Παίδες στο amazon τα δωρεάν μεταφορικά είναι πάνω απο 25 λίρες,έτσι? Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο? Γιατί μπήκα εκεί που έλεγε για τα δωρεάν μεταφορικά και είχε αρκετές εξαιρέσεις..
Παίδες στο amazon τα δωρεάν μεταφορικά είναι πάνω απο 25 λίρες,έτσι? Πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο? Γιατί μπήκα εκεί που έλεγε για τα δωρεάν μεταφορικά και είχε αρκετές εξαιρέσεις..
Ευχαριστώ πολύ φίλε..!
Να πω κ εγω τον πονο μου...:P
Λοιπον, εδω και μηνες ειχα pre-ordαρει απο το zavvi το Dark Souls το οποιο μου εγινε dispatch στις 5/10. Εχουν περασει απο τοτε 20 μερες, και συγκεκριμενα 15 εργασιμες και τιποτα ακομα. Πηρα σημερα τηλ. στα ΕΛΤΑ και ροτησα και μου ειπαν οτι δεν μπορω να σε βοηθησω αν το δεμα δεν ερχεται συστημενο κ αν δεν εχει κωδικο αποστολης... Επειδη 1η φορα παιρνω απο Αγγλια, θελω να ροτησω αν ερχεται ή οχι συστημενο κ αν εχει κωδικο αποστολης;
Υ.Γ. Επισης αν μπορειτε να μου πειτε, αν ειναι ''λογικες'' οι μερες που το περιμενω και ακομα δεν εχει ερθει...;
Μήπως παίζει ρόλο που είχαν απεργία οι τελωνειακοί? Γιατί κάτι λένε οτι μερικές φορές φεύγουν και πίσω τα δέματα.. δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως..
Εχω παραγγειλει πολλες φορες απο zavvi, καμια δεν εχει ερθει συστημενο-κωδικο αποστολης...Ειμαι απο τους τυχερους που δεν περιμενα ποτε πανω απο 7 εργασιμες για το παραλαβω....Ο ταχυδρομος παντα αφηνε το κουτακι στην εισοδο του σπιτιου..Αν μενεις σε πολυκατοικια πολυ πιθανο να στο εχουν τσιμπησει..Το κουτι του ειναι χαρτινο και γραφει απ'εξω zavvi...Νομιζω οτι το zavvi για να σου το ξαναστειλει θα πρεπει να περασει 1 μηνας απο την αποστολη και να κανει αυτο και καλα αναζητηση μεσω Royal mail...Τριχες κατσαρες...ΘΑ πρεπει ομως να κανεις υπομονη...Προσωπικα ποτε δεν μου εχει αφησει χαρτακι ο ταχυδρομος να παω να παραλαβω απο καταστημα...Παντα το αφηνε στην εισοδο, για αυτο σου λεω παιζει και να στο "τσιμπησαν"...Διαφορετικα υπομονη...
Φωτη, για αγορες απο amazon, πατα αριστερα την επιλογη super saver delivery, σου βγαζει αυτοματα τα προϊοντα που ανηκουν στα δωρεαν μεταφορικα με αγορα 25+ λιρων...
@messi μην αγχωνεσαι σου καθυστερει λογω των απεργιων που ελαβαν χωρα στην Ελλαδα το τελευταιο διαστημα..Γενικοτερα πριν περασει ενας μηνας δεν μπορεις να κανεις τιποτα..Εμενα μου εχει αργησει και 35 μερες παραγγελια και μαλιστα απο αμαζον..
Επισης να σας θυμισω τι τραβηξαμε περυσι την περιοδο των Χριστουγενων/Πρωτοχρονιας...Γι αυτο οποιος θελει να παραγγειλει κατι για δωρο για εκεινη την περιοδο καλυτερα να το κανει απο τωρα..
Παναγιώτη δεν έρχεται συστημένο όχι. Από την άλλη η παράδοση απο το zavvi είναι λαχείο. Δηλαδή εμένα έχει κάνει να μου έρθει πακέτο απο 4 εργάσιμες μέχρι πάνω απο μήνα. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να στο πήρε κάποιος όμως.
Μία καλή κίνηση θα ήταν να ρωτήσεις τον ίδιο τον ταχυδρόμο αν θυμάται αν σου έφερε κάποιο πακέτο. Συνήθως τα πακέτα τα θυμούνται... Επίσης αν έχεις κάποιο έμπιστο μαγαζί εκεί δίπλα και παραγγέλνεις συχνά μπορείς να του πεις να σου αφήνει τα πακέτα εκεί και να πηγαίνεις και να τα παίρνεις (εγώ αυτό κάνω γιατί ποτέ δεν ξέρεις...).
Κάθε Χριστούγεννα τα ίδια γίνονται, μην απορείτε...
