οχι ρε λογο απεργιας το κανουν τωρα
Printable View
οχι ρε λογο απεργιας το κανουν τωρα
Βασικά απεργούν γιατί βλέπουν ότι με πιθανή ιδιωτικοποίηση ενδεχομένως να πρέπει να δουλέψουν για το.....παντεσπάνι τους. Μας παραμυθιάζουν κιόλας μιλώντας για εργάτες ορυχείων στην Πτολεμαΐδα λες και ο μέσος ΔΕΗτζής δουλεύει στα έγκατα και όχι σε ένα γραφειάκι με φράπα, τσιγαράκι, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ανά χείρας και ξύσιμο των τρυφερών του.
Είδαμε το πόσο ανεξάρτητοι και το πόσο δουλευταράδες είναι προ μηνός....με τα πρωτοσέλιδα για το φαγοπότι της ΓΕΝΟΠ.
Μπένι είμαι σε όλα εναντίον σου, εκτός από τις ιδιωτικοποιήσεις. Κάνε συμφωνίες με εξωτερικούς προμηθευτές για να μην μείνουμε χωρίς ρεύμα, βάλε με να πληρώσω την κιλοβατώρα χρυσή στον επόμενο λογαριασμό εν ανάγκη αλλά μην υποκύψεις. ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ!!!!! Τους έχω σιχαθεί όλα αυτά τα χρόνια, σχεδόν όσο και τους πολιτικούς, γαμώ τις ΔΕΚΟ σας μέσα, κωλοβύσματα.
αφηστε στην ακρη τισ ζηλοτυπιεσ κ τα ψυχωτικα συνδρομα για τις ΔΕΚο κ τους δημ.υπαλληλους κ δειτε παραπερα το τι προκειτε να συμβει αν οι δημοσιες επιχειρησεις γινουν ιδιωτικες τοσο για την τσεπη σασ οσο κ για το μελλον τησ ιδιας τησ χωρας....
Καλό δεν είναι να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ? Θέλω να πω, έτσι δεν θα αρχίσουν να εμφανίζονται σιγα σιγά και άλλες εταιρίες ηλεκτροδότησης, συνεπώς θα υπάρξει ανταγωνισμός άρα και καλύτερες υπηρεσίες/τιμές για εμάς τους πελάτες? Δεν ξέρω, απλά μια σκέψη κάνω...
υπαρχουν ηδη ιδιωτικες εταιρειεσ .......κ φθηνοτερεσ απο την δεη ......μονο που χρησιμοποιουν το ΔΗΜΟΣΙΟ δικτυο της δεη για να τροφοδοτουν με ενεργεια τους πελάτες τους........
οσο για τισ καλύτερεσ υπηρεσίεσ ......έχουμε το παράδειγμα του οτε k στον αντίποδα τησ Forthnet , ths wind ktl.....
Ναι ζηλεύω που δεν έγλυψα κανέναν για με διορίσει, ζηλεύω που δεν τα ξυνω παίρνοντας παχυλό μισθό....δεν έχουμε όλοι όνειρο να γίνουμε άχρηστοι και να ζούμε παρασιτικά στις πλάτες των συμπολιτών μας. Όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιους που γαλουχηθηκαν με το Greek dream του δημόσιου υπαλλήλου.
Και οι ιδιώτες πιθανότατα μπουρδελο θα είναι....σίγουρα όμως προτιμότεροι από τον Φωτόπουλου και τους λοιπούς εργατοπατερες στο έλεος των οποίων βρισκόμαστε κάθε καλοκαίρι.
Για την τηλεφωνία χωρίς ιδιώτες ούτε κινητά θα είχαμε ούτε internet στην Ελλάδα....η πάναφον και η forthnet να ναι καλά. Ο ΟΤΕ μόνο τρικλοποδιές ήξερε να βάζει για να μην χάσει τα κεκτημένα.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
τουλάχιστον έπεσα μέσα στα ψυχωτικά σύνδρομα.......
Δεν εκπλησομαι που δεν έχεις να πεις κάτι πέρα από τις γνώστες παπαριές σου. Επειδή άρχισες να γράφεις σαν άνθρωπος δεν σημαίνει οτι έγινες κιόλας. Ουστ!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Θα συμφωνήσω με τον Chill, για τo internet.... πριν έρθει η forthnet, o ΟΤΕ το παιζε βασιλιάς, με αδιαφορία προς τον πελάτη και ουσιαστικά έμενε στάσιμος στις υπηρεσίες του. Για τιμές να μην μιλήσω... Ακόμα 80 ευρώ θα πληρώναμε και παίζε να είχαμε 2mbit όριο...
