κοιτα απο την στιγμη που στην ποιο φιλικη χωρα του xbox την αγγλια , πουλησε σχεδον διπλασια το ps4, δεν πιστευω να εχει νοημα για τις αλλες χωρες η οποια συγκριση.
Printable View
κοιτα απο την στιγμη που στην ποιο φιλικη χωρα του xbox την αγγλια , πουλησε σχεδον διπλασια το ps4, δεν πιστευω να εχει νοημα για τις αλλες χωρες η οποια συγκριση.
Xbox One = 1m total
USA = 730K
UK = 150K
Rest = 120K
* 13 coutries
PS4 = 2.1m total
USA/CANADA = 1.07m.
UK = 250 K
Rest = 780K
* 32? countries
Δεν είμαι σίγουρος για το rest πόσες χώρες είναι σε κάθε περίπτωση, αν είναι όντως 13 για το One και 32? για το PS4?
Yep, αλλο ενα μυριο.
Εχει ενα σοβαρο lead η Sony στο ξεκινημα, ερχεται και το Japan launch του Φεβρουαριου που θα δωσει αλλο ενα μεγαλο boost στις πωλησεις.
Μην μιλησω για Ελλαδα που θα γυρει για τα καλα η πλαστιγγα LOL
Στην Βρετανία θα μπορούσαν να έχουν πουλήσει ίσως και τον διπλάσιο αριθμό αν υπήρχε στοκ καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη. Πάντως ας κρατάμε και μια πισινή καθώς το προηγούμενο ρεκόρ λανσαρίσματος στην Βρετανία το είχε το PSP το οποίο στην συνέχεια πάτωσε...
Η αλυσίδα μεταχειρισμένων παιχνιδιών / ηλεκτρονικών CEX πουλάει το PS4 £520 (γύρω στα 630 Ευρώ δηλαδή) από £350 που κάνει κανονικά! Και η φωτογραφία από κάτω μπορεί να δείχνει το κουτί του Killzone bundle αλλά η τιμή είναι για την κονσόλα μόνο η οποία το πιο πιθανό είναι να είναι και μεταχειρισμένη (όσο μεταχειρισμένη μπορεί να είναι μέσα σε λίγες μέρες).
Το psp δεν πάτωσε καθόλου. 70 εκ πωλήσεις και συνεχίζει ακομα. Ειναι η πρώτη μη Nintendo φορητή που έκανε τέτοια νούμερα.
Το CEX θα φάει μεγάλη ήττα μόλις έρθει το επόμενο shipment στο UK σε 1-2 βδομάδες...
Ρε παιδια αλλο ενα εκατομμυριο παγκοσμια πουλησε. Μαζι με Black Friday στην Αμερικη. Δεν υπαρχει περιπτωση ολη τη βδομαδα να πουλησε 0 κονσολες στην Αμερικη και 1 μυριο Ευρωπη.
Στα mediamarkt που έχει το ps4 και κουτιά άδεια για διαφήμιση όλα made in china έγραφαν που τα κοίταξα
Χαχα, τελικα επεσα 100% μεσα στην προβλεψη μου. 700.000 κομματια πουληθηκαν σε Ευρωπη/Australasia!! Δεν πηγαινα να παιξω κανενα τζοκερ ρε γαμωτο???
http://www.worldsfactory.net/2013/12...nd-australasia
Όταν την ξαναπάρω στα χέρια μου θα το κοιτάξω, την είχα για όσο είχαμε την έκθεση και μέχρι χθες, που την γύρισα (μαύρη μέρα η χθεσινή :P ). Η κονσόλα πίσω έγραφε αυτά και το κουτί όμως έγραφε made in China. Δε θυμάμαι αν ήταν 1003 ή 10004Α, κάτι μου λέει ότι το κουτί έγραφε 1003. Θα σου πω σε λίγες μέρες (με το καλό!).
Στην σύνδεση με το internet, δεν υπάρχουν πια τα ΝΑΤ (1,2,3); Το έβγαζε στο test...
Λάθος, τελικά υπάρχει. Όποιος μπορεί, το κάνει NAT1 για καλύτερο online.
Nat1 είναι χωρίς να έχεις router κ παίρνει μια ip προς τα έξω το PS3-PS4 κ άλλη το μόντεμ.αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλύτερο από nat2 με DMZ
απο την στιγμη που βαζεις Hardware παρομοιο με PC ειναι αναμενομενο, ισως και το μονο αρνητικο της νεας γενιας για μενα, βεβαια μπορει να κανω και λαθος, και να δουμε πολυ καλα console games.