Αληθεια, η μουμια πως και εμφανιστηκε παλι? Καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα του...
Printable View
Αληθεια, η μουμια πως και εμφανιστηκε παλι? Καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα του...
απο βαζελογκαζέτα φίλε Βαγγέλη αυτό τα λέει όλα.μην προσπαθείτε ακόμα να δικαιολογηθείτε,σας πάνε σπρώχνοντας με το ''έτσι θέλω'' αλλά θα έρθει η ώρα της τιμωρίας.....
Τοny απλα την αποψη μου ειπα.Αυτη την αισθηση εχω και δεν ειναι μονο απο φυλλαδες...
Το οτι εσυ και ο Γιαννης ειστε πιο μετρημενοι στον ενθουσιασμο με κανει να πιστευω οτι δεν ειστε γαυροι(οκ πλακα κανω:a050:).
Οχι,απλα βλεπετε την πραγματικοτητα.
Ο Ολυμπιακος παιζει καλυτερα και δεν ειναι η πρωτη φορα που το λεω.Επισης κατ'εμε(οπως εχω ξαναπει) ο ΠΑΟ παιζει(αν εξαιρεσεις τα 3 τελευταια παιχνιδια) χειροτερα σχεδον απ'ολες τις ομαδες του πρωταθληματος(απλα εχει 2-3 παιχτες που καθαριζουν)
Ναι Γαυρογκαζετα...λολ
Τακη οσο και αν δεν σου αρεσει.Αν ειναι καποιο πεναλτι, αυτο ειναι του Νινη γιατι του Σιμαο δεν ειναι καθολου.
Οποτε εγω περιμενω μαιμουδες αυριο απο τις φυλλαδες μας...
Kαλα ρε παιδια (απευθυνομαι στους γαυρους), πως την εχετε δει τη δουλεια? Θα μπαινετε ολοι μετα απο καθε παιχνιδι του Παναθηναικου να σπαμαρετε γραφικοτητες? Ειπαμε να υπαρχει συζητηση (και καζουρα why not) αλλα μην καταστρεψουμε τα τοπικς ελεος. Δλδ εμεις μετα το παιχνιδι στην Κερκυρα τι επρεπε να κανουμε, να ποσταρουμε απο το πρωι ως το βραδυ? Η χθες μετα το πεναλτι που πηρατε να βουλιαξουμε το τοπικ?
Ezio_auditore, το οτι εισαι γαυρος δεν επηρεαζει στο ελαχιστο την κριση μου (νομιζω το εχω αποδειξει και σε αλλες περιπτωσεις με οπαδους του παναθηναικου και μη), εχω αναφερθει επι προσωπικου αρκετες φορες και συνεχιζεις να με γραφεις. Ασε τις "Ριζουπολες", τα" πρωταθλημα θα παρουμε με τη βια" και τα αλλα ωραια που μας λες.
Σοβαρεψου και κρατα ενα επιπεδο, εδω μεσα δεν ειναι οπαδικο φορουμ να λες ο,τι σου κατεβει και να προσβαλεις χρηστες (Παναθηναικου και γαυρους φυσικα που δεν τους εκφραζουν αυτα).
Στο παιχνιδι τωρα, νομιζω επιθετικα ειμασταν αρκετα καλοι, απο τις λιγες φορες φετος. Το πεναλτι στον Νινη ψιλομουφα, μαλλον το εδωσε λογω λαθους στο πεναλτι της Καβαλας.
Εντάξει, δεν μπορώ ρε παιδί μου να σου πω να αλλάξει αυτή η αίσθηση σου επειδή το λέω εγώ, απλά έχε στο νου σου και αυτό που λέω. Προχθές στο γήπεδο, κλασικά στις συζητήσεις στο ημίχρονο, στο τέλος κ.λπ., με παιδιά που δεν γνώριζα φυσικά και πιάσαμε κουβέντα, την ίδια αντιμετώπιση απέναντι στην ομάδα είδα να έχουν με μένα. Μάλιστα, σε πολλές συζητήσεις εγώ βγαίνω ο υπερβολικός που υποστηρίζω πχ τον Ριέρα ή τον Φουστέρ, και τον Βαλβέρδε, ενώ οι άλλοι είναι έτοιμοι να κράξουν (αν και χθες πραγματικά ΟΛΟΙ υποστηρίξαμε την ομάδα κατά τη διάρκεια του ματς). Ειδικά μετά το κακό πρώτο μέρος χθες, δεν κρύφτηκε κανείς, αυτό λέγαμε όλοι, δεν ήμασταν τυφλοί!
Τέσπα, σόρυ για τον χώρο στο θρεντ σας :P
Τα ίδια γίνονται εκατέρωθεν... Και δίκιο έχεις, είναι αποκρουστικό.
