Ασ τους να υπαρχουν αν δεν ασχολειται κανεις μαζι τους στο τελος ισως να αλλαξουν ...
τι να πω δε ξερω και γω...
Printable View
Ασ τους να υπαρχουν αν δεν ασχολειται κανεις μαζι τους στο τελος ισως να αλλαξουν ...
τι να πω δε ξερω και γω...
Οχι υπαρχει κοσμος πολυς που ασχολειται μαζι τους...οι ομοιοι τους...Παντα ελεγα...μα αυτος ειναι μπαζο πως εχει φιλους?μετα συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν και τα μπαζα που κανουνε μαζωξεις...
Παιζει καμια συντήρηση στο psn γιατι δεν με βαζει..
Που είναι ο κόσμος, οεο;;;;
Σκέφτομαι τι λαμόγια είναι οι ασφαλιστές διεθνώς. Με όποιον και να έχω συναναστραφεί μου έχει αφήσει τις χειρότερες εντυπώσεις. Από τον ασφαλιστή για το αυτοκίνητο μου που σε 1.5 χρόνο μου ανέβασε την ασφάλεια 70Ε το εξάμηνο ενώ από internet την πήρα τελικά πιο φθηνά από ότι η αρχική τιμή που μου έδινε ο άλλος. Μέχρι τον ασφαλιστή από το retirement plan της δουλειάς μου τώρα. Συγκεκριμένα :
Ενώ σε ένα meeting του ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να μπω στο πλάνο τουλάχιστον για φέτος, μου στέλνει ένα χαρτί σπίτι που γράφει ότι συμφώνησα να δίνω το 4.5% του μισθού μου για το πλάνο (το μέγιστο προτεινόμενο ποσό που μπορώ να δώσω). Συν τοις άλλοις γράφει ότι συμφώνησα να επενδύσω το 100% του ποσού αυτού, της σύνταξης μου με άλλα λόγια, σε ομόλογα παρά τα ρίσκα που μου εξήγησε... Το χαρτί αυτό κατά τύχη το διάβασα ενώ καθάριζα το δωμάτιο για να πετάξω άχρηστα πράγματα. Δηλαδή μπορεί να το είχα πετάξει και να μην είχα πάρει χαμπάρι ότι μπήκα στο πλάνο μέχρι τον Ιούνιο που θα ξεκινούσε.
Έξω έχει μια γαμάτη μέρα και εγώ αυτή τη στιγμή σκοτώνω άνθρωπο από τα νεύρα μου. Μου κατέστρεψε την Κυριακή ο παπάρας. Δεν έχει και τηλ στο χαρτί, μόνο email, να τον πάρω κυριακάτικο να τον ξεχέσω...
Γινεται να σε βαλει στο πλανο χωρις την συμφωνη γνωμη σου / μια υπογραφη σου εστω κατι που να δειχνει οτι συμφωνησες;;
Πραγματικα δεν ξερω
Δεν ξερω τι παιζει επειδη ειναι benefit στο συμβολαιο της δουλειας. Για παραδειγμα στο benefit για την οδοντιατρικη ασφαλιση μπηκα αυτοματα χωρις καν να με ρωτησουν. Δεν με χαλασε βεβαια γιατι ειναι τσαμπα, μονο φορο πληρωνεις 30 λιρες το χρονο. Οποτε μπορει κατι αντιστοιχo να παιζει και εδω. Απλα εδω ειναι κατι που δεν ηθελα και επισης ειχαμε συναντηση face to face με το λαμογιο και το ξεκαθαρισα. Γι αυτο τα πηρα στο κρανιο τωρα. Αυριο θα τον φτιαξω.
muku to the ftiaksimo
enter the ftiaxning by muku
muku ftiaxner for asfalists
(πακετάκι ντε Αγγλέν, σε ειδικό περιτύλιγμα, με αρκετή σως ντε λα πουστ. enjoy!)
ΥΓ: Καθαρά για να γελάσεις τα παραπάνω έτσι; Αν δεν τα κατάφερα........τότε θα τον φτιάξ αύριο με περισσότερη πώρωση!
^^ Εντάξει τα κατάφερες, έσκασα ένα χαμόγελακι καθώς τα διάβαζα :P Μου πέρασαν λίγο τα νεύρα γιατί στο τέλος είδα ότι θα έχουμε και άλλη μια συνάντηση face to face για να μου δώσει και καλά επιπλέον πληροφορίες για το πακέτο. Στις 6 Ιουνίου. Οπότε ακόμα προλαβαίνω να κάνω opt-out κάτι το οποίο θα γίνει αύριο. Εν τω μεταξύ κάτι διάβαζα για cancellation fees. Έτσι και έχει κανά τέτοιο, τότε θα τον πάρει ο διάολος πραγματικά.
Ειναι απο τις περιπτωσεις που λες καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, NOT.
Σκεφτομαι οτι ακομα δεν μπορω να αποφασισω ποιο θα παρω τελικα, s4 ή htc one...ειναι μεγαλο το διλημμα...:a052:
αν εχεις τοσο χρημα σ4,αν ψαχνεσαι και για κανενα πιο φθηνο το one x.
Έχει κάποιος εκτυπωτή canon?
ειμαι κατω απο 60 κιλα...
δντ σε ευχαριστω!!!!!!
πλεον μοντελο στη παραλια
και με μαυρο κορμι γιατι λεφτα για ξαπλωστρα δεν υπαρχουν.
Ρε συ... Αυτο ειναι βάρος γυναίκας. Πόσο ύψος έχεις;;;;;
Καταλαβαινεις οτι εισαι λιποβαρης, ε;;;;; Πρεπει να παρεις καποια κιλα, ρε Φιλ. Απ' την αλλη σε ζηλευω...
