Originally Posted by
volyros
Καταρχας γιατι χαλαστηκες τοσο;Συζητηση κανουμε..Τοτε που στην ελεγαν για τον Νολαν "μαλωνατε" για 3 σελιδες τωρα που ειπα να "υπερασπιστω" εγω τον καλλιτεχνη που μου αρεσει(οπως εσυ τον Νολαν) μου λες(εννοεις) οτι το εχω κανει μεγαλο θεμα;
Δεν εκανες κατι τραγικο ρε συ γιατι το εξελαβες ετσι;Επειδη αντιπαραθεσα την γνωμη μου;Ε sorry αλλα λατρευω Γουντυ Αλλεν και θεωρω οτι οταν λεμε οτι ειναι overatted χωρις να δικαιολογουμε κιολλας το γιατι,πρεπει να απαντησω για να δικαιολογησω την Γουντυαλλενικη μου φυση!!;)
Μεταξυ μας αν καποιος απο τους 2 ειναι πιο κοντα στις 2 προσωπικοτητες που ανεφερες ειναι ο Γουντυ Αλλεν:PΚαι ενταξει αν μου συγκρινεις το σινεμα με αλλα σημαντικα θεματα οπως ο σεβασμος στην τριτη ηλικια,οι πολεμοι στον τριτο κοσμο η την μαστιγα των ναρκωτικων,δεν δινω και γω δεκαρα αλλα που κολλαει αυτο;Στο σινεμα thread δεν ειμαστε;Για σινεμα συζηταμε:confuzed: η οχι;
Συγνωμμη αν ειναι, να μην ξαναγραψω αντιθετη γνωμη αν δεν συμφωνω με καποιο ποστ αν ενοχλει τοσο..Απλα ειπα την γνωμη μου οπως κι εσυ την δικη σου..
Τεσπα...