Tony sorry ρε φιλε αλλα ΔΕΝ ειναι εκατερωθεν. Το εχω τσεκαρει αρκετες φορες. Και φυσικα να γραφετε ο,τι θελετε και οσο θελετε, για τις γραφικοτητες μιλαω και νομιζω καταλαβαινεις τι θελω να πω.
tonybsg Καλα δεν αμφιβαλλω οτι υπαρχουν γαυροι που βλεπουν.
Εγω απλα θα σου πω οτι κυριως οι φυλλαδες ειναι αυτες που μιλανε για Γκαλακτικος,μπαλαρα και αλλα τετοια.Υπαρχει πολυς κοσμος ομως που αγοραζει της συγκεκριμενες φυλλαδες ή που κραταει καποιους δημοσιογραφους(ο θεος να τους κανει) ψηλα.
Τεσπα ειναι μεγαλη κουβεντα.
Αυστηρό σχετικά το πέναλτι με το χέρι(αλλά δεν μπορεί να πει και κάποιος γιατί το έδωσε όπως συμβαίνει σε κάθε χέρι),δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση με νίνη.Για το άλλο της καβάλας δεν έχω άποψη μιας και είναι μακρινή η λήψη και δεν βγαίνει συμπέρασμα.
Εzio_audiotore τωρα ειδα ολα τα μηνυματα σου. Τα διαγραφω αμεσως και πραγματικα δεν ξερω κι εγω γιατι δεν σε μπαναρω αυτη τη στιγμη. Συνελθε και προσαρμοσου στα δεδομενα αυτου του φορουμ, ελεος.
Επρεπε να τα ειχα διαγραψει εγω,αλλα εμεινα στις συστασεις...
Ε βέβαια η αντικειμενικότητα στο μεγαλείο της...όταν μπαινανε οι βάζελοι και οι κλάψες στο thread του Ολυμπιακού και άρχιζαν τις προσβολές με τα υπάλληλοι,θρήνος και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι δεν είδα να σβήστηκαν μυνήματα.....ούτε να απειλείτε κανείς με ban ακόμα και παλιότερα που δεχόμουνα κι εγώ και άλλοι προσωπικές επιθέσεις στα οπαδικά thread,τώρα ξαφνικά σας πονάει που λέμε απλά αυτό που βλέπουμε,τα ρεζιλίκια του περιφερόμενου θίασου με την ροζ (πρώτη) φανέλα.....λοιπόν εγώ δεν ξαναγράφω εδώ για να μην σας προσβάλω οκ?χαρείτε τώρα την παλικαρίσια και καθαρή νίκη σας και το μ.......πανο τον καρκινογιάννη που νομίζει ότι γύρισαν οι εποχές που γύρναγε με το κουμπούρι μέσα στο γήπεδο.........
[youtube]FlVm_cnf_Jc[/youtube]
Καλά αν εννοείς τις γραφικότητες των 2 τελευταίων σελίδων, δίκιο έχεις προφανώς, δεν είναι καν άξια σχολιασμού...
Ε εντάξει, νομίζω πως όλοι θα την διαβάσουμε που και που την οπαδική μας!!! Πέρα από την πλάκα, όταν πρόκειται για ρεπορτάζ και όχι για "γνώμες" ή "εξώφυλλα", φαντάζομαι και οι δικές σας θα έχουν τις περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την ομάδα (καθαρά από άποψη ρεπορτάζ ξαναλέω). Για τους δημοσιογράφους συμφωνώ, εδώ υπάρχουν άτομα που διαβάζουν και σέβονται τον Βασιλαρά...
Για τον Μέσι που είπες και πιο πριν, δεν την ξέρεις μωρέ πως γίνεται η δουλειά και δίνονται αυτοί οι χαρακτηρισμοί στα εξώφυλλα με το παραμικρό... το να σου πω βέβαια ότι δεν ενθουσιαζόμαστε και μεις όταν παίζει και κάνει μαγικά, ψέματα θα είναι! :D
από contra.gr
Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την διαιτησία, απλά μην βασίζεσαι στα ΜΜΕ.Quote:
Την εσχάτη των ποινών είδε μόνο ο Μήτσιος (σε καθαρό τάκλιν του Ντικρόκ στον Νίνη) προκαλώντας τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Η ιστορία, όμως, έγραψε το 3-2 με τον Γάλλο επιθετικό να πετυχαίνει το τέταρτο φετινό του γκολ από την άσπρη βούλα.
Δεν θα κάτσω να ψάξω, αν ήταν πέναλτυ ή όχι. Δεν με ενδιαφέρει κι όλας.
