Θα ανοίξω PS3 μετά από καιρό να παίξω λίγο Προ
Printable View
Θα ανοίξω PS3 μετά από καιρό να παίξω λίγο Προ
Μια χαρα ειναι το Mercenary kings (κλωνακι του metal slug), καταλαβαινουμε ολοι οτι οι επιλογες για ps4 ειναι περιορισμενες αλλα θα μπορουσαν οπως λεει και Πανος να δωσουν κατι ΠΟΛΥ καλυτερο. Το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι για vita, οχι για ps4. Θα μπορουσαν να δωσουν καποιο παιχνιδι απο το launch του ps4 (πανε 5 μηνες πια).
Για το ps3 το update ειναι συμπαθητικο για το vita οπως παντα χαλι μαυρο (αυτο το Assassin's creed ποτε περιμενουν να το δωσουν?)
Άλλο Resogun, κι άλλο Mercenary Kings. Τι συγκρίνουμε τώρα;
Εγώ το είπα, θέλω παιχνίδια που να εκμεταλλεύονται την δύναμη της κονσόλας (όπως το Resogun), αλλιώς τι το πήραμε το PS4; Αν ήθελα γραφικά Mercenary Kings, καλά ήμουνα και στο Mega Drive πριν καμιά 20ετία.
Tι εννοεις? Κανα skill tree η level up ας πουμε? Γιατι αυτα τα εχουν και τα racing πλεον ;P
Εμένα δεν με χαλάει πολύ το pro γιατί μετά από χρόνια δεν αγόρασα κανένα ποδοσφαιρακι φέτος. Αν είχα αγοράσει κάποιο βέβαια, αυτό θα ήταν το φιφα.
Αυτό το the last of us πότε θα το δώσουν ρε γαμωτο;
Αρνούμαι πεισματικά να το αγοράσω γιατί είμαι σίγουρος ότι με το που το αγοράσω θα το δώσουν.
Sent from my Galaxy S3
Δεν συμφωνώ, γιατί ξέρουμε ότι τα indies κοστίζουν λεφτά στην Sony, όχι τα AAA games. Απλά δεν υπάρχει πληθώρα AAA games ακόμα στο PS4 για να δώσουν κάτι στο PS+.
Και σίγουρα η Sony δεν περιμένει να ζήσει από την Ελλαδίτσα... δεν είδα σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα να πουλάνε PS+ με €30 ή €23-24 παλιότερα λόγω «λάθους». Μάλλον μόνο εμείς πήραμε σκόντο λόγω κρίσης, lol.
Πρώτη φορά που δίνουν ποδοσφαιράκι... μάλλον έχουν δίκαιο όσοι λέγανε ότι πάτωσε το Pro φέτος, lol.
Εαν δεν το δωσουν στο update του Ιουνιου , οπου παντα εκει μπαινουν τα μεγαλα χαρτια απο την Sony, τραβα και αγορασε το, αλλωστε πλεον η τιμη του εχει πεσει σημαντικα.Quote:
Αυτό το the last of us πότε θα το δώσουν ρε γαμωτο;
Έχω να αγοράσω footy sim απ' το 2011. Κουτί θα μου έρθει αν ισχύει.
Μου φαινεται σοφη η κινηση να δωσουν το pes14 δωρεαν.Και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της κοναμι.
Ειναι μια σειρα ποδοσφαιρου που εχει παρει τη κατω βολτα.Οι περισσοτεροι προτιμουν πλεον το απεναντι στρατοπαιδο(fifa), με αποτελεσμα να εχουν εξοικειωθει και να εχει γινει φυση τους ο διαφορετικος χειρισμος-τροπος παιχνιδιου του fifa.Ολοι που καναμε μεταβαση στο fifa ξερουμε οτι υπαρχει μια δυσκολια αρχικα στο να αποδεχτουμε και να απολαυσουμε το διαφορετικο ποδοσφαιρακι απο τα πρωτα παιχνιδια(ματσακια).Η κοναμι εχοντας ξεκινησει μια νεα προσπαθεια με το Next gen pes στο ps4 ,θα ηθελε η μεταβαση στο δικο της ποδοσφαιρακι να ειναι οσο το δυνατον πιο ομαλη, να γινει πιο ευκολα αναγνωρισιμη η οποια προοδος του next gen pes.
To δινει και σε περιοδο που αρχιζεις να συνηθιζεις και να φευγει ο ενθουσιασμος απο το fifa, οποτε ολα καλα.
βασικά δεν σε χαλάει τώρα που το διαβάζεις αλλά θα σε χαλάσει όταν έρθει η ώρα να το παίξεις!!!...
ΥΓ. το αγόρασα πριν μια εβδομάδα παρόλο που ήξερα και διάβαζα τις χάλια κριτικές , αλλά αφενός γιατί τα έχω όλα στο ps3 για συλλογή αλλά και για πλατίνα που με ενδιαφέρει,
Αν δεν παίξεις δεν θα καταλάβεις ποτέ αυτά που λένε...
πάντως το Sly είναι αρκετά καλό για μένα το καλύτερο της σειράς , όπως και το motogp13 στο vita μου άρεσε ,
Τα games των 2 προηγούμενων μηνών ( σε PS3 μιλάω γιατί στο 4 δεν έχουν τι να δώσουν ) σε συνδυασμό με τις προσφορές σε ps plus συνδρομές, πρέπει να μάζεψαν πολύ κόσμο κ τώρα χαλαρώνουν, προβλέπω και Μάιο μετριάκια πριν τον Ιούνιο που θα δώσουν The last of us.
Οντως από τα χειρότερα updates που έχουν γίνει, άμα ισχύει. Το sly ωραίο είναι αλλά το έχω παίξει, το ίδιο και το hotline που δεν μου άρεσε καθόλου. Το pro είναι εντελώς για πέταμα, moto gp δεν τα παίζω αυτά, οπότε έμεινε μόνο το mercenary που και μόνο που βλέπω τα 16bit το βαριέμαι. Κάποτε οκ τα λιώναμε αυτά αλλά.....καποτε, όχι τώρα
λοιπόν παιδιά, η μεγάλη μου χαρά είναι να μπαίνω κάθε τέλος του μήνα στο thread για να βλέπω τι παιχνίδια θα δώσει το plus!!!
ειλικρινά όμως!
Όσο για τα παιχνίδια, αν και έπαιζα ποδοσφαιράκια παλιά, από όταν αγόρασα ps3 δεν έχω παίξει κανένα.
Παλιά ήμουν φιφάκιας πάντως, με το πρώτο που είχα παίξει να είναι γύρω στο 1996-1997 (φίφα) και το πρώτο που αγόρασα ήταν το fifa 98 (με world cup μέσα, κόκκορες, ιστορίες, γαλλία και δεν συμμαζεύεται - Α!!! και φυσικά το theme song, που ήταν το song 2 από blur!!!)
δεν με χαλάνε τα παιχνιδάκια και ας πω και κάτι άλλο:
Ας δίνει μήνα παρά μήνα κάνα χάλια παιχνίδι μπάς και προλάβουμε να τα παίξουμε κάποια στιγμή όλα! ή τουλάχιστον όσα αξίζουν!!
αυτά, φιλούρες
παιδια ξερουμε αν το sly μπορουμε να το εχουμε και στα ελληνικα οπως εχει κυκλοφορησει?που δεν το νομιζω....