Μια χαρά σειρά είναι απλώς όσο προχωράει γίνεται όλο και πιο family oriented όποτε το χιούμορ ακολουθεί πιο safe μονοπάτια να γουστάρουν και οι πιο μεγάλες ηλικίες.... οι γονείς δλδ :P
Printable View
HBO Plans to Take On Netflix in Spain With Streaming Service
Μας ενδιαφέρει έμμεσα.
Συνεχίζω ακάθεκτος με το Modern Family!!!!!! Σήμερα τελειώνω τον πρώτο κύκλο και εχω "παραγγείλει" ήδη τους επόμενους 4!!!
Φοβερό χιούμορ αν και ήθελα να το "τράβαγαν" λίγο περισσότερο, but no complains. Όλο το καστ καλό, αλλα με χαλάει ο Φιλ. Δε ξέρω, αλλα απο την αρχή δε τον πολυσυμπαθησα και εξακολουθώ ακόμα. Ελπίζω αργότερα... Ο αγαπημένος μου ειναι ο Μανυ, hands down!!!! Όσο για την Βεργκαρα.... Αυτή παίζει σε άλλη κατηγορία!!!! :P
Το moden family δεν έχει γίνει και εδώ με τίτλο μοντερνα οικογένεια που παίζει ο Καφετζόπουλος και η Ρενέση;;
Γιατί είχα δει 1-2 επεισόδια και πέραν της Ρενέση δεν άξιζε τίποτα άλλο.. Εκτός αν έχει γίνει πολύ κακή μεταφορά της σειράς..
Δεν είναι κακή η μεταφορά της σειράς. Είναι ΠΟΛΥ κακή η μεταφορά της σειράς.
1) δεν έχει γίνει απόδοση, έχουν προσπαθήσει να το πάρουν αυτούσιο όπως είναι το αμερικανικό
Πχ η κολομβιανή σεξοβομβα δεν έγινε Ρωσίδα ή Ουκρανή κτλ
2) έχουν βάλει τους ηθοποιούς να μιμούνται τους Αμερικανούς, με αποτέλεσμα να είναι πολυ ψεύτικο το παίξιμο τους
^^ Δε το εχω πάρει χαμπάρι αυτό και ελπίζω να μη τύχει να το πετύχω ποτε!!!!!! Must sucks!!!!
ψαχνω υποτθλτους για αυτα τα δυο...
Making a Murderer
Deutschland 83
...εχει κανεις καμμια ιδεα που θα βρω?
υγ....The Man in the High Castle καλο.....λιγη σχεση φυσικα με το καταπληκτικο ομοτιτλο βιβλιο αλλα πολυ καλο
Ειδα τα δυο πρωτα απο ash vs evil dead.πολυ καλα και πιστα στο πνευμα της ταινιας*!Έχω ακουσει παρακατω γινεται ακομα καλυτερο
Των ταινιών sorry![emoji4]
Είδε κανείς το νέο xfiles; Αξίζει να το βάλω στο πρόγραμμα;
Δεν προβληθηκε ακόμα
Περί X-Files Season 10: Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί USA την Δευτέρα 25/01/2016, ενώ εμείς θα το έχουμε μέσω "Θείου" κλασικά την επόμενη μέρα, Τρίτη 26/01/2016.
Άσχετο: εχτές ολοκλήρωσα τη μίνι-σειρά Childhood's End, που αποτελείται από 3 επεισόδια, έκαστο μιάμισης ώρας περίπου.
Δεν θα αναφερθώ καθόλου σε σποιλερ.
Το πρώτο επεισόδιο τελείωσε προκαλώντας μεγάλη επιθυμία για το 2ο. Εύπεπτη υποκριτική (αν και σε κάποιες σκηνές ήταν κάτω του μετρίου - για τον πρωταγωνιστή ο λόγος), καλή παραγωγή, ηχητική/μουσική επένδυση ούτε καν που θυμάμαι, βατή σκηνοθεσία και μοντάζ, αλλά πολλά υποσχόμενη πλοκή.
