Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Νέος στο forum,μόλις χτες έκανα εγγραφή.Το gran turismo πάντως για να πω και κάτι για το θέμα που συζητάτε,αν και δεν το εχω παίξει πολύ ακόμα,απλά ΦΟΒΕΡΟ!!Τα λέμε παιδιά...
Printable View
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Νέος στο forum,μόλις χτες έκανα εγγραφή.Το gran turismo πάντως για να πω και κάτι για το θέμα που συζητάτε,αν και δεν το εχω παίξει πολύ ακόμα,απλά ΦΟΒΕΡΟ!!Τα λέμε παιδιά...
Εδώ τα αμάξια στην F1 έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μέτριας και μαλακής γόμας κι εσύ αναρωτιέσαι για τη σκληρή και τη μαλακή;
Το θέμα, όμως, είναι ότι η τεράστια διαφορά δεν οφείλεται στο ότι το αμάξια πάει αυτόματα πιο γρήγορα... Απλώς με τα σκληρά δεν πατάει καθόλου καλά (ιδίως το αμάξι που λες έχει κρατήματα για πέταμα) οπότε ο AI οδηγός πάει τελείως χεσμένος γιατί φοβάται να γκαζώσει, μην του φύγει ο "κώλος", φρενάρει νωρίτερα γιατί αλλιώς δεν μπορεί να στρίψει και, τελικά, δεν έχει αρκετό χώρο να πιάσει πολλά χιλιόμετρα αφόυ την περισσότερη ώρα παλεύει να κρατήσει το αμάξι ή πάει συντηριτικά γιατί φοβάται.
Προσωπικά, δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο, ΙΔΙΩΣ για το συγκεκριμένο αμάξι που λες!
@leontakos: Καλωσόρισες, φίλε..
Μήπως ξέρετε που βρίσκεις τα αμάξια που σου δίνει δώρο με dlc code?
Έβαλα το κωδικό στο psn τα κατέβασα αλλά δεν τα βρίσκω στο παιχνίδι.
Έχετε κάποια λύση?
στο γκαραζ πηγες?
nai. den ta vrika.
μηπως τα εκανες μονο download και οχι install?
Στο menu, συγκεκριμενα στο προφιλ εκει που σου δειχνει μια στηλη με τα μυνηματα, απεσταλμενα κτλ, εχει και ενα κουτακι δωρων. Εκει θα ειναι με τη μορφη εισιτηριου, ticket. Εκει φαινονται και τα αυτοκινητα οταν σου τα στελνουν φιλοι σου. Διαφορετικα αν δεν ειναι εκει μπορει να ειναι για arcade μονο, αλλα δεν νομιζω, δοκιμασε και πες μας.
Kαμιά συμβουλή για το ΙC-10 δίπλωμα??
Δε μπορώ με τπτ να τερματίσω πρώτος για να πάρω το χρυσό..
Ακόμα δεν τα βρήκα και τα ξανακατέβασα και install έκανα, τίποτα
Έστειλα με το άλλο προφίλ αμάξι το δέχεται κανονικά.
Μήπως φταίει που είναι κινέζικο προφίλ κινέζικος κωδικός.
Και ελληνικό το παιχνίδι?
Τη να πω δεν υπάρχουν πουθενά.
Ευχαριστώ πάντως για τις βοήθειες
Και ελληνικό το παιχνίδι?
Τη να πω δεν υπάρχουν πουθενά.
Ευχαριστώ πάντως για τις βοήθειες
Παιδια να ρωτησω κατι που θελω.... μου εστειλε ενας φιλος μου ενα αμαξι, αλλα δεν ειναι στα δωρα οπου πανε συνηθως... και εκεινου του λεει οτι το εχει στειλει κανονικα ....
καμια ιδεα για το τι γινετε ???
ΥΓ... αργησε λιγο αλλα ηρθε :D
Παιδιά θα ήθελα μια γνώμη στα γρήγορα, γιατί είναι κάπως "επείγον". Μου εμφάνισε ένα αμάξι τουρισμού στα μεταχειρισμένα (Abt Audi TT '02) στα 992.000 Cr, περίπου, και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο να τα δώσω τώρα. Είμαι lvl22, έχω 1.300.000 Cr και μόλις τελείωσα τους Αγώνες για Έμπειρους και πάω για το Extreme όπου υπάρχει και ο αγώνας για αυτοκίνητα τουρισμού.
Το ερώτημά μου είναι: αξίζει να το πάρω και να ξοδέψω τόσα πολλά λεφτά (τόσο καιρό τα μάζευα) ή να το αφήσω και θα βρω κάποιο αντίστοιχο καινούργιο ή κάποιο ως prize σε κάποιον αγώνα; Δώστε μία βοήθεια ψιλογρήγορα γιατί αναγκαστικά θα κάτσω να περιμένω χωρίς να κάνω αγώνες, μέχρι να ακούσω μία γνώμη για το θέμα.
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων.
Καινούρια dtm δεν υπάρχουν, το tt είναι καλή επιλογή, η clk νομίζω πως
είναι πιο ακριβή. Αφού εμφανίστηκε το tt τσίμπα το, έτσι κι αλλιώς αφού
είσαι level 22, σε λίγο θα μπορείς να παίξεις και το american championship,
με 5 γύρους στην indianapolis (περίπου 4 λεπτά διάρκεια) θα παίρνεις
98.000 και θα ξαναμαζέψεις γρήγορα λεφτά.
Το "σε λίγο" είναι σχετικό... Είμαι ακόμα στις αρχές (περίπου στο 1/4), αλλά το ίδιο σκεφτόμουν πάνω-κάτω: αργά ή γρήγορα θα έχω διαθέσιμο το America's οπότε θα μαζέψω χρήμα εκεί. Απλώς ήθελα να μάθω αν παίζει κανένα prize "εκεί κοντά", οπότε μην πάνε τσάμπα τα λεφτά.
Τεσπα, με έπησες και την έκανα την κουτσουκέλα. 361.000 μου μείνανε, καιρό είχα να μείνω με τόσο λίγα (τι στοίχημα ότι τώρα θα εμφανιστεί η PD Formula που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ μέχρι τώρα :a098:)...
Thanks για την απάντηση.
Φρόντισε να μείνεις απένταρος για να πάρεις το σχετικό trophy.:whistle:
Υπάρχει; Αν είναι να το παλέψω... :p
Αν υπάρχει λέει; Peniless... έγινα εγώ χθες το βράδυ αφού ξόδεψα όλα μου τα λεφτά (λίγα ομολογουμένως) για να πάρω μία 598 Ιταλια και να την τουμπανιάσω για να μπω στον αγώνα με την Enzo, πήρα και ένα δεύτερο yaris και ένα cupra και στο τέλος τους έριξα και ένα πλυσιματάκι (4 αυτοκίνητα) και έμεινα με 0 credits. Είπα αφού το είδα να υπάρχει να το κάνω τώρα που είναι ακόμη αρχή και όχι όταν θα έχω πολλά λεφτά γιατί τότε θα είναι πιο δύσκολο και ψυχολογικά θα σε βαραίνει κιόλας.
http://img139.imageshack.us/img139/6...pboard01dw.jpg
^^598 Ιταλια??? Καλα εσυ την πηρες τουμπανιασμενη απο την μανα της!!! :D :D