Τι σημαίνει το "long" generation; Υπάρχει περίπτωση το Xbone να αντέξει 8 χρόνια, όπως ο προκάτοχός του;
Printable View
Τι σημαίνει το "long" generation; Υπάρχει περίπτωση το Xbone να αντέξει 8 χρόνια, όπως ο προκάτοχός του;
Νομιζω οτι η φραση, "καλυτερα να μασας παρα να μιλας" ταιριαζει γαντι εδω, ποιος ο λογος να βγει να πει εαν σωρο ανακριβειες και ψεματα, νομιζουν οτι κανουν καλο στην εικονα τους ετσι? Εντωμεταξυ τα παιχνιδια που ειναι ιδια στις δυο κονσολες ειναι τα εξης απαιτητικα παιχνιδια....
Madden, FIFA, Just Dance, LEGO Marvel και Skylanders , σε ολα τα υπολοιπα η εκδοση του xbox υστερει ειτε λιγο ειτε πολυ, βεβαια το κορυφαιο που πεταξε ηταν το "we are just a [few] weeks in, we just shipped" λες και το ps4 εχει βγει κανενα χρονο πριν, η λες και οι διαφορες θα μικρυνουν με το περασμα του χρονου και οχι θα μεγαλωσουν.
τσκ τσκ τσκ τι να πει κανεις πλεον για αυτη την εταιρια, εχει 1.5 χρονο που εχει κανει μανταρα οτιδηποτε επιασε στα χερια της, το αποκορυφωμα για μενα ειναι βεβαια οχι το X1, αλλα το πως καταφερε και εκανε το office (την ναυαρχιδα των εφαρμογων της) να μοιαζει με εφαρμογη για windows 2.0
EDIT: στο neogaf εχει ξεκινησει το παρτυ...
http://i.imgur.com/Y1Afory.jpg
Απαίσια φαίνονται..
Το ΟΝΕ το προτιμω ετσι. Ειδικα το κινεκτ θυμιζει star wars.
Ωραιες εποχες μου θυμησες... Απο το myxbox μπορω να πω οτι αρχισα και εγω να ασχολουμε με τα φορουμ. Τοτε υπηρχε και το myps3 :P
Εκανα τους περισσοτερους φιλους απο εκει περα μπορω να πω. Γνωρισα παιδια που δε θα γνωριζα ποτε μεχρι τωρα, διαφορα ατομα με βοηθησαν να σταθω και παλι στα ποδια μου οταν απολυθηκα απο την πρωην δουλεια μου, βρηκα δουλεια (στην οποια ειμαι και μεχρι τωρα σε αυτη!!!), γνωρισα παρα πολλα ατομα απο κοντα τα οποια κανουμε παρεα μεχρι και σημερα και παντρεψα κιολας ενα απο αυτα!
Μετα το φορουμ επεσε παρα πολυ για καποιο λογο, αλλα το ωραιο ηταν που τα λεγαμε ολοι μαζι απο το Xbox Live. Αμετρητες ωρες λιωσηματος σε Gears και Halo.
Τα πραγματα ειναι τωρα οπως ακριβως τα λες, ελαχιστα ενεργα μελη , και ακομα λιγοτερα χρησιμα μελη σε μια gaming κοινοτητα. Δε βρισκω πλεον κανενα ενδιαφερον να παω να διαβασω κατι... Κριμα.
Αν τα οικονομικα μου ειναι ενταξει μεχρι να ερθει το XBone στην ελλαδα ή αν βγαλουν καμια καλη προσφορα που να αξιζει απο εξωτερικο, θα το αγορασω. Γιατι; Γιατι ειμαι gadget freak :P και γιατι θα ηθελα να δω καποια απο τα exclusives που θα βγαλει στο μελλον οπως το Halo 5.
Απο το Kotaku .
Γι αυτούς που λένε ότι στο PC είναι καλύτερα τα παιχνίδια , το PC ήρθε τρίτο ακόμα και το XBOX ρίχνει στο PC στα γραφικά . Φυσικά πρώτο ήρθε το PS4 :)
http://kotaku.com/tomb-raider-on-ps4...x-o-1508613136
So, there you have 'em - my (somewhat hurried, sorry!) impressions of Tomb Raider: Definitive Edition. It really is definitive, better-looking than it was on last-gen consoles or even PC. And if you're making a choice between the PS4 and Xbox One versions, the PS4 version easily wins out.
Το πρώτο gif είναι απο PC το δεύτερο απο Xbox One
http://img.gawkerassets.com/img/19dk.../ku-xlarge.gif
http://img.gawkerassets.com/img/19dk.../ku-xlarge.gif
''Αnd if you're making a choice between the PS4 and Xbox One versions, the PS4 version easily wins out.''
...αν από τους πρώτους μήνες η διαφορά είναι μεγάλη και εύκολα βγαίνει ο νικητής φανταστείτε τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια.
Γιατί το X1 δεν θα βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου;
Άρα πάντα θα υπάρχει κάποια διαφορά αλλά δεν θα αυξάνεται συνεχώς.
Θα δείξει στη πορεία ποση θα ειναι αυτη η διαφορα. Σιγουρα παντως θα υπαρχει, είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο βαθμό ανάλογα και με το παιχνιδι και τον developer.
Να σου πω γιατι το λεμε αυτο, η GPU του Χ1 υστερει σε ολα σε σχεση με το ps4, σε shader cores, Texture units, ROP, ACE, Command queues και βεβαια υπαρχει και η μεγαλη διαφορα στο memmory bandwidth. Τα μεχρι τωρα multiplatform παιχνιδια ειναι στην ουσια με παλιες μηχανες γραφικων (με μοναδικη εξαιρεση ισως το BF4) οποτε οι διαφορες που βλεπουμε οφειλονται βασικα στα ROP και το bandwidth. To μονο που εχει το X1 που δεν εχει το ps4 ειναι η Esram αλλα και παλι ακομα και να μπορεσουν να την κανουν utilize στο 100% και να πετυχουν ενα συγκρισιμο memory bandwidth , το Χ1 οπως ειπα δεν εχει τα ROP για να τα "ταισει".
Φαντασου λοιπον τι θα γινει εαν αρχισουν να εκμεταλευονται και ολα τα αλλα πλεονεκτηματα της GPU του Ps4.
Θα το κάνουν όλοι όμως αυτό η μόνο στα exclusives θα τα δούμε;
σιγα την esram που ειναι μολις 32mb, να ηταν 1gb να λεγαμε για διαφορα
και η gddr5 βγαζει 176gb/sec τωρα για bandwitch δεν μιλανε στο digitalfoundry αρα δεν γνωριζω κατι παραπανωQuote:
Of course if you're hitting the same area over and over and over again, you don't get to spread out your bandwidth and so that's one of the reasons why in real testing you get 140-150GB/s rather than the peak 204GB/s.