Το 2ο επεισόδιο μέχρι κάποια (αρχική) στιγμή τα πάει κάπως καλά, δίνοντας σου όμως την αίσθηση, ότι το ενδιαφέρον που σου προκάλεσε το 1ο επεισόδιο θα συνεχιστεί στην πορεία, διότι ακόμα δεν έχεις δει κάτι από που περίμενες να δεις. Δηλαδή, αυτό που εμένα προκάλεσε το ενδιαφέρον στο 1ο επεισόδιο (είμαι ασαφής λόγω σποιλερ) και σκέφτηκα "χμμμμ....ωραία προσέγγιση ενός πολύ γνωστού θέματος, είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα συνεχίσει την προσέγγιση στο 2ο και 3ο επεισόδιο"............ε, τελικά δεν είδα κάτι τέτοιο στο 2ο. Κυρίως γιατί η πλοκή πήρε μια πορεία, που προσωπικά, μου ήταν σχεδόν αδιάφορη.
Στο δε 3ο επεισόδιο, συνεχίζοντας την πορεία αυτή, κάπου λίγο πριν το τέλος πήγε να "πει" κάτι το διαφορετικό, αλλά εν τέλει προτιμήθηκε μια "safe bet" επιλογή, που εμένα δεν μου έκανε καθόλου "κλικ". Επίσης, το 3ο επεισόδιο, ιδιαίτερα από την μέση και μετά, έχει μια πεσιμιστική, καταθλιπτική χροιά στην κεντρική ιδέα του έργου - όπως αυτή αποκαλύπτεται στον θεατή...........γεγονός που, εμένα τουλάχιστο, δεν είχε γίνει εμφανές στο 1ο επεισόδιο.
6.3/10 θα έλεγα, με ήπια διάθεση.....
........και χωρίς ηπιότητα, ένα 5.8/10.
Το πρωί 6 και τέταρτο το έχει το fox.
Θα ξυπνήσω να το δω
Το X-Files Episode 1, Season 10 είναι ήδη διαθέσιμο!!!!!!!!!!!! (εννοείται ότι κατέβασα την 720p έκδοση!!!)
Εννοείται ότι και γω θα τα δω τα νέα επεισόδια, αλλά ειδικά για το πρώτο κρατήστε μικρό καλάθι, ακούγονται τα χειρότερα (σε φάση μην το δείτε καν τόσο κακό που είναι).
Όχι ρε γμτ! Γιατί έτσι; Πως το κατάφεραν το δίδυμο Μώλντερ - Σκάλλυ να είναι χάλια;
Τι στο καλό;
Θα το δω και θα παραθέσω σχόλια!
Δεν έχεις διαβάσει το βιβλίο; Από τα πλέον γνωστά του Κλαρκ. Έχει κάποιες διαφορές αλλά η κεντρική ιστορία είναι αυτούσια. Όσον αφορά το κινηματογραφικό του θέματος κουράστηκα αρκετά από τα ψυχολογικά του πρωταγωνιστή τα οποία φάνηκαν να υπάρχουν απλά για να γεμίσουν την ώρα. Δεν μου άρεσε αν και όταν είχα διαβάσει το βιβλίο, όντας μαθητής λυκείου, είχα άλλη γνώμη.
Απ' ολες αυτες τις superhero series που παιζουν επελεξα να ξεκινησω το daredevil και μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο τη σειρα μετα απο 7 επεισοδια. Δεν ειναι τυχαια τα σχολια που παιρνει απο τον κοσμο και απο τους κριτικους.
Αντε να δουμε τι λεει και το X-files.
Λοιπόν, είδα το 1ο επεισόδιο του X-Files Season 10.
Ακολουθούν εντυπώσεις, χωρίς σπόιλερ.
Το επεισόδιο από πλευράς σεναρίου/πλοκής, κραυγάζει "ασφαλής επιλογή". Καταρχήν φαίνεται ότι προσπαθεί να ελκύσει νέους θεατής, καθώς υπάρχουν αρκετές επεξηγηματικές σκηνές για την μέχρι τώρα πορεία των δύο πρωταγωνιστών. Βέβαια, ίσως έτσι να μου φαίνεται εμένα, διότι ως φαν της σειράς ιδιαίτερα μέχρι τον 5ο-6 κύκλο (μετά βαρέθηκα και παρακολουθούσα που και που), το main arc story που αποκαλύπτεται και προφανώς η σειρά θα βασιστεί, είναι..........πως να το πω; Λίαν βατό; Not surprising at all; Και ταυτόχρονα, πολύ "εύπεπτο" για τους όποιους new comers στην σειρά.
