Tην έχω πατήσει και εγώ και έχω δώσει -rep στον odytsak, μήπως υπάρχει τρόπος να το ξεχωρίσουμε και να μην είναι το ένα μαζί με το άλλο;;;
Printable View
Tην έχω πατήσει και εγώ και έχω δώσει -rep στον odytsak, μήπως υπάρχει τρόπος να το ξεχωρίσουμε και να μην είναι το ένα μαζί με το άλλο;;;
Οντως Viper, ηθελε να σου δωσει +rep καποιος χρηστης και εγινε λαθος (δεν εχει φυσικα κατι μαζι σου η με το post). Οντως δεν ειναι δυσκολο να συμβει (εχει ξαναγινει πολλες φορες), πρεπει λιγο να το δουμε μηπως μπορουμε να κανουμε κατι, συμφωνω με τον Νικο.
Παιδες ευχαριστω πολυ για την ψυχολογικη συμπαρασταση:D
Οντως εγινε απο λαθος, ελαβα pm απο το φιλο που το εστειλε και ολα ενταξει.
Παυλο, ευχαριστω πολυ αλλα δεν ηταν αναγκη ρε συ. Εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε απο ενα rep (οπως ποτε θα παει 5 για να παω σπιτι να παιξω Fifa):silly:
Ωπα παιδες φτανει!! Μην στειλει και αλλος, γεμισα!
Σιγουρα για λαθος προκειται. Παντως ενταξει ρεφαρες ! :D
Το μπέρδεμα μάλλον γίνεται όταν κατεβάζεις τον κέρσορα για να γράψεις κάτι στα σχόλια κάνεις κλικ πιο νωρίς οπότε τικάρεις το -rep θα μπορούσε λοιπόν, αν γίνεται βέβαια, το -rep να πάει κάτω από το πεδίο που γράφεις.
^^Sure, σιγουρα μπορει να γινει πιο πρακτικο, το θεμα ειναι αν δινεται αυτη η δυνατοτητα απο το software η αν πρεπει να χτυπησει ο Slay μεταλλο LOL
Δεν μας νοιάζει να κόψει το λαιμό του που είναι και της μόδας.:P
Ναι ναι, τωρα που θα κανει γερμανικο νουμερο (λογω μπεμπας) θα μπαινει και θα φτιαξει το συστημα του rep:silly:
Exει χρονο ακομα μην τον λυπασαι!
Μετα θα εξαφανιστει κανα 6μηνο :P
Ε ναι πως αλλιώς να το πω για να κρύψω αυτό που πραγματικά ήθελα να κάνω;;;:whistle:
Ώπα παιδιά και εγώ έφαγα - rep !!!
Για να μην αρχίσω να μοιράζω -rep για πέστε μου κάτι: υπάρχει και σε άλλους θέμα σήμερα με την απομνημόνευση των κωδικών εισόδου στο forum?
Πες μας τον κωδικό σου να δοκιμάσουμε :p :p :p
/jk
Δεν αποθηκεύω τους κωδικούς...
πάντως αν ο περιηγητής σου είναι σε private mode δεν σου δίνει την δυνατότητα απομνημόνευσης.
Το πρόβλημα διορθώθηκε είχα απενεργοποιήσει τα κούκις.