Όντως σέρνεται σήμερα :<
Printable View
Όντως σέρνεται σήμερα :<
Και εγώ το απόγευμα, έκανα μία ώρα να μπω.
Backup για καλού και για κακού. :p
Παιδιά θα ήθελα να ζητήσω να βγεί ένα λεπτομερές faq ή οδηγός για το σύστημα reputation. Λίγο πολύ όλοι έχουμε καταλάβει τι γίνετε αλλά πρωσοπικά έχω αρκετές απορίες όπως:
1. Κάθε πότε μπορείς να δώσεις rep σε κάπποιον; Απ 'οτι έχω καταλάβει πρέπει να δώσεις σε άλλου πρώτα για να μπορέσεις να ξαναδώσεις στον ίδιο. Σε πόσους όμως συγκεκριμένα πρέπει;
2. Ξέρω ότι ανάλογα με τα posts που έχει ένας χρήστης αλλά και με τον τίτλο του (moderator κτλ) δίνει περισσότερο reputation. Μπορεί να φτιαχτεί ένα πινακάκι που να λέει στα πόσα posts αλλάζει το rep που δίνεις καθώς και τι rep δίνει κάθε τύπος χρήστη;
Πέρα απο αυτά, πιστεύω θα ήταν ωραία να μπορούσε κάθε χρήστης να δεί όλα τα συνολικά rep που έχει πάρει και όχι μόνο τα 5,6 τελευταία. Είναι εφικτό αυτό;
Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
^^ Τι έγινε ρε παιδιά; Καμμία απάντηση στο παραπάνω 2 μέρες τώρα; :(
Η ερώτηση σου εν μέρει έχει ήδη απαντηθεί...
Για το rep power του κάθε μέλους, υπάρχει κάποιο default από το ίδιο το σύστημα. Εάν έχουν γίνει αλλαγές στα options του reputation system, τότε μόνο ο admin θα μπορεί να σου απαντήσει συγκεκριμένα.
Περισσότερα στο:
http://www.vbulletin.com/docs/html/vboptions_reputation
Ουτε εγω ξερω πραγματικα, και γι αυτο δεν εχω απαντησει.Βεβαια -παραλληλα- δεν με απασχολει καθολου κατι τετοιο , οποτε :P
Γνωμη μου ειναι αμα δεν μπορεις να δωσεις σε καποιον ρεπ να ακουσει το ευχαριστω και οτι του το χρωστας (και καλα).Αυτο αρκει, το ευχαριστω ειναι υπεραρκετο :)
Πολύ καλό το link. Απ' ότι φαίνετε μόνο οι admin μπορούν να απαντήσουν ποιό συγκεκριμένα στις παραπάνω ερωτήσεις καθώς όλα είναι βάση ρυθμίσεων.
Πάντος για το ότι πρέπει να δώσεις σε 10 άτομα μέχρι να μπορέσεις να ξαναδώσεις στον ίδιο δεν νομίζω ότι ισχύει γιατί είμαι σίγουρος ότι το έχω κάνει αλλά δεν με αφήνει να δώσω πάλι σε κάποια άτομα που πραγματικά το αξίζουν....
Edit: Παρεπιπτόντος... φυσικά +rep για την απάντησή σου...
^^ Epισης ολοι να δινετε ρεπ στον Mαριο γιατι το χρειαζεται το παιδι!
χαχχααχααχαχ αποκρουστικε γλοιωδη και κακασχημε φιλε μου! :D :D
Συμφωνώ με αυτά που λες Δημήτρη, απο την άλλη θεωρώ ότι αφού υπάρχει το σύστημα καλό θα ήταν να αξιοποιήτε όσο πιο πολύ γίνετε και για αυτό το λόγο θα ήταν καλό να είχαμε μία παραπάνω πληροφόρηση επι του θέματος...
Εκτός αυτού σκέψου και το εξής. Εσύ γράφεις ένα post το οποίο εμένα πρωσοπικά μου άρεσε πολυ, με βοήθησε κτλ κτλ. Πάω να σου δώσω rep αλλά δεν μπορώ γιατί σου έχω δώσει πρόσφατα (σχετικό είναι αυτό γιατί το τελευταίο rep που σου δωσα ήταν πριν πάνω απο μήνα και πριν δύο, τρείς μέρες που ήθελα να σου ξαναδώσω δεν με άφησε). Σου λέω ότι ωραίο το post, σε ευχαριστώ και εσύ το μαθαίνεις και χαίρεσε. Η εικώνα όμως που έχουν οι υπόλοιποι χρήστες για σένα δεν αλλάζει εκτός αν διαβάσουν το συγκεκριμένο post μου. Ενώ αν σου έδινα rep θα ανέβενε και το reputation σου και θα το βλέπαν και οι υπόλοιποι χρήστες.