Οπότε σίγουρα ο ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις κάνει καλό..
Το "καλό" βέβαια είναι μέσα στα όρια του καλού για την Ελλάδα xD Mην γελιόμαστε.
τουλαχιστον στον οτε ζητας ιντερνετ και εχεις ιντερνετ γιατι στις αλλες εταιριες πρεπει να περιμενεις κανα διμηνο...
^Πρέπει να περιμένεις γιατί ουσιαστικά γίνεται μεταφορά του τηλεφώνου σου και ο ΟΤΕ το παίζει δύσκολος στις άλλες εταιρίες και αργεί επίτηδες. Τουλάχιστον το 2007 που άλλαξα σε forthnet, όλο τέτοιες ίντριγκες παιζόντουσαν, γιατί ο ΟΤΕ δεν γουσταρε που του επαιρναν μερίδιο αγοράς. Και γιαυτό όταν κατάλαβε ότι ειναι αναπόφευκτο, άρχισε να μειώνει τις τιμές και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Οπότε καλό για μας τον πελάτη, όλο αυτό το σκήνικό.
P.S. εμένα 20 μέρες είχε κάνει να ενεργοποιηθεί η forthnet...
P.S 2 : μη ξεχνάτε ότι πριν το double play της forthnet, ο ΟΤΕ χρέωνε 40άρη για τη 2άρα (που αργότερα αναβαθμίστηκε στα 4 και μετα στα 8) ΣΚΕΤΗ και πλήρωνες το τηλέφωνο ξεχωριστα. Με λίγα λόγια λογαριασμός 60+. Οπότε ανταγωνισμός ftw :P
εγω ηθελα να βαλω telas
και επρεπε να περιμενω 2 μηνες!
ε για ονομα εβαλα οτε
και δεν ειμαι σιγουρος αλλα ενεργοποιηθηκε σε ελαχιστο χρονικο διαστημα
p.s.
ποιος γραφει εκθεση 12 η ωρα το βραδυ???
ολες οι εταιρειες τηλεφωνιας δεν εχουν δικο τους δικτυο. περνουν απο τον οτε. γιαυτο κ η καθυστερηση.
ναι αλλα 2 μηνες ρε συ?
παει πολυ
επισης ο οτε εχει εξυπηρετηση πελατων 24 ωρες το 24
και δωρεαν τεχνικη υποστηριξη
just sayin...
^2 μήνες έτυχε φίλε μου. Γενικά η tellas έχει τη χειρότερη φήμη...απορώ πως την σκέφτηκες καν! Αν ρίξεις μια ματιά σε άλλα φορουμ για την τελλας ακουγονται τα χειρότερα εκτός απο λίγες τυχερές περιπτώσεις.
Το 24 ώρες το 24ωρο δεν υπήρχε στον ΟΤΕ, πριν το εφαρμόσει η forthnet... θυμάμαι αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα στις 4 το πρωί και έπαιρνα τηλέφωνο. Επίσης πολλοι τρελοι βάζαν τότε ξυπνητήρια στις 3, ώστε να πιάσουν γραμμη στην τεχνική υποστήριξη, γιατί τότε όλοι άρχιζαν να βάζουν ίντερνετ και γινόταν της τρελής κατά τη διάρκεια της ημέρα με αποτέλεσμα να περίμενες και 1 ώρα για να μιλήσεις με κάποιον :P (έγινα πολύ lefteris? :P :P just kidding)
Γενικά ξεφύγαμε απο αυτό που άρχισε η συζήτηση...μη το κάνουμε forthnet vs ote το θέμα...θα θυμίσει πολύ 2007 :P :P Το θέμα είναι ότι ναι, ο ανταγωνισμός στις επιχειρήσεις είναι θετικό και ουσιαστικά εξυπηρετεί τον πελάτη
(εσύ master για την έκθεση που θες, το παραπάνω επιχείρημα είναι καλή καραμέλα:P)
το 2 μηνες που λες, οντως ακουγεται πολυ. φιλος που δουλευε στη vodafone, μου ειχε πει για 25-30 μερες. τοσο τους επερνε αυτους.
το θεμα των πανελληνιων ειναι
"η υπηρεσιες του διαδικτυου στη διαδοση της γνωσης
και τροποι που μπορει να αξιοποιηθει στο σχολικο πλαισιο"