εγω σημερα διαβασα οτι συνεχειζεται και για αλλη σεζον το fringe και το supernatural !!!!ΟΛΕ και dexter και HIMYM
Printable View
εγω σημερα διαβασα οτι συνεχειζεται και για αλλη σεζον το fringe και το supernatural !!!!ΟΛΕ και dexter και HIMYM
Φοβερα τα νεα για το Supernatural :)
1) Lost
2)X-Files
ΠΡΟΣΟΧΗ FRINGE SPOILER
Spoiler!
^^
Εύγε αγορίνα μου! Μήπως να γράψεις και το τέλος όλων των υπόλοιπων σειρών που βλέπεις έτσι χύμα; Μπράβο σου! -rep στεγνά απο μένα γιατί μου χάλασες τη σειρά....
ΥΓ. To έκανα edit το μήνυμά σου μην την πατήσεις και κανένας άλλος σαν και μένα....
Αυτη την περιοδο βλεπω το how i met your mother,ωραια σειρα. Πλακα εχει...
Apo to kalyteto smartphone ston kosmo...iphone...
Είδα 3 επεισοδια από το Camelot (και ένα 4ο σε ff).O "ηθοποιός" που "υποδείετε" τον Αρθούρο, είναι απλά τραγικός.Οι λίγοι καλοί ηθοποιοί που παίζουν, προσπαθούν να στηρίξουν το σενάριο αλλά χάνονται στην μετριότητα της σειράς.Προτιμήστε το εξαιρετικό Game of Thrones.
τι φιναλε ηταν αυτο στο supernatural... αντε τωρα να περασουν 4 μηνες. μας σκισανε παλι!
εμενα δεν μ'αρεσε που ξέσκισαν τον kas σε αυτη την σεζον ολα μαζι του πεσανε...
Spoiler!
Friends για πάντα φυσικά!
Όσες φορές και να το δω στις επαναλήψεις του στάρ δεν με χαλάει καθόλου xP
Απο κει και πέρα και ο House είναι θεός άλλα και το Bing Bang Theory έχει την φάση του.
Το Heroes επίσης μου άρεσε απίστευτα στην πρώτη του season αλλά μετά το έκαναν τελείως αίσχος!
Eχω αρχισει να βλεπω Fringe καθημερινα στο Star.Καλη ειναι,τουλαχιστον για οταν δεν θελεις/μπορεις να κοιμηθεις ειναι πολυ καλη.
Μ.D House. O Hugh Laurie ειναι ολα τα λεφτα απλα, εξαιρετικα ενδιαφερον ρολος και απολαυστικη ερμηνεια, 7ος κυκλος και δεν εχω βαρεθει καθολου
doctor who mid-season finale εχτες... τρελα mindf@ck, twist και cliffhanger το ενα πισω απο το αλλο! και το Σεπτεμβρη παλι....
Είδα τη 2η season από το φοβερό Life on Mars. Δυστυχώς είχε μόνο αγγλικούς υπότιτλους (original dvd) και σίγουρα έχασα κάποιες από τις φοβερές ατάκες του Guv. Αμερικάνικη σειρά μπορώ να παρακολουθήσω, Αγγλική μου είναι πιο δύσκολο. Πάντως τη συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχω στο πρόγραμμα και το Ashes to ashes που είναι η συνέχεια του αν και έχω ακούσει ότι δεν είναι και τόσο καλό.
Είδα και 3 επεισόδια του Breaking Bad. Μου φαίνεται ψιλοαδιάφορο μέχρι στιγμής αλλά 7 επεισόδια είναι όλα όλα στην πρώτη season οπότε θα τα δω να διαμορφώσω άποψη.
Kane, το Breaking Bad είναι πάρα πολύ καλή σειρά, καταπληκτικό drama, δώσε του μια ευκαιρία. H παραγωγή της πρώτη σεζόν είχε προβληματάκια, ήταν σχεδόν μισή καθώς είχε την ατυχία να συμπέσει με τις απεργίες των σεναριογράφων τότε και δεν είχαν προλάβει να την ολοκληρώσουν όπως θα ήθελαν. Αν και τα τελευταία επεισόδια και της πρώτης ήταν πολύ καλά, μετά ανεβαίνει διαρκώς (δικαίως για μένα θεωρείται όσο καλή θεωρείται). Καλά βέβαια δεν σου λέω ότι πρέπει να σου αρέσει με το ζόρι κιόλας! :P