eksairetikos paixths o romell!apsogh synenohsh.eklpliktika paixnidia!
yg:proteinw na epanelthei kai o manos!
Printable View
Λαμβάνοντας υπόψιν την παρέναιση του φίλου bilias13 και σύμφωνα με την σωστή απόφαση του rommel να ολοκληρώσει τους αγώνες του, για να μήν κρεμάσει τα υπόλοιπα παιδιά, θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να πράξω το ίδιο, για τον ίδιο ακριβώς λόγο - εάν βέβαια αυτό είναι εφικτό και αποδεκτό! Ο ProEvo ως διοργανωτής και όλα τα υπόλοιπα παιδιά, δεν μου φταίτε σε τίποτα...
Και πάλι ζητάω ταπεινά συγγνώμη από όλους για την αναστάτωση που προκάλεσα!
Εντάξει και ένα ματς έληξε 2-11 με επίτηδες αυτογκόλ.Ούτε αυτό είναι δίκαιο για μένα.Αν και το παιδί το νίκησα 2 φορές δεν νομίζω ότι το ματς είναι δίκαιο για τους άλλους και θα πρότεινα να επαναληφτεί ή να μη μετρήσει......
Αυτα να τα πεις στο παιδι που ελεγε οτι εχει μονο αυτος λαγκ.Ενω στην αρχη τον ειπα εγω οτι ηταν χαλια η συνδεση και τον ρωτησα αν θα το παιξουμε.Και με ειχε στο παιχνιδι ενα 20 λεπτο μονο και μονο να βαζει αυτογκολ:mad:
Ενα μπραβο στους mano k rommel που αποφασισαν να συνεχισουν:1appl:
georgiosdam-bouzk77
Villareal-Everton
3-1
bouzk77-georgiosdam
Everton-Villareal
3-2
* αν και είχε lag τα ματσάκια ήταν πολύ καλά.
Καλή συνέχεια georgiosdam
Για να λάβω μέρος τι πρέπει να κάνω...? Μετά πως δουλεύει το σύστημα.. Έχουμε schedule ή όλοι με όλους...?
Manos_GR - georgiosdam
Benfica - Villareal
1 - 1
georgiosdam - Manos_GR
Villareal - Benfica
1 - 0
kali synexeia georgiosdam
Manos_GR - zoom8
Benfica - Lazio
0 - 3
zoom8 - Manos_GR
Lazio - Benfica
0 - 0
kali synexeia file zoom8
σύμφωνα με αυτό όλοι που δεν έχουν παίξει μαζί μου θα πάρουν βαθμούς κ όση έχουν παίξει θα κρατήσουν τους βαθμούς. Επίσης η ιστορίες καλύτερα να μην λέγονται μόνο από την μία πλευρά γιατί αποσυντονίζουν τους υπόλοιπους.Quote:
Originally Posted by Rules
Όποιος θέλει μπορεί να πει όταν τον νίκησα άμα τον νίκησα με lag ώστε να πάρει αυτός τους βαθμούς της νίκης
Αυτά λοιπόν γιατί άρχισε να καταντάει γελοίο!
Εγώ πάντως στα 2 ματς μαζί σου δεν είχα πρόβλημα και ας νίκησα.Αν υπήρχε θα το έγραφα
msnes7-grvagelis (osfp-aek)
2-2
καλό ματσάκι με πολλές ευκαρίες
μάλλον δίκαιο σκορ
sirios(psv) - bilias13(fiorentina) 3 - 5
bilias13(fiorentina) - sirios(psv) 3 - 1
wraia paixnidia!kalh synexeia sirio!!
Rommel-grvagelis
3-1
grvagelis-Rommel
1-5
sirios-grvagelis
5-2
ena kalo paignidi kai apo ths duo omades.to apotelesma pistevw den htan toso dikaio, h aek tha mporouse ne exei valei kai allo goal.kalh sunexeia grvagelh
teleutaio mou paignidi gia auto to protathlima!
touristas-muku
aston villa-sampdoria
3-2
dio fores proigithike i sampdoria alla telika i aston villa arpakse ti niki sto 90
kali sinexeia muku
Donald - Emmanouil
Wigan - Torino
7 -1
Emmanouil - Donald
Torino - Wigan
1 - 6
Muku - Donald
Sampdroia - Wigan
4 - 3
Δεν υπάρχουν αυτά τα παιχίδια, 4 στα 4 ο αντίπαλος. ΑΑΑ έχασε κ μία ευκαιρία στο 90. Γουάου. Χαμμένο πέναλτυ,δοκάρι σε κενή εστία,3 τετ α τετ. Λεπτομέρειες.
Donald - Muku
Wigan - Sampdoria
3 - 2
Συγκλονιστικό παιχνίδι. Καλή συνέχεια Muku.
tasioskis - ProEvo
Fenerbahce - Ajax
0 - 3
Καλή συνέχεια Τάσο!