Thnx!
Nice avatar btw.
Thnx!
Nice avatar btw.
Το Σουηδικό ήταν μια καλό, αλλα μέχρι εκει. Σαν τηλεταινία ηταν. Ειχε και ενα καλο σενάριο και αυτο το ανεβαζε σ ολονων τα μάτια. Επίσης την στηριζαν και τα κρυα τοπια της Σκανδιναβίας. Αλλα κινηματογραφικά ηταν μέτριο. Τεράστια χαρά που κάνει μεταφορα του βιβλιου ο Fincher.
Kαι ντροπή Paul, εχω κανει τοσα ποστς για το Girl with the Dragon Tattoo(του Fincher)
Παυλο δες τα ειναι απιστευτα!!Βασικα αν μπορουσες να διαβασεις και τα βιβλια θα τα το τελειο αλλα τεσπα..
Btw το δικο σου αβαταρ ειναι πολυ τρομακτικο ρε φιλε..Αφου καθε βραδυ 00:00 με 08.00 σε βαζω σε ignore list:P
Δεν ξερω,εμενα μου μοιαζει με κεφαλι τραγου, μου θυμιζει σατανιστικες τελετες και τον εξω απο δω!!
Wrong turn 4.επικο σπλατερ!:-P
sent from Xperia mini proooooo! :)
Eιδα το καινουργιο τρεηλερ του Σπαιντερμαν...παιδια μονο εμενα μου φανηκε το ολο σκηνικο
Spiderman turned into an EMO? Μεσα στην καταθλιψη και την μελαγχολια δειχνει ο καινουργιος Πητερ Παρκερ λολ! Υποτιθεται οτι ειναι nerd και γκαφατζης, οχι ΕΜΟ!
Ποιο trailer λες? Αυτό που βγάλανε πριν μερικούς μήνες ή υπάρχει καινούριο?
[ame]www.youtube.com/watch?v=_XayxMPrUP4[/ame]
Thanks, το παλιό είναι τελικά. Πολύ κακό trailer κατά τη γνώμη μου. Δεν δείχνει κάτι ουσιαστικό. Ίσα ίσα προκαλεί αναμονή για κάτι πιο καλό..
^^ Αν εξαιρεσω το υπερβολικα μελαγχολικο σκηνικο για ΣΠαιντερμαν ταινια (που δεν ειμαι ακριβως αρνητικος, αλλα περιεργος να δω πως θα δουλεψει), το feeling που αποκομμισα ηταν, same old same old.
Παλι πρεπει να βλεπουμε πως εγινε ο Πητερ Παρκερ Σπαιντερμαν. Εχω την αισθηση οτι την μιση ταινια ηδη θα την εχουμε δει. Καλο θα ηταν να μας εδειχνε τι θα κανει διαφορετικα η ταινια απο τις υπολοιπες. Αν ειναι απλα ο μελαγχολικος τονος, τοτε δεν ειμαι και πολυ excited...
Συμφωνώ και εγώ. Τουλάχιστον το καλό είναι οτι αυτή την φορά μετέφεραν σωστά την ιστορία. Δεν ήταν η Mary Jane η κοπέλα του εξ'αρχής όπως το παρουσίασαν στη προηγούμενη τριλογία.
Εμενα μου μοιαζει ξαναζεσταμενο φαγητο και συμφωνω με το Δημητρη που ειπε οτι θα ειναι σα να εχουμε δει τη μιση ταινια. Ελεος πια με αυτα τα reboots.
Tεχνικα το Tintin είναι εντυπωσιακότατο με 3D που έχει λόγο ύπαρξης. Σαν ταινία είναι αυτο που θες για να περάσεις καλά στο κινηματογράφο με τα ποπ κορν σου. Τρομερες σκηνές δράσης (ισως υπερβολικά πολλές).
Οσοι παίξατε το Uncharted αυτες τις μέρες επειδή θα δείτε πολλες ίδιες σκηνές (λογικό είναι να μοιάζουν) καλύτερα να περιμένετε λίγες μέρες για να πάτε. Εγω προσωπικά ενα overdose το έπαθα. Βεβαια σε μερικούς μπορει να λειτουργησει ανάποδα και να γουστάρουν κι άλλο.
Σε λίγο βγαίνει και το immortals. Έχω περιέργεια να δω πόσο μεγάλη διαστρέβλωση της ιστορίας θα υπάρχει. Πάντως απο εφέ πρέπει να είναι τρομερό.
Εχω μια τρελη επιθυμια να δω το παλιο το Dune. Το ξερει αραγε κανεις;