Έχει τα πάντα φίλε, και φυσικά μέσα σε όλα και Ελλάδα. Δε θα απογοητευτείς (αν σ' αρέσει το είδος του παιχνιδιού..)!
Καμία σχέση με το μουσικό quiz!!
Printable View
Έχει τα πάντα φίλε, και φυσικά μέσα σε όλα και Ελλάδα. Δε θα απογοητευτείς (αν σ' αρέσει το είδος του παιχνιδιού..)!
Καμία σχέση με το μουσικό quiz!!
Με την παρεα μου πετυχαμε ερωτηση για το Παρα-Πεντε τη σειρα!!! Δεν ειναι μεταφρασμενο το παιχνιδι στα ελληνικα... Ειναι δημιουργια απο την αρχη για Ελληνες χρηστες... Εννοειται βεβαια οτι εχει ερωτησεις και με ξενο κινηματογραφο, μουσικη κλπ.
Παιδιά μια βοήθεια, όποιος ξέρει και μπορεί..
Έχω θέμα με το buzz και το online κομμάτι του...
Τι ακριβώς συμβαίνει: έχοντας ήδη συνδεθεί με το psn ξεκινάω το παιχνίδι. Με το που φορτώσει το παιχνίδι, αμέσως με αποσυνδέει από το psn, κι ούτε με αφήνει να ξανασυνδεθώ, βγάζοντας σφάλμα! Και βέβαια, μέσα στο παιχνίδι, μου γράφει πως δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τους buzz servers! Γενικώς, με τους servers δεν έχω καταφέρει καμιά φορά να συνδεθώ!!
Το επίσης περίεργο, είναι πώς μερικές φορές δείχνει να αποσυνδέεται ακόμα και από το ρούτερ. Το play είναι ασύρματα συνδεδεμένο με το ρούτερ, όμως μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα, και ειδικά από τότε που ενεργοποίησα και το upnp και είμαι nat2, αλλά και γενικώς με ο,τι παιχνίδι έχει μπει μεχρι τώρα είναι όλα ok!
Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει;;
(Το παιχνιδάκι το πήρα μεταχείρω πριν από λίγο καιρό, αλλά από όσο εντόπισα εδώ στο ανάλογο θέμα, δεν ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών που το online (ή άλλο κομμάτι τους) "ενεργοποιείται" μία φορά.. Οπότε απέκλεισα την πιθανότητα να φταίει η "μεταχειρισμένη αγορά".. Σωστά;; )
^ Oντως, δεν εχει υπαρχει online pass.
Προσωπικα, βεβαια εχω να παιξω 4 μηνες, δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα με το online, ουδεποτε.
M' ενα γρηγορο search βρηκα αυτο http://community.eu.playstation.com/...d/td-p/9890618 , που μαλιστα εχει ανεβει απο Ελληνα που εχει την Greek Version.
Τσεκαρε και το support http://gr.playstation.com/ps3/support/ . :)
δοκιμασε ενσυρματα (με καλωδιο) και πες μας τι εγινε...Επισης απο το network settings δες ποσο σημα φτανει απο το μοντεμ σου...
Ρε παιδια. Παιζει να βγει ποτε buzz quiz με ταινιες; ΜΟΝΟ με ταινιες.
Εχω την εντυπωση οτι η sony δεν την βλεπει αυτη την εκδοχη buzz με τιποτα. Περιεργο. Εχω την εντυπωση οτι στο 2 υπηρχε.
Mega fail
Στο internet γενικώς, ψάχτηκα.. υπάρχουν άπειρες αναφορές για αυτό το πρόβλημα, καμία όμως λύση... ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα..
θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω αυτό, αν και λίγο πακέτο.. γιατί θέλω καμιά 30αριά μέτρα καλώδιο ethernet... και τι, να πάω να πάρω τόσο καλώδιο μόνο και μόνο για να δοκμιμάσω το buzz;; θα δω.. υπάρχει λες περίπτωση να φταίει το ασύρματο, ε;; Από σήμα πάντως είναι κομπλέ, νομίζω. Σταθερά είναι πάνω από 70%.
^Προσωπικα επεζα κανονικα με wireless + το σημα μου καπου στο 40%. Κανενα προβλημα, απολυτως.
Αυριο μου ερχεται και εμενα το παιχνιδακι.
Εχω μια απορια:
Υπαρχει τροπος να του περασω δικα μου quiz μεσα, η απο το ιντερνετ οτι βρω; Με ποιον τροπο;
Κατι ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα.
Ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μονο αυτα που φτιαχνεις εσυ απο εδω:
http://www.mybuzzquiz.com/actions/LanguageSelect.do
και οσα εχουν φτιαξει φιλοι που εχεις στη λιστα σου.
^^Δεν ειναι στα ελληνικα ε;;
Οταν λες σπο τη λιστα μου;;
Ευχαριστω
Οχι υποστηριζει μονο αγγλικη γλωσσα.
Μπορεις ομως αν θελεις να γραψεις με greeklish.
Απο τη λιστα φιλων σου που εχεις στο psn.
^^Ευχαριστω για τη βοηθεια!
Παίδες καλησπέρα,
αντιμετωπίζω ένα ξαφνικό πρόβλημα με το παιχνίδι, μετά από καιρό που αποφάσισα να το παίξω δεν έχω καθόλου ήχο ΜΟΝΟ στους in game διαλόγους/παρουσιάσεις/σχόλια/ερωτήσεις κτλ αντίθετα τα εφέ και η μουσική ακούγονται κανονικά.
Το δισκάκι είναι σε άριστη κατάσταση...
Το PS3 - αν και γριά (60άρι)- είναι επίσης άριστο και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα...
Το πρόβλημα υπάρχει και στις άλλες διαθέσιμες γλώσσες...
Κάθε βοήθεια/γνώμη ευπρόσδεκτη !!!
Ευχαριστώ.
Αν και δεν το εχω το παιχνιδακι, στη θεση σου θα δοκιμαζα να σβησω ολα τα data του παχνιδιου και να το ξανακανω install.Και τα saves εαν γινοταν θα τα εκανα ενα backup και θα τα εσβηνα.Και θα ξεκινουσα με καινουριο save να δω εαν ξανακανει τα ιδια.
Λάθος μου που δεν το έγραψα, ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα (data & updates) , αλλά δεν...
Επίσης δοκίμασα κάθε δυνατή σύνδεση, έξοδο ήχου και καλώδιο...
To PS3 έχει το τελευταίο firmware...
Όπως και το game...
Δοκιμασε το αν μπορεις σε ενα αλλο Ps3 να δεις τι θα καμνει εκει...
hello to everybody !!!!:osfp:
Μια απορία κι από μένα:
Όταν παίζω online με κάποιο φίλο μου μπορώ να επιλέξω παιχνίδι?Γιατί με βγάζει αυτόματα σε ένα που είναι σχετικά σύντομο