Ρε μάγκες αφήστε το να πάει στο διάολο!(μια απλή αναζήτηση στον γούγλη και δη σε διεθνή forums θα σας πείσει).Υπάρχουν δυσεπίλυτα εώς άλυτα θέματα στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Printable View
Ρε μάγκες αφήστε το να πάει στο διάολο!(μια απλή αναζήτηση στον γούγλη και δη σε διεθνή forums θα σας πείσει).Υπάρχουν δυσεπίλυτα εώς άλυτα θέματα στο κομμάτι της επικοινωνίας.
Εδώ και 2 μέρες, κάποιες φορές δεν φορτώνει το forum. Έχω τον chrome στην τελευταία έκδοση και windows 7.
Μπας και έχεις τίποτα privacy settings ενεργά κλπ; Μόλις τώρα μπλόκαρε στον Firefox σε private window που είχα ανοίξει για άλλο σκοπό και συνέχισα με το ps4forums στο ίδιο παράθυρο (και με πολλά tabs). Με το που άνοιξα κανονικό παράθυρο διορθώθηκε αυτόματα το πρόβλημα.
Μηπως ειναι το ιδιο προβλημα? Δες απο εδω και κατω.
Είδα που είπες κάτι για το amazon, και ίσως να φταίνε οι διαφημίσεις, καθώς νομίζω ότι όταν είχα το adblock δεν μου συνέβη, όταν το έβγαλα άρχισε. το ξαναέβαλα τώρα και θα δω αν θα μου το ξανακάνει. Αν και εμένα δεν μου φορτώνει καθόλου η σελίδα, σε σένα κάτι φόρτωνε.
Πάντως κάντε μου μια χάρη, ο μπαγλαμας είναι μουσικό οργανακι, μην τον ΠΙΑΝΕΤΕ στο στόμα σας.... Λολ
Μέχρι στιγμής με adblock μου φορτώνει κανονικά το forum, δεν έχω πρόβλημα.
Δεν ξερω αν εχουν προβλημα τα ματια μου...αλλα μηπως μικρυνε η γραμματοσειρα στο forum?
Με εσωσες!!!
Να ρωτήσω κάτι...
ποια είναι η πολιτική του forum με το game-sharing? Προσωπικά πιο πολύ σε πειρατεία λογισμικού μου φέρνει και μου κάνει εντύπωση που επιτρέπεται να συζητιέται έτσι ελεύθερα.
Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Watch Dogs 30 ευρώ μεταχειρισμένο. Αν το τερματίσω και το πουλήσω 30 ευρώ, το παιχνίδι το έπαιξα τζάμπα. Θα το έχουν παίξει 3 άτομα και η Ubisoft έχει βγάλει χρήματα μόνο για τον 1 που το αγόρασε απο το ράφι.
Ειμαστε όλοι πειρατές?
Νομίζω πως η μόνη διαφορά με το Game-Sharing ειναι οτι δεν χρειάζεται να περιμένεις το φιλαράκι σου να το τερματίσει για να παίξεις κι εσύ.
το τι ορίζεται ως πειρατεία, ανήκει απολύτως στο γράμμα (διατύπωση) του Νόμου.
άπαξ και το game sharing, δεν παραβιάζει κάποιο νόμο, τότε δεν λέγεται πειρατεία.
αυτό που θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις, είναι "εκμετάλλευση ενός loophole, στους κανόνες της Sony".
όμως, η Sony μαλάκας δεν είναι, μια χαρά γνωρίζει τα περί game sharing, απλώς κάνει την "πάπια", κρίνοντας ότι έτσι την συμφέρει καλύτερα, καθώς αν δεν την συνέφερε θα είχε αρχίσει τις προειδοποιήσεις και το ban hammer.
"ηθική", ενώ εμπλέκεται (εσκεμμένα από πλευράς μαμάς-εταιρείας) και ένα τεράστιο loophole, είναι κάπως άτοπο να συζητηθεί.
Hδη η Sony το έχει περιορίσει αρκετά το game sharing,
από τις 5 κονσόλες PS3 πήγαμε στις 2,
στο Vita δεν ιφύσταται καν
και τώρα στο PS4 φτάσαμε στα primary account
όπου διαμοιρασμός μπορεί να γίνει μόνο σε 2 κονσόλες φίλων μετά από συννενόηση.
Προσωπικα με καλυψε απολυτως ο Λευτερης και σε ο,τι αφορα τον ορισμο του ως πειρατεια (ατοπο κατ' εμε για τους λογους που εξηγησε) αλλα και ως προς την ηθικη πλευρα του θεματος. Και φυσικα συμφωνω και στο πιο σημαντικο που ειπε και ειναι και ολη η ουσια, η Sony κανει την παπια για ευνοητους λογους. Πιο πολυ αμοιβαια υποχωρηση μου κανει και απο τις 2 πλευρες, κανω τα στραβα ματια για να αγορασεις digital υλικο (αερα κοπανιστο) σε ληστρικες τιμες των 60 και 70 ευρω.Quote:
Να ρωτήσω κάτι...
ποια είναι η πολιτική του forum με το game-sharing?
Καλα κανεις βεβαια και θετεις το θεμα, κι εγω το εχω σκεφτει και θα ηθελα να ακουσω αποψεις.
Με καλυψε πιστευω ο Λευτερης, απο την στιγμη που δεν ειναι κατι παρανομο, δεν βλεπω κανεναν απολυτως λογο για να μην επιτρεπουμε τετοιες συζητησεις και εμεις.
Από τη στιγμή που το gamesharing βρίσκεται στο επίσημο FAQ της Sony τότε δεν βλέπω το λόγο να γίνεται συζήτηση περί πειρατείας.