Δεν εισαι ο μονος παντως:P
Μισο λεπτο να ετοιμασω ποπ κορν:pound:
Printable View
Δεν εισαι ο μονος παντως:P
Μισο λεπτο να ετοιμασω ποπ κορν:pound:
μου αρεσει η ιδεα του cinema club, κι απο τη στιγμη που δεν εχω δει και πολλες ταινιες θα ειναι ακομα καλυτερα για εμενα.
Blade Runner;;; Τι είναι αυτό;; Καινούριο κοκτέηλ :P (εντάξει πλάκα κάνω.. ακουστά την έχω)
Ούτε αυτή την έχω δει παιδιά!! χαχαχαχαχα
Εντάξει είπαμε...
Terminator έχουμε δει..
Απο τις λιστες της ντροπης εχουν μεινει μου φαινεται τα Χαρι Ποτερ και το Τζουρασικ Παρκ (το πρωτο). Ελα μπορειτε!
^^^Εγώ εγώ!
Έχω δει το Χάρυ Πότερ 4 και το προτελευταίο. Αυτά! LOL
Άντε θα κάνω μια προσπάθεια.:P
Δεν έχω δει (πέρα από αυτά που ανέφερα προηγουμένως):
Matrix
Indiana Jones
Jurrasic Park
Terminator (μόνο το Salvation)
Alien
Blade Runner
Και διάφορα άλλα κλασσικά.
Θέλω να τα δω όμως.
Επίσης, τα Harry Potter, κλασσικά τα θεωρώ και εγώ, αλλά και να μην τα δει κάποιος δεν χάνει κάτι. Τα βιβλία ίσως αξίζουν διάβασμα, όμως.
Τα back to.. δεν τα πολυθυμάμαι αλλά τα είχα δει. Τότε.
Ολα τα υπόλοιπα τα έχω δει και μου κάνει πραγματικά εντύπωση όσοι δεν τα έχετε δει ή δεν θυμάστε.
Να πω ότι κάποιος δεν έχει δει το solaris του Tarkovsky (που είναι καλή ταινία επιστημονικής φαντασίας αλλά με έντονο υπαρξιακό προσανατολισμό) άντε πάει και έρχεται.
Αλλά τα Alien..?
εε..???? :d050:
(No offence, αστειεύομαι :) ) Πας πάραυτα και την βλέπεις. Ξανά και ξανά και ξανά...
Μπορούμε άνετα να φτιάξουμε μια λίστα ps4forums list with 20 movies you should see before the world ends η κάτι τέτοιο [emoji39]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ καλή ιδέα!!!!!
Αναλαμβάνεις το thread;;;;;; Ή μου κανεις την τιμή;;;;;
Λοιπόν θα βάλω μερικές που έχω σε WatchList στο imdb ακόμα εκτός απο αυτές που έχω πει ήδη.
1)The Big Lebowski
2)The Ninth Gate
3)Indiana Jones 4
4)Schindler's List
5)Serpico
6)From Dusk Til Dawn
7)The Game
Υπόψιν. Αυτές είναι σε watchlist (δηλαδή θέλω να τις δω) μπορείτε να πείτε και άλλες και να σας στείλω κανονικά :P
Attachment 7870
Αυτό!!!!!!