Εχω σβησει μηνυματα συγκεκριμενου χρηστη που ειναι Παναθηναικος και του ειχα κανει συσταση παραπανω απο μια φορες. Μπορουν να στο επιβεβαιωσουν αρκετα παιδια. Μιλαω για προσβλητικα μηνυματα που προωθουν τη βια αλλα και απραδεκτους χαρακτηρισμους με αρρωστιες και δεν συμμαζευεται. Σαφες νομιζω. Αν σας χαλαει το πραγμα και δεν μπορειτε να συζητησετε αρκεστειτε στα οπαδικα φορουμ που συμμετεχετε και στα γκαζετα κτλ. και αφηστε αυτο εδω ησυχο.
Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ για βία ή κάτι παρόμοιο γιατί εννοείτε πως την καταδικάζω όπως όλοι οι λογικοί άνθρωποι....
Ποιος μιλαγε σαν τον ezio τοτε?
Εκεινα τα ποστ ηταν ακριβως σαν τα σημερινα δικα σου ποστς.Τα δικα σου δεν σβηνονται ομως οπως βλεπεις.
Τωρα για τα υπολοιπα τι να πω ρε Τακη.Απλα θυμιζου ποια ομαδα υποστηριζεις και τοτε ισως σκεφτεις οτι ειναι θρασος να μιλας για διαιτησιες,Ειδικα οταν βλεπουμε επιτελους ενα πρωταθλημα οπου γινονται μονο λαθη και δεν εχουμε διορισμενο...
Ηθελα να ξερα..εδω η ομαδα ειναι ακεφαλη και εσεις μιλατε για βοηθεια απο διαιτητες..Ποιος αναθεματισμενος δινει εντολη για βοηθεια δλδ????Θα ηθελα πολυ να μαθω...
ο αερας???
Δλδ τι αλλο να πεις...
Εγω δεν διαβαζω οπαδικες.Ουτε να ακουμπησω το βρωμερο τους φυλλο δεν θελω.:p
Αλλωστε οι δικες μονο προβληματα δημιουργουν.
Τον Βασιλαρα τον βριζουν αρκετοι Παναθηναικοι στα μηνυματα αν δεις.Κατι που δεν βλεπω να συμβαινει αντιστοιχα με τον κ. Προεδρο.
Τωρα για τον ενθουσιασμο,ειναι καλο να υπαρχει ως ενα βαθμο.
Καλα αυτο που γραφει το κοντρα ειναι για γελια.Θελω να πιστευω οτι ειμαστε σε θεση να ξεχωριζουμε τι ισχυει και τι οχι.Quote:
Originally Posted by Giannis7
Μιλαει για καθαρο τακλιν.Εγω γιατι νομιζω οτι καθαρο τακλιν σημαινει οτι τουλαχιστον ακουμπαω την μπαλα οταν απλωνω ποδι?
Εδω απλωσε το ποδι δεν πηρε μπαλα και ανετρεψε τον Νινη.
Αλλο που ο Νινης εκανε την εξτρα βουτιτσα του...
Γι αυτο και μπορει να θεωρηθει στην χειροτερη αυστηρο..
Άλλη μια φοβερή διαιτησία η οποία αν ήταν σε ματς του Ολυμπιακού και τον ευνοούσε θα ακούγαμε τα γραφικά περί παράγκας όσο για τον "καπετάνιο" προφανώς οι νεώτεροι θα παραξενευτήκατε μ'αυτά που έκανε αλλά εμείς οι παλαιότεροι απλά θυμηθήκαμε.....μη ξεχνούν μέχρι τον Μάη μόλις τελειώνει ο "ορός" του "άρρωστου" να τον αλλάζουν.
κατσε ρε βαγγο, θα μας τρελλανεις κανονικα, εσυ τα τελευταια 2 χρονια βλεπεις απλα διαιτητικά λαθη? ενα double περυσι και τωρα απο την αρχη μεχρι εχτες σας σπρωχνουν, και εσυ μου τα λες λαθη!!!! συγνωμη αλλα μονο κατι τετοια ποστς προωθουν την βια...
Για τον σκυλα δεν ειπες κατι!!! φασιστια μεγαλη να μπαινεις στο μπουθ και να απαιτεεις να διακοπει η συνδεση μονο και μονο επειδη εκφρασαν την αποψη τους, αραγε αν το εκανες εσυ βαγγελη σαν απλος οπαδος του παο θα σε ελεγαν αντιεξουσιαστη , τι θα βρουν να πουν γα τον αρτηριοσκληρωμενο?
Αμάν το έχουμε ξαναπεί τόσες φορές βρε Τάσο τα λάθη στα ματς του Ολυμπιακού είναι παραγκίσια τα λάθη σε όοοοοοολα τα άλλα ματς είναι ανθρώπινα μη λέμε κάθε φορά τα ίδια.