Περάστε έξω από την τάξη!
Και αύριο με τους κηδεμόνες σας.
Printable View
Περάστε έξω από την τάξη!
Και αύριο με τους κηδεμόνες σας.
Ξέχασα να πω οτι προχθές τις είδα σερί και τις 3 με αποτέλεσμα να κοιμηθώ 3 παρά το βράδυ. Είχα ξεχάσει πόσο ωραίες είναι. Δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ αν δεν τις έβλεπα όλες. :P
Και μενα μου κινηθηκε η περιεργεια να δω την τριλογια back to future...δεν τα χω δει...επισης ειδα πριν κανα 8μηνο το star wars 1 και πρεπει να συνεχισω μπας και δω το νεο τους κινηματογραφους...
Εγώ είχα σίγουρα 15 χρόνια να τα δω. Στην ουσία τα είχα ξεχάσει. Στο μυαλό μου είχε μείνει σαν μεσημεριάτικη ταινία.
Μέγα λάθος. Καθώς έβλεπα τις ταινίες θυμόμουνα πράγματα και έκραζα τον εαυτό μου. Οχι δεν είναι μεσημεριάτικη ταινία είναι ΤΑΙ-ΝΙ-Α-ΡΑ.
Πραγματικά είχα ξεχάσει πόσο εκπληκτικές ταινίες είναι.
Επίσης θα δώσω άλλο ένα χτύπημα στον Παύλο και τον Τάσο.
Αν δεν κάνω λάθος δεν έχω δει ούτε τα Alien (ίσως το πρώτο μόνο)
χαχαχαχαχ!!
Μα έβαλα εχθές να δω το πρώτο ( αλλά ήμουν κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος) και δεν μου θύμιζε τίποτα.
Ειχα την εντύπωση ότι τα είχα δει και μου φάνηκε περίεργο να μην θυμάμαι τίποτα.
Μετά τσεκάρω imdb αν του έχω βάλει βαθμολογία (έχω ενα ψυχαναγκασμο και εγώ :P και βαθμολογώ όλες τις ταινίες που έχω δει)
Δεν βλέπω καθόλου βαθμολογία και βλέπω απλά οτι τα έχω στη watchlist μου. Οπότε κατά 99% δεν έχω δει Alien.
xaxaxa και γω μιχαλη δεν θυμαμαι ειχα δει πριν παω να δω τον προμηθεα το 1 τα αλλα δεν τα εχω δει!!!
Δικος μου εισαι εσυ!
Παιδιά όλη αυτή η συζήτηση για ταινίες που δεν έχει δει ο κόσμος μου έδωσε μία ιδέα. Θα την προτείνω και πείτε μου αν σας ψήνει.
Έχετε δει που υπάρχουν book clubs κτλ που διαλέγουν ένα βιβλίο και το διαβάζουν όλοι μέχρι την επόμενη συνάντησή τους ώστε να το συζητήσουν;
Μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και εδώ για ταινίες. Δηλαδή αρχή της εβδομάδας (ή κάθε 2 εβδομάδες δεν ξέρω ακριβώς το χρόνο) θα διαλέγουμε μία ταινία που θα πρέπει να δουν όσοι είναι μέλη στο club (οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ μπορεί να είναι αλλά θα υπάρχει επίσημη λιστα στο thread του club) και μετά να την συζητάμε. Πως σας φαίνεται σαν ιδέα;
Θα σας άρεσε να κάνουμε κάτι τέτοιο; Εγώ το ψήνω πολύ πάντως.
Μαζικά εγκεφαλικά στο φόρουμ προβλέπω! :P
Δεν έχουμε δει Star Wars, ο Οδυσσέας μιλάει για μαύρο Superman. Επίσης Star Trek που δεν έχω δει εγώ και ο Οδυσσέας.
Εσύ δεν έχεις δει Back To the Future.
Δεν έχουμε δει τα Alien.
Πόσα να αντέξουν και αυτοί.
Πρέπει να είναι σε μια τέτοια κατάσταση:
Spoiler!
Ούτε Alien εχεις δει;
Τι βλέπεις;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαι Δημητρη πολυ καλη ιδεα ρε συ!!!γαματο!
Μιχαλη μη τους ακους ειμαστε και γαμω τα παιδια και το ξερουν!αχαχααχαχ
Ρε πειτε κανα αλλο κλασικο που δεν θαχουμε δει με τον Μιχαλη να σας τρελλανουμε κιαλλο!
^^Matrix
Αυτη ούτε Terminator δεν θα έχουν δει :D
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια, αφού το παμε ετσι λοιπον, τσιμπάτε κι ενα lethal hit κι απο εμένα....
ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLADE RUNNER!!!!!!!! Το έβαλα να το δω και το έβγαλα!!!!
There... I said it!!!!
Τουλαχιστον το εχεις δει!!
Το να μην σου αρεσει ειναι αποδεκτο, δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Αν και ενταξει...
Spoiler!
:P
Για να ειμαι ειλικρινής, αυτο εγινε πριν χρονια. Εχω στο προγραμμα να γίνει νέα προσπάθεια.
Υ.Γ. Γιατι τα ποστς περί κινηματογράφου μεταφέρθηκαν εδώ;;;;
Έχω πολλές φορές πει και εγώ την άποψή μου για το blade runner στο cinema thread.
Είχα πάντα την απορία γιατί αυτή η ταινία θεωρείται τόσο καλή. Έκαναν κάποια προσπάθια κάποια παιδιά να μου εξηγήσουν και εν μέρη κατάλαβα αλλά και πάλι δεν μου αρέσει :P
Είναι super βαρετή.
Edit: @Παύλο: Εδώ δεν ήταν πάντα αυτά τα posts? Εδώ τα θυμάμαι.