Άσχετο: Τώρα που το θυμήθηκα. Στο link που έδωσες Nek δεν λέει κάτι για το πόσα reps πριν μπορούμε να δούμε στο User CP. Μπορεί να απαντήσει καποιος mod/admin αν είναι δυνατό να μπορεί ένας χρήστης να δεί όλα τα reps Που έχει πάρει πέρα απο μόνο των 5,6 τελευταίων;
Ναι βρε οκ, αλλα πραγματικα μου αρκει που εσυ που διαβασες το μηνυμα μου απεκτησες μια καλη αποψη για εμενα.Το να "φαινεται" και σε ατομα νεα που δεν με γνωριζουν δεν μου λεει πολλα για να ειμαι ειλικρινεις!
Αλλωστε αν οντως το αξιζω, αργα ή γρηγορα θα το διαπιστωσουν μεσα απο τα επομενα ποστς μου, οποτε θα μπορεσουν να διαμορφωσουν ειτε μια καλη ειτε μια κακη αποψη για εμενα. :)
Δεν διαφωνω με αυτα που λες προς θεου, καλο θα ηταν να υπαρχει μια πληροφορηση επι του θεματος, απλα -εκτος του οτι πραγματικα δεν ξερω να σε βοηθησω με μια απαντηση- δεν με εχει απασχολησει ποτε ιδιαιτερα οποτε δεν εδωσα πολυ βαση που λεμε :D
Το αναφέρει είναι το 3ο. Κανονικά μπορείς να δεις τα 5 τελευταία. Εάν δεις στο παραπάνω link λέει ότι και για αυτό το θέμα έχει μία default ρύθμιση η οποία και αυτή μπορεί να αλλάξει από τον αρμόδιο.
Quote:
- Number of Reputation Levels to Display
When a user enters their User CP, they will see a list of their most recent reputation ratings. This affects how many of the latest ratings to display
Ο περιορισμός του να μην ανοίγει όποιος θέλει θέμα πότε θα ξαναμπεί;;;;
^^^^^ και αν ναι ποτε :S
Θα μπει συντομα, μετα το πασχα θα επανελθουν οι περιορισμοι
Μια αποροια.Πως μπορω να βαλω κινουμενο sig?
Με τον ίδιο τρόπο που έχεις βάλει και την εικόνα που έχεις τώρα στην υπογραφή σου,αν εννοείς αυτό. Απλά πρέπει να είναι animated gif.
Όπως πχ αυτό:
Spoiler!
Στο banner πως γίνεται όταν μπαίνω από το pc να έχει την εικόνα του ps3 και όταν μπαίνω από το ps3 να έχει την εικόνα του heavy rain;
Ωχ και άντε να βρεις τώρα παπά ελεύθερο..xO
thanks για το name WolfRathmA
Τίποτα ;)
Κάθε φορά που κάνω login με πετάει στο παλιό theme του φόρουμ... Μήπως έχει ξεμείνει πουθενά καμία ρύθμιση?? :D :D :D
Πιθανολογω οτι εχει να κανει μονο με τον browser σου και τιποτε αλλο.
Το χρώμα στην ετικέτα Review Team μπορεί να αλλάξει σε κάτι που θα καθιστά την ετικέτα πιο ευανάγνωστη? Δεν ξεχωρίζει τίποτα. Θέλει οπωσδήποτε ανοιχτό χρώμα, ίσως κίτρινο.
Σέρνεται μερικές φορές ή μου φαίνεται; Το αναφέρω επειδή το κάνει σπίτι/γραφείο (11Km απόσταση, άλλες εταιρείες, άλλες γραμμές, άλλα ρούτερ) και επειδή ταυτόχρονα όσα άλλα site ανοίγω (έχω την συνήθεια να ανοίγω πολλά tabs μαζί (multireading) πετάνε σε σχέση με το PS3Forums. Backup πάρθηκε τώρα τελευταία;
Σε μένα πάντως σέρνεται...
Πόσο εύκολο είναι να κάνετε κατηγορίες στις αγγελίες για να γίνει πιο προσιτό το site;
Για παράδειγμα να υπάρχουν υποκατηγορίες "ΠΩΛΗΣΗ", "ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ", "ΖΗΤΗΣΗ".
Το είχα προτείνει και εγώ πριν από πολύ καιρό αλλά η απάντηση ήταν ότι κάτω κάτω αριστερά υπάρχει η επιλογή ταξινόμησης ανά prefix.
Προτεινω αν ειναι ευκολο να μπει ενα κουμπακι που να εισαγει σποιλερ γιατι πολλα παιδια δεν ξερουν πως να βαλουν..!!
Δεν είναι κάτι τρομερό [spoiler]μπλα μπλα μπλα [ /spoiler] . *
* Εννοείτε ότι δεν πρέπει να υπάρχει το κενό ανάμεσα σε "[" και "/".
^^ Καλο δεν λεω, αλλα δεν νομιζω να ξερει κανεις οτι αυτο το εικονιδιο χρησιμοποιειται για σποιλερ και αλλωστε οι περισσοτεροι που δεν ξερουν πως να βαζουν σποιλερ , δεν ξερουν τι ειναι καν και γιατι θα επρεπε να το βαζουν.Παρολαυτα καλη προσθηκη κανει την ζωη ολων ευκολοτερη ακομα και σε αυτους που βαζουν σποιλερ τακτικα ;)