Τώρα, από πλευράς "δύναμης νοσταλγίας", ναι, μου χτύπησαν πολλά καμπανάκια. Με το καλημέρα του επεισοδίου. Μόνο και μόνο που είδα το intro όπως το είδα τότε στα τέλη 1993 αν θυμάμαι καλά, έφαγα -χωρίς να το επιδιώξω- ένα γρήγορο memory trip (πως ήμουν τότε που πρωτοείδα το X-Files, πως ήταν η ζωή μου, το περιβάλλον μου κλπκλπ).
Από πλευράς υποκριτικής...........δεν μπορώ να πω ότι οι δύο πρωταγωνιστές έπαιξαν άσχημα.........αλλά........σαν.........να.......βα ριόντουσαν κάπως ρε παιδάκι μου. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, ίσως έτσι να τους οδήγησε ο σκηνοθέτης / το σενάριο, αλλά ήταν πολύ "καταβεβλημένοι" στις εκφράσεις προσώπου - αισθημάτων.
Σε γενικές γραμμές πάντως, ήταν πειστικοί στους ρόλους τους.
Σε συνολική "αίσθηση", αυτή που μου άφησε το 1ο επεισόδιο ήταν κάπως μέτρια, πιέζοντας εαυτόν να είμαι όσο μπορώ πιο "αντικειμενικός" στην κριτική μου. Όντας υποκειμενικός και φουλ νοσταλγικός, μπορώ να πω ότι -σχετικά- το ευχαριστήθηκα. Ναι, σαφώς και περίμενα περισσότερα. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που περίμενα (περισσότερη δράση; περισσότερο φαντασμαφορικές σκηνές; πιο πολύπλοκο σενάριο; τα κέρατά μου τα δίφορα; )........αλλά τέλος πάντων, δεν ήταν αυτό που περίμενα. Δεν απογοητεύτηκα -μην παρερμηνευθώ- αλλά σίγουρα δεν έμεινα "γεμάτος" από ευχαρίστηση. Κάπου στην μέση είμαι...
Αλλά επειδή είναι X-Files, δεν γίνεται να μην περιμένω κάθε επεισόδιο πως και πως!
Ρε συ Λευτέρη με την μουσική του ιντρο,Τώρα που ξανά βλέπω όλες την σεζόν,παθαίνω ακριβώς το ίδιο
Ανυπομονώ να παίξει για να ξανά σκεφτώ εκείνα τα χρόνια ,τι κόλλημα είχαμε φάει με την παρέα μου τι ατελείωτες παιδικές συζητήσεις
Αλλά αυτή η μουσική μου φέρνει μια ευχαρίστηση
Ασχημα δεν θα το ελεγα ουτε και εγω, ΑΘΛΙΑ ναι θα το ελεγα. Να πω εδω οτι ποτε δεν ημουν οπαδος των x-files (αν και ειχα δει αρκετα επισοδεια κυριως του κυριως arc) και η νεα σεζον αποκλειεται να με κανει. Αυτο που ειδα ηταν κατω του μετριου και πηγαινε προς το κακο. Σεναριο οτι ναναι, ερμηνιες για κλαματα, και απλα καποιες στιγμες που περισσοτερο fan service ηταν παρα κατι νεο που θα φερει και νεους θεατες.
Διάλογος (λεμε τωρα)
Scully: You want to believe!
Mulder:The truth is out there!
Η συμβουλη ειμαι ειναι να μην το δειτε εαν δεν ειστε φαν της σειρας γιατι θα απογοητευτειτε.
Επισης ειδα τα 3 πρωτα επισοδεια απο το The 100, next......
Βασικα η μονη αξιολογη sci-fi σειρα αυτο τον καιρο ειναι το Expanse.