Καταπληκτικό amazon:
To AC Revelations έφυγε την Δευτέρα και ήρθε σήμερα (με Royal Mail). :D
Καταπληκτικό amazon:
To AC Revelations έφυγε την Δευτέρα και ήρθε σήμερα (με Royal Mail). :D
...Και γω περιμένω ακόμα από το ebw point δυο τετράγωνα από το σπίτι μου!:muhaha::hohoho:8D:gotcha::huh_where:>:-)
AC Revelation.
preorder τελη σεπτεμβριου. εφυγε την δευτερα και στο email που εστειλε το amazon, ελεγε πιθανη παραλαβη 21/11. μου ηρθε σημερα 18/11.
Εντωμεταξύ, ήρθε ποιο γρήγορα από κάτι που περιμένω, πάλι από Αγγλία, μέσω DHL Express (έφυγαν την ίδια μέρα, και το άλλο είναι ακόμη Βουδαπέστη :P)!
Για την ιστορία, έστω και καθυστερημένα, το Πλαίσιο έδωσε το DLC του Robin για το Arkham City και σε εμάς που το είχαμε προπαραγγείλει από κατάστημα (σε όσους το είχαν πάρει online είχαν σταλθεί οι κωδικοί μέσω mail).
Θελω να παρω το AC Brotherhood για εναν φιλο μου και το βρηκα στο Play.com μονο 12.49 ευρω ενω στο amazon ειναι στα 25 και στο ebw.gr 23.40(πιο φθηνα απο Ελλαδα οσο εψαξα).Ειναι αξιοπιστο το σαιτ?Α και απο ποιο amazon να παραγγελνω?απο το com ή το co.uk?
Τo Play είναι αξιόπιστο πολύ και έχει και Free μεταφορικά, παράγγειλα το Castelvania για έναν φίλο μου ήρθε σε 1 εβδομάδα.
Από Amazon να ψωνίζεις στο co.uk, Είναι από Αγγλία που ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και έτσι ότι και να αγοράσεις δεν θα περάσει Τελωνείο.
Παιδιά μου ήρθε ένα email από το public ότι εσταλει μια παραγγελία την οποία και δεν εχω κάνει!!
Βασικά είδα ότι είναι η ίδια με μια παραγγελία που είχα κάνει το καλοκαίρι την οποία εχω παραλάβει κανονικά!!
Μάλλον κάτι έπαθε το σύστημά τους και έστειλε το email αλλά για καλό και για κακό τους έστειλα ένα email ότι δεν εχω κάνει κάποια παραγγελία και να τσεκάρουν και το account μου στην σελίδα τους και ότι αν έρθει κάποιο πακέτο δεν θα το δεχτώ και θα το στείλω πίσω με δικά τους έξοδα!!
Τσεκάρετε το email που έχετε δώσει στο Public και αν σας έχει έρθει κάνα τέτοιο email ενημερώστε τους για καλό και για κακό!!
Το play.com έχει VAT στις παραγγελίες;
Παιδιά προσοχή αυτές τις μέρες με το ZAVVI. Ενώ έκανα μια αγορά των 28,83€ με χρέωσαν 32,37€ και μετά από μια μέρα άλλα 1,41€ χωρίς λόγο.
Ευτυχώς η τράπεζά μου, μου στέλνει SMS για κάθε χρέωση και τα είδα άμεσα, οπότε ζήτησα και να μου επιστρέψουν την διαφορά.
Δεν θεωρώ ότι είναι οργανωμένη απάτη αλλά ακόμα και ως μηχανογραφικό λάθος είναι απαράδεκτο. Αναρωτιέμε πόσοι χρήστες θα υπάρχουν που δεν έχουν καταλάβει κάποια τέτοια πλάγια και αδιαφανή χρέωση...
φιλε μ, την εκανες με κάρτα ή paypal την αγορά σου?
Για να του στέλνει sms η τράπεζα μάλλον με κάρτα..
τελικα παρηγγειλα το AC Brotherhood μαζι με ενα βιβλιο απο Play.com και περιμενω τωρα.Οταν ερθουν πως θα τα παραλαβω?Θα με παρουν τηλεφωνο για να συνεννοηθουμε?
Ναι 100%, άλλωστε πριν λίγο μου έστειλαν email ότι ήταν λάθος τους και θα το διορθώσουν.
Ο τελικός λογαριασμός ήταν 28,83€ με το shipping, τόσο έλεγε η παραγγελία στο web site τους, τόσο έλεγε και στο email που έστειλαν. Μόνο στην πιστωτική φαίνονταν ότι με χρέωσαν παραπάνω.
Η αγορά έγινε με πιστωτική κάρτα.
Μ'αυτα κ μ'αυτα θα το χασει το ονομα το zavvi.
σημερα ειχα προβλημα με το αμερικανικο amazon. εκαναν λαθος στο pre-order price guarantee και με χρεωσαν λιγο παραπανω και μετα ηθελα να βαλω ενα κουπονι -$10 σε μια παραγγελια που ειχα κανει. και στα δυο email που τους εστειλα απαντησαν μεσα σε 3' (χωρις υπερβολη) και το προβλημα λυθηκε.
το θεμα δεν ειναι να μην γινονται λαθη, το θεμα ειναι να λυνονται ευκολα με αυτα τα καταστηματα. και το ξερουν αυτο και το zavvi και το amazon (= ο πελατης εχει παντα δικιο). γι αυτο ειναι μεγαθηρια στο χωρο.
to zavvi den to les ke magathirio sto customer service, ne diorthonun ta lathoi tus panta alla prpei na kanun kati gia na veltiothun ke stin taxitita me tin opia antapokrinonte (p.x. mu ixan stili lathos game se mia paragkelia ke mu pire 4-5 meres mexri na sinenoitho mazi tus gia to pos na to epistrepso ke ti xartia na tus stilo ke se pio email gia na mu stilun to sosto)