Νομίζω οτι το TWD θα ειναι μια σειρά που θα μνημονεύεται για παρα πολλα χρόνια!!!!!
Printable View
Νομίζω οτι το TWD θα ειναι μια σειρά που θα μνημονεύεται για παρα πολλα χρόνια!!!!!
απο τα πιο epic επισόδεια. όποιος βρει το soundtrack που παίζει, ξέρεται που εννοώ, please share
πιστευω οτι οσοι εχουν διαβασει το κομικ περιμεναν καιρο αυτο το επεισοδιο!
Πολυ καλο οντως το επεισοδιο, και δεν περιμενα με τιποτα...
Spoiler!
Φοβερο επεισοδιο οντως, πρεπει να παω πισω 2-3 σεζον για να θυμηθω αντιστοιχα καλο.
Θα πέσει σφαλιάρα αεριοθούμενη...πάλι
https://www.youtube.com/watch?v=m5_A0Wx0jU4
Μου άρεσε το πρώτο σεζόν παρά πολύ και αναμένω πως και πως το δεύτερο. Φαίνεται ενδιαφέρον και το στορυ από ότι κατάλαβα στο trailer.
Γενικά συνιστώ προσοχή γιατί έχει αρκετά spoilers. Εγώ το έκοψα στην μέση.
Ανατριχιάζω... Πόσο τεριαζει το σκηνικό με το soundtrack.
Spoiler!
Εγω περιμενω τον Μιχαλη να σκασει λεγοντας. Περιμενω να δω καλη σειρα, απο τοτε που βγηκε το Ρετιρε.
Καλο επισοδειο το TWD?!
Χμμμμ
Για να δω εαν ειμαι τουλαχιστον με καποιον, εστω εναν, απο αυτους που γραφουν τοσο καλα λογια για το νεο επισοδειο, στο ιδιο μηκος κυματος.
DISCLAIMER: Aκολουθει huge σεντονι rant για την σειρα WD, οχι για το τελευταιο επισοδειο που δεν εχω δει. Πιστοι φαν της σειρας, εχετε προειδοποιηθει, η αποψη μου για την σειρα ειναι καταστροφικη, οποτε καλυτερα αποφυγετε την.
Spoiler!
Δημητρη, διαβαζοντας το σεντονι σου, ΜΗΝ δεις το τελευταιο επεισοδιο. Θα φριξεις περισσοτερο και μετα θα γραψεις 3 φορες σεντονι:P
Παντως συμφωνω σε πολλα απο τα αυτα που γραφεις και ειδικα αυτα για το σεναριο. Βασικα απλα δεν υπαρχει σεναριο.
Κι εγώ συμφωνώ με την άποψη του Δημήτρη. Την εχω εκφράσει σε προηγούμενους κύκλους και ότι έχει καταντήσει ένα prison break με ζόμπι. Αρπαξαμε την επιτυχία της πρώτης σεζόν και τώρα αλλάζουμε σε κάθε κύκλο το setting, προσθέτουμε 2-3 νέους χαρακτήρες τους οποίους σκοτώνουμε αργότερα ώστε να διατηρήσουμε τους βασικούς. Και όλο αυτο σε μια λουπα που δεν οδηγεί πουθενά. Κάποια στιγμή που δεν θα τραβάει η σειρά, θα την τελειώσουν απότομα με ένα τέλος της πλάκας.
Γούστα είναι αυτά. Εγώ πχ δεν άντεξα να δω ούτε τον πρώτο κύκλο του House Of Cards (που θεωρείται τρομερή σειρά), βαριόμουν απίστευτα.
Εγώ από το prison break έχω να φάω τέτοιο κόλλημα με σειρά. Θυμάμαι την πρώτη season του WD την είδα μέσα σε ένα βράδυ, σερί όλα τα επεισόδια και μετά ξεκίνησα να βλέπω με εβδομαδιαία βάση.
Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι για το mid season finale. Όλα τα άλλα είναι πράγματα που τα βλέπεις σχεδόν σε όλες τις σειρές (ακόμα και στο Breaking Bad).
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν μιας και τη σειρά την απολαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια.
Το Βreaking Bad δεν εχει σεναριο? Ή αναλισκεται στα ιδια σκηνικα? Αποκλειεται να το λες αυτο ρε συ. Ουτε καν. Η σειρα ειχε ενα ξεκαθαρο arc, οι χαρακτηρες εξελισσονταν με βαση την προοδο του σεναριου και τα σκηνικα αλλαζαν συνεχως! Και φυσικα ειχε πολυ δυνατους διαλογους, πανεξυπνη πλοκη και τρομερο acting.
Φυσικα και γουστα ειναι αυτα, αλλα η δυγκεκριμενη συγκριση που κανεις με το Breaking Bad, θεωρω οτι ειναι λαθος.
Δεν είπα πουθένα οτι δεν έχει σενάριο το Breaking bad.
Δεν είχαμε τον Jesse που τον έπιαναν τα ψυχολογικά του;
Δεν είχαμε μεταξύ Jesse και Walter μια σχέση που συχνά ο ένας από τους 2 τα παράταγε;
Δεν έκανα συγκριση απλά λέω οτι το βλέπουμε σε πολλές σειρές αυτό το φαινόμενο και έβαλα το Breaking Bad σαν παράδειγμα που το θεωρώ κορυφαία σειρά.
Έχω φίλους που παράτησαν για αυτό το λόγο το BB όπως και το WD.
