σκουπιζοντας τα δακρυα χαρας απο τα ματια μου λεω μονο
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΡΕ!!
Printable View
Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και έπρεπε να πάρετε και τη νίκη μιας και δεν χάνεται το γκολ που ακυρώθηκε
Aν δεν έκανε πάλι το θαύμα του ο Χασογκολγκίδης θα μιλάγατε και για νίκη εκεί μέσα αλλά και πάλι μπράβο.
εγω ειμαι ολυμπιακος...αλλα δινω χιλια συγχαρητηρια στον παοκ
Μπράβο στον Πάοκ!!!
Μπράβο μωρή ΜΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
Μπραβο και στον ΠΑΟΚ!Αν και δεν ειδα το παιχνιδι,ειναι ενα πολυ καλο αποτελεσμα.
αυτο το thread κλασμενο μου φαίνεται .........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ και γινηκεν η ωρα για τον συμπολίτη
ΠΑΟΚΑΡΑ μόνο εσύ. :D
Otan sou dinetai h eukairia na teleiwseis ena paixnidi k den to kaneis tote h mpala TIMWREI.....Xarakthristiko paradeigma *PAOK-Clube Brugge 1-1
ΠΑΟΚΑΡΑ!
Μπραβο ρε Σαλπιγγίδη ψυχάρα!
Μπράβο και στον ΠΑΟΚ, καλή τύχη στους άλλους αύριο!
Παρότι γαύρος οφείλω να πω μπράβο στον ΠΑΟΚ.
Μακάρι να έχει ευνοϊκή κλήρωση.
Γνωρίζει κανείς πιθανούς αντιπάλους?
Λίγο έβαλα να το δω μέσω stream και μόλις το έβαλα σκόραρε ο σαλπιγγίδης.Μετά το έκλεισα μιας γιατί δεν υπήρχε περίπτωση οι άλλοι να το ανατρέψουν
contra.grQuote:
Μια εκκρεμότητα έχει απομείνει προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ αλλά και των ΑΕΚ και Άρη εφόσον προκριθούν, στη φάση των “32” του Europa League.
http://www.contra.gr/images/m/logo_europalea_m.jpg
Συγκεκριμένα, τους 16 ισχυρούς (12 πρωτοπόροι + οι 4 με την καλύτερη βαθμολογία στην UEFA από τους 3ους του Champions League) της κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (14:00) στη Νιόν της Ελβετίας, αποτελούν οι:
Σπάρτακ Μόσχας, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
Μπράγκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Πόρτο (Πορτογαλία)
Άγιαξ, Τβέντε, Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη (Γερμανία)
Βιγιαρεάλ (Ισπανία)
Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
και μία εκ των Μάντσεστερ Σίτι ή Λεχ Πόζναν (όποια πάρει την πρώτη θέση στον Α' όμιλο).
Από αυτούς, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με τη Βιγιαρεάλ που συνυπήρχαν στον ίδιο όμιλο, ενώ αντίστοιχα η ΑΕΚ και ο Άρης αν περάσουν, δεν θα μπορούν να παίξουν με τις Ζενίτ και Λεβερκούζεν αντίστοιχα.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=creN-4688xI"]YouTube - Dinamo-Paok 0-1[/ame]
EXW TRELA MES STO MYALO....
Ελπίζω να του κόψει του Χάβου και να βάλει την δεύτερη ομάδα με το σκουλήκι.
Ποτέ δεν θα μας ξαναδωθεί τέτοια ευκαιρία να πάμε αδιάφοροι στο Χαριλάου
και από την άλλη θα προφυλάξει την ομάδα από κούραση και κυρίως από κάρτες
για τον επαναληπτικό κυπέλλου στην Τούμπα με τον γαύρο.
Άσε τα δεύτερα γιατί αν φας καμιά τεσσάρα από τον "συμπολίτη" σου θα σε πονέσει πάρα πολύ.........έτσι κι αλλιώς τον επαναληπτικό χαμένο τον έχετε.:osfp:
Ρε συ Νίκο κρίμα είναι ο Αρούλης, είναι στην 10 θέση, μόλις 5 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και έχει πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις προσεχείς 5 αγωνιστικές.
Είναι πραγματικά κρίμα να πέφτουν ιστορικές και λαοφιλέστατες ομάδες όπως ο Αρης (και ο Ηρακλής βεβαίως).
Οσο για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, δεν την φοβάμαι την ομάδα στα δύσκολα,
η ομάδα είναι φτιαγμένη από μέταλλο,
αποκλείσαμε Φενερμπαχτσε με 10πλάσιο μπάτζετ,
με τον Αγιαξ που συνεχίζει στους 32 του europa league αποκλειστήκαμε χωρίς να χάσουμε,
κερδίσαμε Βιγιαρεάλ που είναι ομάδα που παίζει στα ίσα την Μπαρτσελόνα
και πήραμε διπλό μέσα στο Ζάγκρεμπ σε ένα αγώνα δίχως αύριο για τους Κροάτες
και μάλιστα με -6 βαθμούς.
Το ότι θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα κεκλεισμένων των θυρών δυσκολεύει βέβαια λίγο τα πράγματα...
Nαι πες μου ότι τους λυπάστε κιόλας και θέλετε να τους χαρίσετε βαθμούς :a050:.....βέβαια με την επίθεση που έχουν φέτος και τα τρίτα να κατεβάσετε πάλι θα δυσκολευτούν.
Το ματς κυπέλλου αν γίνει χωρίς κόσμο θα είναι καλά για εμάς αλλιώς η μαλαματίνα θα πέφτει με τα καφάσια πάλι.:c026: