Είναι κι αυτό μια πρακτική milking, αν και πιστεύω υπάρχουν και χειρότερα (microtransactions σε retail games) που θα δούμε στην νέα γενιά...
Printable View
Είναι κι αυτό μια πρακτική milking, αν και πιστεύω υπάρχουν και χειρότερα (microtransactions σε retail games) που θα δούμε στην νέα γενιά...
Λοιπόν το κοίταξα το κουτί που λέγαμε, γράφει 1004Α και made in China. H κονσόλα μέσα είναι Japan και το DS4 China.
Το bluetooth πληκτρολόγιο της anker ultra slim δουλεύει άριστα στο ps4. Στο ps3 παρόλο που το αναγνώριζε κανονικά, ήταν αδύνατο να πληκτρολογησεις σωστά, πχ παταγες a και αυτό έγραφε aaaaaaaaaaa
Το Zen Pinball 2 θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου για το PS4
Τα ευχάριστα νέα για τους οπαδούς και λάτρεις του τίτλου δεν σταματάνε εδώ, καθώς ανακοινώθηκε ότι είναι cross buy με τους τίτλους των PS3/PS Vita, οπότε όσοι το έχετε ήδη αγοράσει σε μία από αυτές τις κονσόλες μπορείτε να κατεβάσετε τα tables που έχετε ΔΩΡΕΑΝ στο PS4. Επιπλέον θα βγει και ένα νέο table το Marvel's Doctor Strange στα 2,99€ το οποίο θα είναι και αυτό cross buy τόσο στο PS4 όσο και στις άλλες κονσόλες.
http://blog.eu.playstation.com/2013/...h/#more-159637
Δοκιμή Twitch broadcast, με 1Mbit upload 10Mbit download, ποιότητα broadcast στο medium. Πώς το βλέπετε κολλάει;
http://www.twitch.tv/nerven86
Ελάχιστα
μήπως εννοείς 1Mbit upload και 10Mbit download? γιατί το αντίθετο που είπες δεν στέκει για streaming της προκοπής!
εμένα πάντως στο Twitch δείχνει μια κολλημένη εικόνα (εκεί που επιλέγεις αυτοκίνητο). Ακούω τον ήχο που παίζεις, αλλά το βίντεο έχει κολλήσει αγρίως όσα reload και αν έχω κάνει στην σελίδα.
(στο Twitch σου έγραψα και ένα σχόλιο δεν ξέρω αν το είδες)
ΥΓ: Τώρα το έκλεισες το streaming.
Δεν το έκλεισα. Μάλλον η γραμμή μου δεν είναι για streaming. Θα δοκιμάσω σε low quality.
Υ.Γ.
Ναι με τα bit το σκότωσα.
μα λέω κι εγώ! που βρήκε το 10MBit upload στο Ελλάντα; Εδώ μόνο σουβλάκι έχουμε στα 10Mbit upload (διπλή πίτα +απ΄όλα χωρίς πατάτες + κόκκινο καυτερό πιπέρι).
σε low quality, που έχω δει από άλλους στο Twitch η ποιότητα είναι εμετός. Δεν βλέπεται με ΤΙΠΟΤΑ το βίντεο.
Φαντάζομαι τι σόι γραμμές έχουν κάποιοι, που στρημάρουν με ΤΕΛΕΙΑ ποιότητα (έχω ήδη κάνει follow έναν τύπο που παίζει σταθερά NBA2K14 The Park και γαμάει) + έχουν την κάμερα ανοιχτή με βίντεο της φάτσας τους (άψογη κι εκεί η ποιότητα) + μιλάνε οι φίλοι τους και αυτοί από κάμερες + τσατάρουν με κείμενο στο Twitch + γμσέμε ρε φίλε.
Για τέτοιες ποιότητες στις γραμμές μας, μας βλέπω μόνο όταν έρθουν εξωγήινοι στην Ελλάδα και φτιάξουν δικό τους πάροχο Internet. Γιατί με αυτούς που έχουμε μπλέξει, μόνο για torrent αξίζουν (και αυτό το ξέρουν ΚΑΙ οι ίδιοι οι πάροχοι - εξ ου και στα @@ τους το upload).
Σε low quality και πάλι κολλάει ελάχιστα ανά 5-10 δευτερόλεπτα, μια στιγμιαία παύση κάνει....
.... τώρα που είδα αρκετή ώρα έχει κολλήσει η εικόνα και συνεχίζει μόνο ο ήχος, γάματα στην Ελλάδα με ADSL δεν είμαστε για πολλά πράγματα.
Κι εγώ ακούω ήχο, αλλά δεν βλέπω εικόνα (είναι γκρίζο το πλαίσιο)... πώς γίνεται αυτό; LOL
@Lefteris_X
10άρι upload δίνουν οι Cyta & Wind μέσω VDSL.
Αυτό το γ@μημένο το twitch δεν κάνει sign up? θέλει οπως και δήποτε να έχεις facebook?
συνονόματε, καθαρόαιμο 10Mbit δίνουν (και δεν εννοώ να είσαι στα 500 μέτρα - έλεος με αυτό το κριτήριο), ή μήπως λιγότερο (πχ 5ΜΒιτ) ;;;
ρητορική η ερώτηση γιατί την ξέρω την απάντηση. Συνεπώς: ένα @ και ένα μύδι για Ελλάδα. Καλά τα είπα εξ αρχής λοιπόν. (να κλείσω και ακόμα ένα "παράθυρο" συνέχισης του θέματος, με το εξής: η πλειοψηφία είναι σε ΟΤΕΝΕΤ και όχι στις άλλες εταιρείες. Άρα, ακόμα και αν όντως στρημάρεις αξιοπρεπώς USA-style με τις μικρές εταιρείες με 2,3 ή ακόμα και με 5,6 Μβιτ, ε, η πλειοψηφία έχει ΟΤΕΝΕΤ = 1Μβιτ. Ε, ας μην το κουράσουμε άλλο: Ελλάντα = διπλή πίτα σουβλάκι και όχι upload της προκοπής σε ΜΑΖΙΚΗ κλίμακα)
@odytsak
μια χαρά κάνει εγγραφές το Twitch, δεν ξέρω γιατί δεν το κατάφερες. Αρκεί να δεχτείς κιόλας το email που θα σου στείλουν για ταυτοποίηση του email που έδωσες (και στο οποίο θα κάνεις το απαραίτητο κλικ, ώστε να ενεργοποιηθεί το Twitch account σου). Έκανα εγγραφή μέσα σε 1 λεπτό, πριν δύο ώρες περίπου.
Για να ξαναδοκιμάσω ρε Λευτέρη... thanks.
edit: τελικά ο πόντιος είχα κάνει λογαριασμό πριν 2-3 βδομάδες όταν κυκλοφόρησε το PS4 στην αμερική
γι'αυτό δεν μ'άφηνε με το odytsak. :confuzed:
Μάλιστα, το είχα στο low και ήταν "unwatchable", και φανταστείτε είχε 4-5 ποιότητες στο streaming quality, low,medium,high, real? Κάπως έτσι τεσπα. Κρίμα ήλπιζα ότι τουλάχιστον θα κάναμε δουλειά έστω στο low αλλά τζίφος... Φανταστείτε τώρα στο Real τη γραμμή θα θέλει για upload.
1004A China FOX
Και εγώ έτσι νόμιζα.
Η παρακάτω photo είναι από την δική μου.
http://www.ps4forums.gr/vb/attachmen...7&d=1386174726http://www.ps4forums.gr/vb/attachmen...6&d=1386174182