Οχι άλλο το ένα, άλλο το άλλο, βέβαια αν ο φίλος σου αλλάξει κ πάρει Ps5 δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε share γιατί θα είσαι με άλλον.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Οχι άλλο το ένα, άλλο το άλλο, βέβαια αν ο φίλος σου αλλάξει κ πάρει Ps5 δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε να έχετε share γιατί θα είσαι με άλλον.
Έχω μπερδευτεί πολύ. Αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει.
Είναι χρόνια που έχει η αδερφή μου κονσόλα και φυσικά δικό της account. Τί βήματα πρέπει να κάνουμε για να της δώσω πρόσβαση σε plus και τη βιβλιοθήκη του; Εγώ πλέον δεν ασχολούμαι με ps4. Ανοίγω μόνο από ps5. Υπάρχει τρόπος να γίνει χωρίς να υπάρχει conflict; Θα μπορεί εκείνη να είναι online στο ps4 της κι εγώ στο ps5 μου ταυτόχρονα; Με μπλέκει πολύ η ιστορία primary secondary account κλπ.
Φαντάζομαι ότι ο καθένας σας παίζει στον δικό του λογαριασμό. Εφόσον εσύ έχεις 5 και η αδερφή σου 4, εννοείται ότι μπορείτε να είστε και οι δύο ονλαιν ταυτόχρονα όσο δεν μπαίνετε να παίξετε στον ίδιο λογαριασμό. Εσύ στο 5 σου θα μπεις από τον λογαριασμό της για να το κάνεις πραιμαρι σε σένα και να μπορείς να παίζεις δικά της παιχνίδια στον δικό σου λογαριασμό . Αντιστοίχως η αδερφή σου θα μπει από τον λογαριασμό σου στο 4 της να τον ενεργοποίησει σαν πραιμαρι στη δική της κονσόλα. Έτσι ο καθένας μπορεί να παίζει στον δικό του λογαριασμό αλλά και στη δική του κονσόλα παιχνίδια και από τους δύο λογαριασμούς. Αυτό που δε γίνεται να κάνετε, είναι να παίζετε ταυτόχρονα ονλαιν παιχνίδι στον ίδιο λογαριασμό είτε από 4-5 είτε από 5-5. Ελπίζω να στο έλυσα και να μη σε μπέρδεψα παραπάνω..!
Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι υποχρεωτικό, εκτός αν θες τα παιχνίδια της.
Επίσης το primary activation slot είναι ξεχωριστό για κάθε κονσόλα/γενιά (2 για PS3, 3 για PS Vita, 1 για PS4, 1 για PS5).
Σας έχω πρήξει αλλά δεν είμαστε στο ίδιο σπίτι, για να την βοηθήσω και προσπαθούμε με βιντεοκλήση.
Έκανε deactivate την κονσόλα της από τον δικό της λογαριασμό και activate σαν primary με τον δικό μου. Όμως όταν μπαίνει στον δικό της λογαριασμό δεν έχει το σήμα του plus. Τί πήγε λάθος;
Θα μπορεί να κατεβάζει από εσένα να παίξει τα παιχνίδια του πλας, αλλα δε θα έχει πλας! Αυτό το έχεις εσύ και είναι συνδεδεμένο μόνο με τον λογαριασμό σου. Αν θέλει να έχει ονλαιν, θα πρέπει να βάλει και στο λογαριασμό της πλας..!
Άρα κατεβάζει από μένα τα παιχνίδια μου και μπορεί να τα παίξει στον δικό της λογαριασμό μετά. Τη στιγμή όμως που είναι μέσα με τον δικό μου λογαριασμό δεν μπορώ να είμαι κι εγώ. Λογικά θα με μπλοκάρει. Έτσι δεν είναι; Ή εφόσον θα είμαι στο ps5 δεν θα υπάρχει θέμα;
Το πιο πιθανό είναι ότι όποιος μπει δεύτερος στον ίδιο λογαριασμό, θα πετάξει τον άλλο. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να παίζει ο ένας οφλαιν και ο άλλος συνδεδεμένος ονλαιν εφόσον μιλάμε για να παίζετε ταυτόχρονα στον ίδιο λογαριασμό.
Δεν είμαι 100% σίγουρος σε αυτό, αλλά μπορώ λίγο πιο αργά να το τεσταρω αν θες και να σου πω με σιγουριά ! ( Το αν ενώ μπεις και είναι κάποιος άλλος μέσα, τον πετάς η όχι )
Όχι. Δεν κατάλαβες. Δεν θέλουμε να παίζουμε στον ίδιο λογαριασμό. Εκείνη για να κατεβάσει το παιχνίδι δεν πρέπει να μπει από τον δικό μου; Τη στιγμή που κατεβάζει λοιπόν εγώ δεν μπορώ να είμαι online. Σωστά;
Από εκεί και πέρα όταν το κατεβάσει γυρνάει στον δικό της λογαριασμό κι είναι οκ για να παίξει ή έχω καταλάβει λάθος;
Α οκ . Εκεί δεν υπάρχει θέμα! Όσες φορές ήμουν στο 5 , έμπαινε φίλος να κατεβάσει από μένα και από 4 και από 5 και δε με πέταξε ποτέ.
Και δε χρειάζεται καν να είναι στον δικό σου όσο κατεβάζει. Πατάει και αλλάζει. Το βάζει και ρεστ.