Όσο για τα χαμένα δέματα, την έχω βρει την λύση εδώ και πολύ καιρό, μετά από ένα ατυχές περιστατικό (κάτι τσογλανάκια σκάλιζαν την αλληλογραφία της πολυκατοικίας και το έμαθα από γείτονες):
Είχα πάρει τηλ στο κέντρο διανομής της περιοχής μου, είχα μιλήσει με τον προϊστάμενο και είχα ζητήσει να έρχεται ειδοποίηση για ΟΛΑ τα δέματα εξωτερικού, έτσι ώστε να τα παραλαμβάνω ο ίδιος από το τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ.
Από τότε όλα ΟΚ...
Και μένα τα ίδια με το Dark Souls. Μην αγχώνεσαι. Ένα περιστατικό που το είχα αναφέρει εδώ πριν κάτι μήνες είναι ότι είχα παραγγείλει 3 παιχνίδια από Zavvi τον Δεκέμβριο. Ήρθαν τα 2 και το ένα περίμενα 1 μήνα. Τους ειδοποίησα και δεν θυμάμαι άμα μου ζήτησαν να περιμένω άλλη 1 εβδομάδα. Τέσπα. Έλεγα ότι χάθηκε όπου μια στιγμή μέσα στον Απρίλιο (!!) τσακ ένα δέμα. Λέω θα είναι αυτό που παράγγειλα από Zavvi πριν 1 εβδομάδα. Το ανοίγω και τσουπ το παιχνίδι που έγινε Dispatch τον Δεκέμβριο.
Βέβαια τους είχα πει να το ξαναστείλουν και πέρασε άλλος ένας μήνας γιατί δεν είχαν απόθεμα και συνέχιζαν να μου στέλνουν και μετά τον μήνα ότι δεν έχουν απόθεμα και συγνώμη και υπομονή και μετά δεν ξανασχολήθηκαν. Ακόμα απόθεμα περιμένουν Lol
Σημείωση: Το παιχνίδι ήταν το DarkSiders.
Eυχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις παιδια! :)
Προσωπικα δεν μενω σε Πολυκατοικια, οποτε ''θεωρητικα'' δεν εχω προβλημα. Και λεω ''θωεητικα'' γιατι αυτος ο Ταχυδρομος που εχουμε, ειναι ολιγον βλακας(μπερδευει τα σπιτια, μου εχουν δοσει ολοκληρους λογαριασμους ΔΕΗ οι γειτονες), αλλα ευτηχως του εχω πει οτι περιμενω σημαντικο δεμα και να το προσεχει.
Υ.Γ. Δημητρη, δυστηχως δεν εχω κοντα κανα εμπιστο μαγαζακι, οποτε τζιφος. :(
Και παλι ευχαριστω παιδια! Οποτε...i'm waiting....:D
preorder το batman απο amazon πριν κανα μηνα.
εγινε dispatch την πεμπτη 20/10. μου εστειλαν email με πιθανη ημερομηνια παραδοσης 27/10.
το game ηρθε σημερα 27/10.
με το amazon δεν τυχαίνει ;)
Παράγγειλα προχθές το uncharted 3 (την απλή έκδοση) από το amazon. Υπάρχει περίπτωση λόγω μεγάλης ζήτησης (εντάξει δεν ξέρω πόσες ακριβώς παραγγελίες έγιναν από το amazon για το παιχνίδι αλλά φαντάζομαι ότι η ζήτηση θα είναι μεγάλη) να καθυστερήσουν να μου το φέρουν επειδή θα έχουν αρκετά παιχνίδια μόνο για αυτούς που το παράγγειλαν πριν από μένα;
Αυτός είναι ένας λόγος της προπαραγγελειας. Βλέπουν πόσοι το θέλουν και άμα δεν φτάνουν αυτα που έχω παραγγείλει, παραγγέλνουν και αλλα. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ξέρεις πόσα θα φέρει το κάθε μαγαζι;
μπες κ στο λογαρισμο σου στο amazon. θα γραφουν κ εκδεικτικη ημερομηνια παραλαβης.
πάντα πάνε με την σειρά που έχει γίνει η παραγγελία,αν τώρα τελειώσουν τα κομμάτια που έχουν και δεν υπάρχει για σένα θα γίνει backorder και θα το πάρεις με την επόμενη παραλαβή αλλά συνήθως έχουν κάνει παραγγελία και άλλα κομμάτια πριν εξαντληθούν!!
ανάλογα το μαγαζί βέβαια,εμένα είχε γίνει backorder το heavy rain από το videogamesplus αλλά ήταν για μια ημέρα,την επόμενη της παραλαβής έφυγε αμέσως!!
Θέλω να κάνω μαζική παραγγελία από το videogameplus.ca πολλά παιχνίδια. Πως θα μου έρθουν και τι μεταφορικά θα πληρώσω; Θα πληρώσω τελωνείο; Θα έχω κάποιο πρόβλημα;