Πάλι η παράγκα έκανε την εμφάνισή της.... Είναι τόσο δυνατός ο συναγωνισμός, που δεν γίνεται αλλιώς...
Printable View
Πάλι η παράγκα έκανε την εμφάνισή της.... Είναι τόσο δυνατός ο συναγωνισμός, που δεν γίνεται αλλιώς...
paly eixame fash penalty...
Δεν πιστευα ποτε οτι το επομενο αρθρο του Νικολακοπουλου θα καταφερνε να ειναι πιο αστειο απο το προηγουμενο.:a045:
:a045::doh:
Το συμπερασμα του ειναι οτι επιβεβαιωθηκε κιολας,οταν μιλαγε για μπλοκο...Quote:
Originally Posted by Nικολακόπουλος
Η πλακα ειναι οπως εχω ξαναπει οτι για να βρισκεται αυτος εκει και να γραφει αυτες τις αηδιες.Υπαρχει πολυ λαος που τα πιστευει.
Απορώ με το κουράγιο σας να ασχολείστε με τις άλλες ομάδες αντί να κοιτάτε πως θα μαζέψετε τα χάλια σας για να μην διαλυθείτε ......είναι άξιο συγχαρητηρίων.:f045:
Εμένα η απόδοση, τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της ομάδας μου μου δίνουν την όρεξη να κάνω και λίγη πλάκα στους άλλους......εσείς αναρωτιέμαι που την βρίσκετε την όρεξη.:confuzed:
Κάπου βέβαια καταλαβαίνω ότι το ρίχνετε και εσείς στην πλάκα για να μην σας πάρει από κάτω......πολύ από κάτω όμως.
Τα έχουμε ξαναπεί ότι θέλει ο καθένας βλέπει από έναν αγώνα......συνεχίστε να βλέπετε παράγκες καλό μας κάνετε.
Ο Μάνταλος που είχε δώσει παράταση στις προχθεσινές ομορφιές ξεχάστηκε ε;;;;......Τα έχουμε ξαναπεί ότι θέλει ο καθένας βλέπει από έναν αγώνα......συνεχίστε να βλέπετε παράγκες καλό μας κάνετε.Quote:
Εξαιρετικοί οι φιλοξενούμενοι, δικαιούνται να τα βάζουν με την αστοχία τους και με το μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους σε χέρι του Πλεσί.
Θα τον κάνουμε διεθνή και θα ζητήσουμε από την FIFA να σφυρίζει μόνιμα τους τελικούς C.L. και Μουντιάλ......ξέχασα κάτι;;;......ααααα ναι και άγαλμα στο Πασαλιμάνι.
Καλα μη το γελας.Ετοιμαζει...ανακοινωση ο Μαρινακης.:c055gfe:
Διάβασε του μεγιστάνα σας που είναι έτοιμη από το να περιμένεις του Μαρινάκη.
Ναι όσο σοβαρή είναι "τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο όταν αυτό βουλιάζει".
Μιλώντας τελείως υποθετικά.. (το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμα)
Αν ο Παναθηναικός συνεχίσει να μην παίζει καλά, παίξει στα πλέιοφ και βγει 5ος κι ο Ολυμπιακός βγει πρώτος. Θα φταίει το πέναλτυ του Σπάθα ή το ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε σοβαρό ανταγωνισμό ?
Πέρσι έφταιξε η διαιτησία που βγήκε 5ος ο Ολυμπιακός ? Ή η άθλια αγωνιστική εικόνα που είχε ?
Ας το εδινε και ας χαναμε δεν λεω οτι επρεπε να κερδισουμε αλλα ουτε και να χασουμε σφυρα το τουλαχιστον,τωρα για το αν αξιζει η ΑΕΛ να παιζει σε τετοιο γηπεδο πιστεψε με για μενα αυτην η φανελα αξιζει οι παικτες οχι,ελπιζω αυτο να εννοουσες αλλιως το εκλαμβανω ως χολη!!!!!
Με τα αν φίλε πάντα θα βλέπαμε διαφορετικά ματς από αυτά που είδαμε.Μπορεί να κέρδιζε η λάρισα μπορεί να ερχόταν χ μπορεί και να έχανε.Εγώ σου μιλάω με βάση τις εικόνες των ομάδων μέχρι να γίνει το 0-1.Μετά διαμορφώνονται νέες τακτικές.
Σχετικά με το γήπεδο φυσικά εννοώ ότι δεν αξίζει στους παίχτες που φοράνε τώρα την φανέλα της λάρισας.Αυτοί είναι για ομαδικό σουτάρισμα.Η λάρισα σαν ομάδα αξίζει και ακόμα καλύτερο γήπεδο από αυτό.Αλλά είναι για λύπηση να βλέπεις τέτοιους παίχτες σαν λαρισαίος όταν έχεις δει στο παρελθόν παιχταράδες.Όπως και για λύπηση είναι κάθε χρονιά να βάζεις ψηλά τον πήχη μην ξέροντας τις ικανότητες των παιχτών σου.Άσε που είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σέντερ φορ.......(εκτός αν θεωρείς σέντερ φορ κουζέν και τα υπόλοιπα)
Είμαι από θεσσαλία και άκουγα στις αρχές της χρονιας τους γνωστούς καφροδημοσιογράφους (astra tv κ.λ.π) να μιλάνε για 3η θέση και πάνω.Μόλις τους έλεγε κάποιος για την πραγματικότητα τον έκλειναν.Τώρα που βλέπουν την σκληρή πραγματικότητα ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες παντού.Δεν βλέπουν την αγωνιστική γύμνια παρά μόνο την διαιτησία.Και εγώ σου λέω την έχουν αδικήσει στα 10 από τα 15.Βλέπεις ικανή αυτή την ομάδα ακόμα και να μην την αδικήσουν να κρατήσει το σκορ?