ειμαι στο οριο ...
τελικα δεν ηταν δυσκολο να χασω κιλα απλα πρεπει να κοψεις τις πατατες τηγανιτες...αυτες φταινε για ολα!
πολ ακολουθα το μονοπατι μου
Αν ήταν τόσο απλό όλοι αδύνατοι θα ήταν.....πολλά πρέπει να κοπούν αν θες να χάσεις.
παιδια και γω ετσι ημουν , πρεπει απλα να μπεις σε προγραμμα και να το αποφασισεις πραγματικα...
δε γινεται να μη χασεις
Και τι λέει το πρόγραμμα ρε c τρως τα πάντα εκτός από τηγανιτές πατάτες;;;;
Εγω απο την αλλη ανοικω στην κατηγορια των ατομων που τρωνε κανονικα εως πολυ και δεν παχαινουν(some of you are jelly now muahahahaha). Το κακο ειναι οτι τωρα που αρχισα γυμναστηριο για να παρω ογκο πρεπει να αρχισω να τρωω του σκασμου...αλλα τωρα που το σκεφτομαι δε με χαλαει και τοσο:a050:.
Ίδια κατηγορία είμαστε φίλε. Μέχρι τα 20 μου έτρωγα και εγώ δε ξέρω τι (και τώρα τρώω αρκετά) και δεν πάχαινα. 1,88 ύψος και 75 κιλά. Μιλάμε για πετσί και κόκκαλο για να μην σου πω σκέτο πετσί.. χαχαχ :D
Ξεκίνησα γυμναστήριο μπας και πάρω τίποτα και μετά από 2 χρόνια κατάφερα και πήγα 85. Ως φοιτητής σε άλλη πόλη τότε, μου ήταν δύσκολο να τρώω αυτά που ήθελα, αλλά το πάλευα το θέμα. Τώρα μετά από 7 χρόνια, είμαι 29 χρονών και ακόμα 85 κιλά είμαι...! χαχαχα ούτε χάνω, ούτε παίρνω. Στρατό που περίμενα να έχω αύξηση ή μείωση (δεν ήξερα που θα πάω και τι θα κάνω), μπήκα 85 και βγήκα 85 μετά από ένα χρόνο.
Δώσε βάρος κυρίως στο τι θα τρως και όχι στο πόσο. Και στο πότε θα τρως επίσης, γιατί μετά το gym έχουμε την ανάγκη να φάμε τον άμπακο, αλλά μετά από προπόνηση καίγονται πιο εύκολα. Αν κάνω λάθος σε αυτό, με διορθώνετε. Καλό είναι, να κάνεις και ένα τεστ μεταβολισμού, βλέπεις τις θερμίδες που καις καθημερινά, ανάλογα με το πόσο κινείσαι και με τον τρόπο ζωής σου. Εγώ που είχα κάνει, μου είχαν βγάλει 2100 αν θυμάμαι καλά. Οπότε με ένα τεστ και πρόγραμμα διατροφής, θα σου είναι όλα πιο εύκολα. Τα δέκα κιλά που κατάφερα να πάρω τα θεωρώ άθλο. :D
Δεν ειναι ετσι, Φιλ... Μπορεις να τρως ολα τα παραπανω, αλλα με σωστη ποσοτητα. Θα σου δωσω παραδειγματα. Μπορεις να τρως γλυκο, αλλα δε θα το παρακανεις. Πχ, ενα γλυκο κερασματος δε θα σε βλαψει. Τωρα αν παρεις ενα κιλο παγωτο και το κατσεις ολο κατω με τη μια, ε... Επισης, σνακς. Μπορεις αντι να παρεις βρωμογαριδακοπατατακια (τα οποια λατρευω), να κανεις λιγο ποπ κορν και εισαι μια χαρα. Χωρις βουτυρα και μαλακιες. Λιγο αλατισμενο και ολα οκ. Πολυ λιγες θερμιδες. Σουβλακια τωρα... Και βεβαια μπορεις να τρως. Οχι με διπλες πιτες και τιγκα στο γυρο με ξυγκι. Μπορεις να φας ανετα ενα κοτοσουβλακι με τοματα και αλαδωτη πιτα. Και εισαι κομπλε.
Φαγητα τα οποια πρεπει να αποφευγονται εμφατικα στις διαιτες, ειναι πιτσες και λουκανικα!!!!!!!! Εδω μπαινει Χ!!!!!!!
πολ
πανω κατω αυτο κανω ρε οκ...
παντως πατατες τηγανιτες ποτε ξανα...ποτε...το απαγορευμενο φαι...
τνφ παρε 5 πιτογυρα να φας ρε , ογκοοοοοοοοοοος
Τα πιτόγυρα να έχουν απ'όλα, ειδικά τηγανιτές πατάτες.. χεχεχεχε
Ρε σεις, πριν έφαγα και πεινάω. Δεν ξαναμπαίνω στο παρόν thread σήμερα :D
Μια χαρά είναι ο master, είναι πάνω από το όριο.
Είμαι κάτω από το όριο και ξέρω ;)
γιατι εσυ ποσα εισαι βρε???
Ρε που να σας παρει ολους εδω μεσα... Τοσο αδυνατοι ειστε πια;;;;;;;
Αυτο ξεπερνά την έννοια "skinny"..... Ειναι κατηγορία από μονο του.
τοσο πολυ ε?
εμενα δε θα με χαλαγε , εισαι υγιης γενικα?
κι εκει που εψαχνα τι ταινια να δω...
http://www.youtube.com/watch?v=gPGj6kNFYxU
μετα απο τοσο καιρο δεν μπορω να κανω :