Φυσικά ναι. Εφόσον στην κονσόλα της ο λογαριασμός σου είναι πραιμαρι, μπορεί να παίξει ότι παιχνίδι έχεις διαθέσιμο είτε από πλας είτε αγορασμένο. Αυτό που δε γίνεται είναι να παίζει ονλαιν γιατί ο λογαριασμός της δεν εχει πλας. Αν βάλει πλας, θα μπορεί να παίζει και η ίδια ονλαιν
Μια διόρθωση έστω και καθυστερημένα. Δεν χρειάζεται να βάλει psplus για να παίξει online. Αρκεί ένα primary account ( όποιο και να είναι ) να έχει συνδρομή plus στην κονσόλα και δίνει psplus και δυνατότητα online gaming σε όλα τα secondary account.
Αφού λοιπόν θα το δοκιμάσετε να σου εξηγήσω τα εξής πάντα μιλώντας για ps4:
Το δικό σου account θα γίνει primary στη κονσόλα της αδερφής σου.
Της αδερφής σου το account θα πρέπει να γίνει secondary στη κονσόλα της.
Αν δε σου βγάζει επιλογή για να το κάνεις secondary (δε θυμάμαι είναι η αλήθεια) και δεν θες να ψαχνεσαι κάνε της αδερφής σου το account primary στη δική σου κονσόλα και είσαι εντάξει. Αυτομάτως θα γίνει secondary στη δική της. Προφανώς ισχύει και το αντίστροφο. Μόλις δηλαδή γίνει το δικό σου account primary σε κάποια άλλη κονσόλα (εν προκειμένω στης αδερφής σου), στη δική σου θα γίνει αυτόματα secondary.
Αφού εσύ έχεις psplus η αδερφή σου μπορεί: 1)Να παίξει ότι παιχνίδι έχεις στο δικό σου library καθώς και ότι προσθέσεις είτε ως ψηφιακή αγορά, είτε ως μηνιαίο παιχνίδι του plus.
2)Να παίξει ότι παιχνίδι έχει στο δικό της library ακόμα και τα παιχνίδια που είχε πάρει από το psplus στο παρελθόν.
3)Να παίξει online
Το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι να προσθέσει στη λίστα της τα μηνιαία παιχνίδια του plus καθώς και να επωφεληθεί από τυχόν εκπτώσεις που αφορούν συνδρομητές της υπηρεσίας.
Εσύ στη δική σου κονσόλα, υπό τη συνθήκη που μονάχα ένας από τους δύο έχει plus στο sharing, μπορείς να παίξεις ΜΟΝΟ τα παιχνίδια που έχει το δικό σου library.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Προσπάθησα να γίνω όσο πιο περιγραφικός μπορούσα.
Από το πρώτο ποστ του νήματος:
"Πιο αναλυτικά, αν υποθέσουμε ότι έχεις έναν αδερφό κι έχετε δύο PS4 και μένετε σε διαφορετικά σπίτια, βάζεις την κονσόλα του primary στο προφίλ σου και τη δική σου κονσόλα primary στο προφίλ του. Αν εσύ έχεις Plus, αυτό πιάνει ομπρέλα και το δικό του προφίλ και όλα τα υπόλοιπα στην κονσόλα του. Στη δική σου μετράει μόνο για σένα. Ο,τι παιχνίδι αγοράσεις στο προφίλ σου το παίζει κι αυτός αφού μπει και το κατεβάσει με το δικό σου προφίλ στην κονσόλα του (συμπεριλαμβάνονται τα Plus games) κι αντίστροφα. Για να παίξεις εσύ τα παιχνίδια σου στην κονσόλα σου πρέπει να είσαι online (κάνει περιοδικά license verifications) κι αντίστροφα, οπότε θέτετε έτσι ένα άτυπο always online DRM στον εαυτό σας, αλλά είναι κατ' επιλογή κι αναστρέψιμο, κι ο καθένας υπολογίζει συν/πλην στη φάση.
Τα παιχνίδια μπορούν να παιχτούν κι από τους δύο (και τα άλλα προφίλ στην εκάστοτε primary) κι ας είναι και οι δύο online σε διαφορετικές κονσόλες. Παράδειγμα: έχει αγοράσει ο αδερφός σου στο προφίλ του το Fifa. Στη δική του non-primary το παίζει μόνο αυτός όσο είναι online, εσύ στη δική σου (δική του primary) το παίζεις (εσύ κι οποιοδήποτε άλλο προφίλ) κανονικά και offline, αν θες, και μπορείτε να παίξετε και μεταξύ σας multi."
Το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι για το secondary και primary account. Αν δηλαδή το δικό σου account που έχει συνδρομή plus, ως primary σε μια κονσόλα, "αγκαλιάζει" ότι account υπάρχει στη συγκεκριμένη κονσόλα ανεξαρτήτως primary ή secondary.
Έχει βάλει στη δική της κονσόλα primary τον δικό μου λογαριασμό. Τώρα αν στον δικό της υπάρχει επιλογή για secondary δεν θυμάμαι ούτε εγώ.
Εγώ στη δική μου δεν έχω βάλει τον δικό της. Ούτε με νοιάζει να τον βάλω κιόλας.
Πάντως στον δικό της λογαριασμό δεν φαίνεται οταυρός του plus. Γι αυτό είπα θα δοκιμάσουμε.