Όχι απ' όσο νομίζω... :notsay: Ναι, είμαι 99% σίγουρος ότι δεν έχει.
Printable View
To termatisa telika se 16 wres sto hard.... polu kalo alla ligo re gmt....
Kati se paromoio styl uparxei? Oxi me terata kai tetia ...
Περίμενε την lara και δεν θα απογοητευτείς! ;)
16 ωρες ειναι παρα πολλες!!!
Όντως για single player είναι πάρα πολύ ικανοποιητική διάρκεια. Εγω προσωπικά, αν δεν αργήσω να περάσω ενα παιχνίδι, δεν το απολαμβάνω.
δεν ενιωσα οτι ηταν μικρο το παιχνιδι και το τελειωσα περιπου στις 12 ωρες.ηταν απολαυστικοτατο απο αρχη εως τελος και θα το ξαναπαιξω σιγουρα.:)
Το τελευταίο διήμερο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μου. Απίστευτο παιχνίδι (wtb vsync ωστόσο στο ps3 :P) δεν έχω λόγια. Έχω κλείσει ένα πεντάωρο και μόλις μπήκα στο 5o chapter (hard level). Ψάχνω να βρω και τους 60 θησαυρούς και κουνιέμαι σαν κότα :). Drake ο Indi του ps3!!!!!! Μακάρι να βρώ χρόνο να το λιώσω περισσότερο. Ελπίζω μέσα στην χρονιά να δούμε το 2ο μέρος γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις το τελειώσω θα φωνάζω I WANT MORE!!!!!!!!!
exei polla extras kai aksizei na kaneis ta medals ola giati perneis gamata rewards ;)
Τα αγάλματα από μονα τους κοιτούν όλα προς το κέντρο ok? Εσύ θα βλέπεις στο βιβλιαράκι που πρέπει να κοιτάει το καθένα και θα το γυρνάς ανάλογα βάση της πυξίδας που υπάρχει στο πάτωμα.:)
Τρομερα γραφικα απο τα καλυτερα σε κονσολα, υπαρχουν πολλες στιγμες μεσα στο παιχνιδι που παθαινεις πλακα μ'αυτο που βλεπεις, (ειδικα το chapter12 με τα τρεχουμενα νερα ειναι ολα τα λεφτα) και το animation κορυφαιο. Για τις cutscenes δεν χρειαζεται να πουμε πολλα, κυριολεκτικα ειναι σαν να βλεπεις ταινια...Τα αρνητικα του για μενα ειναι οι εκρηξεις που θα μπορουσαν να ειναι πιο αληθοφανεις και κυριως το screen tearing που σε μερικες περιπτωσεις ειναι αρκετα εντονο
Eγώ το game το πήρα χθες και αυτή τη στιγμή το έχω φθάσει 34%. Σίγουρα δεν θα το τερματήσω μια φορά αλλά και άλλες καθώς θέλω να βρώ όλα τα αντικείμενα ή τέλος πάντων όσα περισσότερα μπορώ. Γενικά το παιχνίδι έχει την ΠΟΙΟΤΗΤΑ, τι να προτοπει κανείς, γραφικά (τα καλύτερα που είδα σε game που έπαιξα και σίγουρα τα καλύτερα τουλάχιστον σε κονσόλα) ; ήχος (ασυμπίεστος είναι για αυτό είναι τόσο καθαρός-κρυστάλλινος; ); animation; gameplay; πολύ γουστάρω να ξεπετάγομαι και να πετυχαίνω κεφάλι με την μία.
Όσον αφορά τις εκρήξεις μάλλον ήταν επίλογή της ομάδας ανάπτυξης να τις κάνει έτσι, δηλαδή σαν καρτουνίστικές άλλωστε όλο το game έχει και έναν καρτουνίστικο τόνο και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνει μοναδικό. Όσον αφορά το tearing, εντάξει ρε παιδιά ελάχιστο είναι, και από τη στιγμή που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα (καθώς είναι ελάχιστο) δεν θα πρέπει μάλλον να αναφέρεται ως αρνητικό, πχ και τα MGS2, MGS3 είχαν tearing σε 1-2 σημεία (mgs2 στην αίθουσα με τους πεζοναύτες, mgs3 στον βάλτο με τους κροκόδειλους).
τηε Best Game In The World
μολις το τερματισα και ακουω την εκπληκτικη μουσικη στο τελος.
re paidia...paizei k se 1080p?
evgala ola ta ypoloipa k afisa monhanalysh 1080p k paizei...
nai to kserw...de vlepw k kamia diafora...apla otan pataw sthn tv mou info...mou leei 1080p...enw se alla games pou ypostirizoun 720p mou leei 720p ...ara???
η αμερικανικη εκδοση γινεται upscale σε 1080p.Eγω το εχω αμερικανικο και επιβεβαιωνω οτι κατι τετοιο ισχυει.Στην pal εκδοση δεν γινεται αυτο.
ε ενταξει , παντα υπαρχει περιθωριο βελτιωσης.Μην ξεχναμε οτι tearig εμφανιζεται σχεδον παντου σε ολα τα παιχνιδια.Παντως ειναι προβλημα που το γνωριζει τωρα ο παραγωγος και δεν θα το επαναλαβει στην συνεχεια.
