Mercenary Kings για PS4?μόνο εγώ τα βαριέμαι κάτι τέτοια μούφα παιχνιδάκια;
Printable View
Mercenary Kings για PS4?μόνο εγώ τα βαριέμαι κάτι τέτοια μούφα παιχνιδάκια;
Κοίτα, μούφα δεν πρέπει να είναι γενικά από οτι βλέπω αυτές τις μέρες. Απλά δεν θα το έλεγα εγω και next gen material. Ειναι γεγονός και το ξέραμε ότι θα πήξουμε στα indies τόσο στο plus όσο και γενικότερα. Υπομονή θα κάνουμε να κυλίσει λίγο ο καιρός, να παλιώσουν οι retail τίτλοι, σκόνη λιγοστοί είναι και μετά θα γκρινιάζουμε για αυτούς. ;)
Δεν εξηγείται αλλιώς??? :a050::a050::a050: Ρε συ εγώ ούτε 2 ώρες τη μέρα δεν παίζω. :a050::a050::a050:
Σου παραθέτω λοιπόν το ελληνικό leaderboard στα trophies,
http://psnprofiles.com/leaderboard?type=clean&c=gr&p=1
εγώ είμαι μετά βίας και με το ζόρι στο νούμερο 50,
κάτι άλλοι συμφορουμίτες είναι εκεί ψηλά στο μονοψήφια νούμερα, κάτι Enstikto, κάτι Snk013,
o Steva24 που είναι ο Σταύρος από Ρόδο αλλά μπαίνει με άλλο username εδώ στο φόρουμ
ο Αντώνης ο auber002b και πολλοί άλλοι γνωστοί παρακάτω. :P :P :P
Καλά βρε μας κοροϊδεύεις; Επίτηδες έβαλες την λίστα για να μου την τρίψεις στην μούρη επειδή εγώ είμαι κάπου να δεις εκεί κααααααάτω με τα βίας στο 400παρά. Δύο ώρες λέει την ημέρα, εγώ υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω καν, άσε την τελευταία εβδομάδα που είχα γαστρεντερίτιδα και έκανα ρεκόρ σε άλλα θέματα, αλλά δεν μου έδιναν τρόπαια αλλιώς θα είχα άλλες δύο πλατίνες σίγουρα. :-)
Το ξέρεις ότι σε πειράζω έτσι; Μην παρεξηγηθούμε κιόλας τώρα που είσαι και mod έτσι εσύ υπέροχε Οδυσσέα; ;-)
447 εγω...ody λιωνεις...και ψευδεσαι και λιωνεις
http://www.youtube.com/watch?v=gsT6lvvpzsI
Πρωταπριλιά στο PSNProfiles..Όποιος δε βαριέται ας ρίξει μια ματιά ;)
χαχαχα !!
εμένα μου βάλανε ροζάκι/μωβάκι χρώμα στο προφίλ μου αλλά το comment και η background photo είναι όλα τα λεφτά ! χαχαχα
Attachment 4535
Σε όλους το κάνανε, εμένα μου βάλανε ''I like horsies''. :a050:
Kαμμία σχέση όμως με το plus thread. :c055gfe:
Ροζακι μωβακι είναι σε όλους νομίζω :) εμενα εχει φώτο πονυ και μου αρεσουν τα αλογα αν θυμαμαι καλα ;)
@ odytsak : Συγγνωμη Οδυσσεα μου ήρθε εντελώς ασυναίσθητα να το βαλω εδω , κ μιας που ποστσρσ για να μην ειμαι πολυ εκτός , δε με νοιαζει κανενα παιχνίδι από το update του Απριλίου , ναιαιαιαιαιαιαιαιαιαι! !ειρωνικά λεω το ναι , δυστυχως ( ή ευτυχώς) τα εχω παρει-παιξει ολα , οποτε μένει το hotline miami να τσιμπησω!!
Αν είχες και PS4 θα έπαιζες το game of the year Mercenary Kings. :P
Τα ίδια με τον Οδυσσέα και εμένα. Η πλάκα είναι ο άρχων του φόρουμ (ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε) που του βγάζει ότι είναι pretty princess. :)
LOL, πήγα να τσιμπήσω το λινκ και τώρα βγάζει ότι είναι fairy. :D
Υ.Γ.: για να μην είμαι εντελώς οφ... Ένα χρήσιμο σχόλιο για το plus. Τελικά ωραία υπηρεσία το plus έτσι;
Βασικά είναι random το τι φώτο δείχνει και το τι γράφει κάθε φορά που φορτώνεις το profile σου. Πατήστε refresh να δείτε!
Διαθεσιμο το Mercenary Kings στο αμερικανικο plus.
Ψαξτε με ονομα....
To κατεβάζω τώρα αλλά ούτε αύριο δεν θα παίξω, είναι 328 ολόκληρα MB. :a050:
Μια πρωτη ματια που του εριξα, δεν μου αρεσε.
Εχει καποια στοιχεια απο Contra, απο Metal Slug αλλα δεν ξερω. Κατι δεν με τραβαει. Ο χειρισμος ειναι κακιστος IMHO και η μουσικη πρεπει να κλεισει απο το πρωτο δευτερολεπτο.
Θα ασχοληθω ομως λιγακι παραπανω μπας και αλλαξω γνωμη.
Εκανα refresh και έβγαζε φόντο Μικρό μου Πόνι,την Ντόρα ,Disney princess
comment, im a big girl now, im a fairy, im a pretty little girl lol πάντως το sly το ήθελα να το παίξω.
παιδια τι ωρα θα μπουν περιπου τα παιχνιδια σημερα?
To mercenary kings είναι με διαφορά το χειρότερο Free plus game του PS4 μέχρι τώρα,
ζήτημα αν αντέξετε να παίξετε πάνω από 10λεπτο.
Σοβαρά; Τσάμπα τα 100 μαχαίρια και τα 300 attachments;