Γούστα του καθενός είναι αυτά και από ποια οπτική γωνία το βλέπει ο καθένας.
Δημήτρη, όχι απλά συμφωνώ, αλλά χαίρομαι κιόλας, γιατί έτσι αποδεικνύεται ότι δεν είμαι τρελός!!
Γιατί ακριβώς αυτά έχω στο μυαλό μου, εδώ και πολύ καιρό.
Βέβαια, στο ίδιο ερώτημα "γιατί το βλέπω αφού δεν μου αρέσει;" δεν το κάνω προς χάριν της κοπέλας.........συνεπώς το μοναδικό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι συνεχίζω να παρακολουθώ από περιέργεια, όχι στο τι θα γίνει στην σειρά, αλλά μέχρι που δύναται να φτάσει αυτό το "συνονθύλευμα" πανομοιότυπων parts δράσης/ατάκας/ψυχο-δαιδαλωδών καταστάσεων.....με πλήρη απουσία κάααααποιου κεντρικού story arc, που πάμε ρε παιδάκι μου, γιατί πάμε, τι στο διάτανο συνέβη και έχουμε πήξει στα ζόμπι (μια απορία που θα έπρεπε να υπάρχει εξαρχής - και που ούτε στο Fear of the Walking Dead απαντήθηκε) και πολλά άλλα.
Προς όλα τα παιδιά που είναι fan της σειράς, να ζητήσω συγνώμη αν "χάλασα" κάποιον, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, ούτε να κατακρίνω όποιον του αρέσει το WD. (πχ. το Fear of the WD μου άρεσε πολύ περισσότερο από το WD Season 2 κ' έπειτα)
Απλώς είδα το ποστ/rant (που δεν το θεωρώ rant, αντιθέτως το θεωρώ την γνώμη του) και είπα από μέσα μου "επιτέλους! να κι ένας άνθρωπος που του φαίνεται το WD όπως και σε εμένα!"......και πόσταρα κι εγώ. (προσπάθησα να με αποτρέψω, αλλά δεν τα κατάφερα)
ΥΓ: Μέχρι να ποστάρω, είδα ότι συνεχίστηκε η ροή/συζήτηση. Τελικά υπάρχουν και άλλοι που έχουν την ίδια -αρνητική- άποψη για το WD. Επίσης, θα συμφωνήσω ότι περί γούστου και ορέξεως = κολοκυθόπιτα, οπότε ο καθένας κρίνει όπως επιθυμεί..............αλλά ρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, κάποια στοιχεία σε μια σειρά (όπως και σε μια ταινία ή σε ένα videogame) μπορούν να κριθούν με αντικειμενική προσέγγιση, ενώ κάποια άλλα με υποκειμενική. Ε, σε αυτά, τα αντικειμενικής προσέγγισης στοιχεία και τα οποία είναι κατακριτέα, δε νομίζω να τίθεται θέμα αμφισβήτησης, ότι δηλαδή, δεν υπάρχουν αυτά τα -αρνητικά- στοιχεία στο WD. Anyway, αυτό που έχει την μεγαλύτερη όμως σημασία εν τέλει, είναι ότι, πράγματι, περί ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του.
Η διαφορα σε αυτα που περιγραφεις περι ψυχολογικων στο ΒΒ, ειναι οτι εκει ομως ειναι απολυτα δικαιολογημενα και κυριως, παρουσιαζονται με φυσικο και λογικο τροπο. Ο τροπος που εκφραζονται τα ψυχολογικα του Ρικ στο WD προκαλει γελιο σε εμενα. Στο ενα επισοδειο ειναι ο καλοκαγαθος Σεριφης που σκεφτεται τον συνανθρωπο του και θελει να ζησει σαν αγροτης και στο επομενο επισοδειο γινεται wolverine και ειναι σε φαση "ή κανετε οτι σας λεω ή θα σας πατησω κατω". Θυμαμαι στο τελος του season 2
Spoiler!
Δεν κολαει. Κατι δεν παει καλα.
Μην νομιζεις οτι δεν σεβομαι την διαφορετικη αποψη με αυτο που σου λεω, απλα μου φαινεται περιεργο που επελεξες να το συγκρινεις με το ΒΒ το οποιο συνεχως σαν πλοκη προχωραει με εκπληκτικα μοναδικο τροπο και σπανια επαναλαμβανεται κατ εμε.
Για εμένα μια χαρά μου φαίνονται πως εξηγούνται τα ψυχολογικά του Ρικ.
Βάζω spoiler σε περίπτωση που δεν έχει δει κανένας τη σειρά
Spoiler!
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, δεν γίνεται όλα να αρέσουν σε όλους.
Το BB το έφερα σου είπα σαν το τρομερό παράδειγμα και συμφωνώ σε αυτό που λες πως εξηγούνταν τα ψυχολογικά των χαρακτήρων. Έχω πει πως το BB είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει έως τώρα.
Αλλά υπήρχε μέχρι και εκεί κόσμος που του φάνηκε επαναλαμβανόμενο.
Ξαναλέω δεν συγκρίνω το WD με το BB απλά αναφέρω σαν παράδειγμα την κορυφαία σειρά που έχω δει. Καμία σύγκριση σε τίποτα. Θεωρώ οτι η επανάληψη συμβαίνει σε όλες τις σειρές. Τώρα το πως εξηγείται ή την αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι άλλο πράγμα.