Ανοιξα ξανα ticket πριν απο λιγο, ειχα δουλεια ολο το πρωι και πριν λιγο το ειδα, απαντησαν οτι το κοιτανε. Παντως εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα με εχθες, το iowait εκανε spike (το λειτουργικο περιμενει τον δισκο) και ταυτοχρονα ανεβηκε και ο φορτος.
Printable View
Ανοιξα ξανα ticket πριν απο λιγο, ειχα δουλεια ολο το πρωι και πριν λιγο το ειδα, απαντησαν οτι το κοιτανε. Παντως εγινε ακριβως το ιδιο πραγμα με εχθες, το iowait εκανε spike (το λειτουργικο περιμενει τον δισκο) και ταυτοχρονα ανεβηκε και ο φορτος.
Παιδιά θερμή παράκληση, σεβαστείτε τους κανόνες στις υπογραφές.
Προσέξτε ειδικά το ύψος της υπογραφής, αν αντί για το επιτρεπτό 150 είναι π.χ. 180, 200 κλπ
κάνει το φόρουμ δυσανάγνωστο και απαιτεί αρκετό scroll.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...-Ps4forums-gr
Επιπρόσθετα εάν η υπογραφή είναι μέσα στα προαπαιτούμενα όρια που αναγράφονται στους κανόνες αλλά πιάνουν πιο πολλές σειρές και ππιστεύετε ότι πρέπει να μπει γιατί σας εκφράζει τοποθετήστε τις μέσα σε spoiler. Προσοχή όμως το ότι τοποθετούνται σε spoiler δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βάλουμε ολόκληρο CV μέσα. Ένα gamertag και δύο λόγια από κάτι που μας εκφράζει πιστεύω ότι είναι αποδεκτό. :-);-)
Μια ερώτηση επίσης, τι είναι αυτό το + που έχουν κάποιοι συνφορουμιτες δίπλα από το όνομα τους???
Mάλλον εννοεί το + που βγάζει σε όσους έχεις φίλους στο φόρουμ.
σημαινει οτι ειναι εδω μεσα http://www.ps4forums.gr/vb/profile.php?do=buddylist
- - - Updated - - -
ακριβως
Καλημέρα όχι δεν εννοώ αυτό αν κοιτάξεις στη γραμμή κάτω κάτω που αναγράφονται οι συνδεδεμένοι χρήστες δίπλα από κάποια user name έχει ένα + . Στο gamer tag το ξέρω πως είναι.
Edit:
Με προλάβατε...:-P Ευχαριστώ πολύ!
Δεν μπορειτε να πειτε όμως, προσπάθησα αρκετά για να μην καταλάβω το αυτονόητο..:what:
Εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες οταν μπαινει ενα Link σε post, ο auto parser καποιες φορες αποτυγχανει και το βγαζει σαν σκετο κειμενο, και οχι σαν link, εαν δειτε κατι τετοιο σε post σας, πατηστε απλα edit, και μετα save χωρις να κανετε τιποτε αλλο, και θα το διορθωσει μονο του.
Δε ξερω αν το εχει παρατηρησει ή αν γινεται σε καποιον αλλον, αλλα, σε καποιες περιπτωσεις, οταν επιλεγω ενα thread πχ, με πετα στο Yahoo (!!!!!!), λέγοντας μου οτι υπαρχει καποιο DNS error και πως η σελιδα δε βρεθηκε. Σημερα το εχει κανει 3-4 φορες.
Επανερχομαι με το ιδιο θεμα, αναφεροντας πως, τελικα, μου συμβαινει αυτο και σε αλλα forums. Αρα, ειναι δικο μου το θεμα. Θα παω απο τα "Τεχνικα Θεματα", να ρωτησω εαν ξερει κανεις τι μπορει να παιζει.
δοκιμασε να βαλεις Manual ρυθμισεις στον network adapter, και σαν DNS βαζεις πρωτο τον router σου, και σαν δευτερο το 8.8.8.8
Εκανα κατι ρυθμισουλες τωρα (πριν δω το ποστ σου αυτο) και αν δεν, τοτε προχωρω και σε αυτο.
Ευχαριστω!
Προσπαθω να βαλω μια φωτογραφια απο το κινητο μου μεσω tapatalk αλλα απο το πρωι δεν μου την βαζει!! Ξερουμε γιατι γινετε αυτο?
κατι αλλαξαν στην τελευταια εκδοση και για να σε αφησει πρεπει να κανεις Login με facebook, ή να κανεις λογαριασμο στο tapatalk.
Εχω λογαριασμο κανονικα!! Παρατηρησα οτι δεν με αφηνει μονο για φωτογραφια απο την γκαλερι μου! Αν παω να βγαλω εκεινη την στιγμη την εμφανιζει!!
Καποιος μου εβγαλε κοκκινη καρτα (-rep) για αυτο εδω το μηνυμα.
Μου εχουν κοπει τα ποδια, μου εχει κοπει η ορεξη και δεν θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ (κοινως χ@στηκα για το -rep) απλα αν θελει αυτος που το στειλε, ας μου εξηγησει και το γιατι (και μεσω PM αν θελει).
Ευχαριστω και sorry για το off topic:)
Το πιθανοτερο να εκανε λαθος man μιας και δεν υπαρχει καμια λογικη να σου δωσει καποιος -rep γι αυτο. Μαλλον θα πηγαινε για +rep και μπερδευτηκε, εχει ξανασυμβει αρκετες φορες. Δεν μπορω να σου δωσω κι εγω ακομα +rep να ρεφαρεις :whistle:
εγω ημουν ViperSpoiler!