pola 6/10 7/10 metrio prominiete
Printable View
pola 6/10 7/10 metrio prominiete
Αφού κοιτάς κριτικές που είναι 100% πληρωμενες
μακαρι γιατι εχω παραγγειλει
Λίγες εντυπώσεις so far.
Το παιχνιδι τρέχει τραγικά σταθερά (δε το περίμενα). Ο σερβερ πάει ρολόι και δεν υπάρχουν αυτά τα άκυρα που υπάρχουν στο 4.
Σαν gameplay είναι το ίδιο με την beta και έχουν βελτιωθεί τα γραφικά.
Βέβαια είναι ακόμα αρχή και οι περισσότεροι ( μαζί και εγώ) δεν έχουν προσαρμοστεί αρκετά
18 level πήγα.
Αυτά τα λίγα από μένα..
Aρχισε από χθες και επίσημα το κυνήγι για να βρεθούν τα easter eggs στο BFH.
Ας θυμηθούμε τα καλύτερα του BF4,
με διαφορά καλύτερο αυτό με τον megalodon που βρίσκεται δικαιωματικά στο νούμερο ένα,
επίσης πολύ καλό είναι και το νούμερο 3, εντυπωσιακό πραγματικά,
είναι τόσο μεγάλη η έκρηξη που γίνεται αντιληπτή σε όποιο σημείο της πίστας και αν βρίσκεσαι.
https://www.youtube.com/watch?v=rss6_7iBMpY
Και μερικά από το BF3 όπως το κράνος του Isaac (Dead Space), το είχαν στο πρόγραμμα η Visceral να ξεκινήσει να φτιάχνει BF games,
τα παπούτσια και τα τσαντάκια της Faith (Μirror's Edge) και διάφορα άλλα από δεινόσαυρους μέχρι προηγούμενα παιχνίδια της DICE.
https://www.youtube.com/watch?v=5cVCMXcwXYQ
Το megalodon ποτέ δεν το είχα δει,αλλά ούτε τα κουτακια στο final.
Πιστεύω στο bfh να βρω τίποτα χαχαχα.
@odytsak τα public ποτε θα στο φέρουν γιατί στο site λέει 20/3.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην Ευρώπη κυκλοφορεί 19/3,
20/3 είναι για Αγγλία αλλά δεν ξέρω γιατί όλα τα ελληνικά καταστήματα λένε για 20/3.
Οπότε παρασκευή θα το πάρω και εγω μια χαρά είμαι το Σάββατο βραδυ οπότε την παρασκευή το βράδυ θα το ξενυχτισω λιγο :D
Καλημερα σε ολους :)
Μεσα στο playstore λεει για την bundle έκδοση pre-order .....
εχει καμια διαφορα αν το παρεις σημερα με την pre-order με το να το παρεις αυριο με το release date ? αλλαζει η τιμη η περνεις κατι εξτρα ?
Κάτι εχει σαν δώρο.
Αρα η τιμη δεν θα αλλαξει αυριο απλα κατι θα παρεις σαν δωρο αν κανεις pre-order .
Αμα ξεραμε και τι ειναι καλα θα ηταν :P αν ειναι να μου δωσει καμια καραμπινα σε ροζ χρωμα οπως ειδα σε κατι video καλητερα να μου λειπει :P :P
Δεν χρειαζεται να εχεις οπλα για να τερματισεις το Campaign. Απλα δειχνεις το σημα σου και ολοι κανουν τουμπεκι... LOL
https://www.youtube.com/watch?v=se1Xho_p5dU
Βλέπω πως υπάρχουν 3 εκδόσεις του παιχνιδιού. Ποια αξίζει για αγορά ρε παιδιά; Αν θες και τα expansion αργότερα συμφέρει και καλα η πανάκριβη έκδοση από το store;
νομιζω οτι εχει λιγα maps η μου φαινεται?
Καλημερα μια απορία γιατι μου λεει οτι ειναι 47gb και μου κατεβαζει 6?
το ιδιο μου εκανε και με την λαρα μου ελεγε 22 και κατεβαζε 4,6 ?????? κατεβαζει μετα τα υπολειπα ?
Ναι τα έχουμε ξαναπεί, κατεβάζει στο παρασκήνιο το υπόλοιπο αλλά δεν σε αφηνει να παιξεις ολόκληρο το παιχνίδι.
Δεν εχουν βαλει οπλα για να τα βγαλουν μεσω DLC. Φρεσκο χρημα στις τσεπες τους...