, και μου άρεσε πολύ το χειριστήρι του xbox..! μου έκατσε πολύ καλά στο χέρι, και μου άρεσε και το παιχνίδι. Επίσης ζηλεύω λίγο το alan wake και μου μπήκε το μικρόβιο μήπως πάρω κάνα xbox... :/
πηγα κ γω σημερα public μαζι με Avenger & Greekteo κ δηλωσαμε συμμετοχη χωρις δυστυχως να κερδισουμε το PS Vita.K γω παρατηρησα το "θεμα" με τα μπλουζακια μιας κ σιγουρα ημουν στους πρωτους 80.δεν με πειραζει που δεν πηρα απλα μην μας δουλευουνε κιολας...
Δοκιμασα δυστυχως μονο το Little Deviants χωρις να ξετρελλαθω.Μου αρεσε η αισθηση στο χερι ηταν ανετο οπως επισης κ το Interface του μενου κ η οθονη.δεν μου αρεσαν τα κουμπια καθως μου φανηκαν μικροτερα του psp καθως κ τα δυο αναλογικα λογω του μεγεθους που ειχαν.θα τα ηθελα λιγακι μεγαλυτερα.Αυτο που δεν καταλαβα ηταν γιατι δεν εβαλαν την λειτουργια R3-L3 στα αναλογικα.Avenger μην βαρας την γνωμη μου γραφω!!!! :boxing:
Υ.Γ. : Μηπως ειμαι :offtopic: ???
Ελιωσα!! :whistle:
Απ' οτι εχω διαβασει στα διαφορα reviews, ισχυει ακριβως το αντιθετο. Χωρις να σου αναιρω φυσικα την αποψη, εξαλλου εγω δεν το εχω καν δοκιμασει...
Οσο για το event δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο, η ξεφτυλα της ξεφτυλας, ειδικα το παραδειγμα σου, ειναι τρανταχτο. Οταν περιμενεις 15 λεπτα πριν αρχισει το event και τελικα δεν περνεις μπλουζα.. ε, μεγαλο fail. Υπαρχει και το παραδειγμα του φιλου gegoku.
Και φυσικα το αποκορυφωμα - το μισα χαλασμενα PS Vita. Well, ευτηχως που δεν εκανα τον κοπο να παρευρεθω...
Υ.Γ. Αυτο με τα δωρα, ασχολιαστο. Το ειπα και πριν, οταν δεν μπορεις να οργανωσεις κατι, δεν το οργανωνεις.
Απο περιεργια, παιδια( Gegoku + Vicarious) εισαστε μελοι του site; για να ξερω αν μπορει να παει οποιος θελει ή αν, ΚΑΙ ΕΚΕΙ, κανουν διακρισεις...
Κατι ακουγεται για Call Of Duty το φθινοπωρο στο vita. Νομιζω θα γιατρεψει μια και καλα τις πωλησεις.