Ουτως η αλλως στα 720ρ δεν φαινεται σχεδον καθολου.Και το uncharted -πραγματικα- χρησιμοποιει ολες τις τεχνικες γραφικων που υπαρχουν αψογα , οποτε του το συγχωρεις! ;)
Για να διακρίνεις διαφορά σε τέτοιες αναλύσεις πρέπει να έχεις TV 52" κ πάνω...
Παίζουν πολλές παράμετροι, εδώ τα εξηγεί αναλυτικά αν έχεις όρεξη για διάβασμα! http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=14574
Θα βγει συνεχεια του παιχνιδιου?
Ξερουμε ποτε ?
Καποιον site που να λεει τι θεμα θα εχει?
ακόμα μόνο φήμες υπάρχουν. δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα
Eπιτελους ηρθε στα χερια μου!
Για να δουμε, ειχε δικιο ο Nonborn?:bgrin2:
Λιγο το επαιξα το μεσημερι και με πορωσε, αλλα μαλλον θα το αρχισω μετα την εξεταστικη, ωστε να το παιξω συνολικα και οχι με διακοπες.
Κανε αυτο :
"Angel should face North, Goat Angel should face South, Lion Angel
should face West or O as the compass on the floor says and the Bird Angel
should face East
Link : http://www.gamefaqs.com/console/ps3/file/932984/50984
Ρε συ εδώ το έγραψα στα ελληνικά και δεν το κατάλαβε στα αγγλικά θα το καταλάβει?:p Πλακα κάνω!:p
Δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω. Στο βιβλιαράκι στη δεξιά σελίδα κάθε άγαλμα είναι σε κάποιο σημείο (Ανατολή, Δύση, Βορράς, Νότος) Εκεί δηλαδή που που πρέπει να κοιτάνε. Aρα εσύ με βάση την πυξίδα στο πάτωμα θα στρίψεις ανάλογα το κάθε άγαλμα ώστε να κοιτάει προς το σημείο που δείχνει το βιβλιαράκι!:)
Παιδιά μόλις το τερμάτισα και μπορώ να πω ότι είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι μέχρι στιγμής για το ps3.χάρμα οφθαλμών ο οπτικός τομέας,το κυριότερο ότι δεν είσαι μέσα σε μουντά κτίρια,σε πόλεις,σε σκοτάδι.ανοίγει το μάτι σου ρε παιδί μου,πολλά,πολλά χρώματα!!!αυτός ο γρίφος με την πυξίδα...από τους πιο ηλίθιους που έχω συναντήσει ποτέ..ενώ καταλαβαίνεις εξ αρχής τι πρέπει να κάνει πάνω-κάτω δεν το βρίσκεις εύκολα λόγω του άθλιου σκίτσου που σου δίνει για βοήθεια..
Ε δεν βγήκε και από την καλών τεχνών ο παλιός ο Drake. Ένα σκιτσάκι έκανε! :P
Έχω βγάλει το 70% περίπου του παιχνιδιού και πολύ με στεναχωρεί που πλησιάζω στο τέλος...
Το Uncharted είναι από τα κορυφαία adventure παιχνίδια και το μοναδικό; με τόσα χρώματα [έχουμε πήξει στα σκοτάδια και στο καφέ...]. Εικόνες βγαλμένες από καρτ-ποστάλ...
Σκεφτείτε πως μόνο και μόνο η καινοτομία της εναλλαγής από τον ένα ώμο στο άλλο στην σκόπευση πόσο πιο ενδιαφέρον έκανε το gameplay. Κάτι τόσο απλό που όμως δεν το είχαμε ξαναδεί...
Τα γραφικά του κορυφαία. Η φυσικότητα στις κινήσεις. Το χιούμορ στους διαλόγους. Τα αντανακλαστικά που απαιτούνται όταν σου την πέφτουν από όλες τις μεριές -οι γρήγορες αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.
Είμαι περίεργος να δω τί συμβαίνει με τον φίλο του -τον μπάρμπα με το αεροπλάνο που τελικά ήταν ζωντανός... Λέει την αλήθεια; Τον κοροϊδεύει; Τον πουλάει στο τέλος;
Ελπίζω να έχει και συνέχεια. Να έχουμε, σύντομα, νέα για το Νο2. Με περισσότερους και πιο πολύπλοκους γρίφους...
Όποιος δεν το έχει, πραγματικά χάνει πολλά.
ΤdR σε περιμενουν μεγαλες εκπληξεις στο υπολοιπο 30%!
όντως δίκιο είχες,τώρα θέλω να το τερματίσω και δεύτερη φορά,μπορεί και τρίτη,θα δούμε!!θέλω να μαζέψω όλους τους θησαυρούς βασικά και να πάρω όλα τα μετάλλια!!
το εχω τερρματισει , ισα με 6-7 φορες.το διασκεδαζω παρα πολυ και εχω ξεκλειδωσει ολα τα μεταλλια/θησαυρους, εξτρας.
kserw to senario apo to drake 2..lol
χαχαχα λοολ