Καλησπέρες!! :)
Ενημερώθηκαν πλήρως τα πρώτα ποστ!!
Onboard lap, καλεντάρι, αποτελέσματα, στιγμιότυπα, βαθμολογίες, στατιστικά.
Enjoy..
:ranger:
Printable View
Καλησπέρες!! :)
Ενημερώθηκαν πλήρως τα πρώτα ποστ!!
Onboard lap, καλεντάρι, αποτελέσματα, στιγμιότυπα, βαθμολογίες, στατιστικά.
Enjoy..
:ranger:
omada pame gera!! tha tous tsimpisoume olous!! proti proponisi 1,49,55 (as elpisoume na min ton dei ton xrono o stratos) hahahahaha
Θα κατεβάσω μυστικό όπλο
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σας ....για αφιερώστε μερικά λεπτά να δείτε :a038-1:και να απολαυσετε τους πίνακες με της βαθμολογίες , στατιστικά και στιγμιότυπα .....μπράβο Νίκο ! ......μπράβο και στα παιδιά για τα πολύ ωραία (LOGO) τον ομάδων τους ....................πολύ καλός ο χρόνος σου Μανώλη (ReDWeeD) ....εγώ δεν έχω κατέβει κάτω από το (1.50,400) ακόμα :bike:
Κι εγω προλαβα και εκανα 4-5 γυρους χτες, 1:51! Θα ειναι πολυ ωραιος αγωνας! Απ τους καλυτερους του πρωταθληματος!
Καλημέρα σας κύριοι. Φοβερή δουλειά Νίκο, μπράβο σου.
Καλημέρα κύριοι. Τσικνοπέμπτη σήμερα οπότε δεν έχει προπόνηση.
Φωτιά στα μαγκάλια, λέμε!
Ετσι! Σημερα τσικνιζουμε γαυρο!!!
Εγώ πάλι, πολύ που σκοτίστηκα για το γαύρο... κάτι μπριΤζόλες έλιωσα... :a050:
Αλλά από σήμερα δίαιτα... γιατί θα είμαστε πιο βαρείς μέσα στο gtr... :blink:
Ξεκινάει η προπόνηση, αγνοώντας βέβαια τους χρόνους που γράφτηκαν από κάτι έντομα... πάμε για χουλιγκανισμούς... :k020:
ΥΓ: Μανώλη πολύ καλές οι φωτογραφίες/στιγμιότυπα... :bravo-009: Έχεις πιάσει στιγμές κορυφαίες!!
bravo paidia apla den exw logia gia tous pinakes tou nikou kai ta stigmiotipa tou manoli einai TELIA!!!!
na mou pite ti wra tha exete proponisi na sas tsimpiso ta lastixa hahahahahhaha
Καλησπερα.
Ενημερωθηκε το 1ο ποστ.
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ αργά, στην πίστα της Suzuka στην Ιαπωνία....
Άτομα με φόρμες και κράνη που ανήκουν στο χώρο του χουλιγκανισμού, έκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο της πίστας και έδειξαν από την αρχή άγριες διαθέσεις, ενώ πραγματοποίησαν μαζικές επιθέσεις προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν όσους παρευρισκόντουσαν εκεί...
Στην αρχή κατάφερναν το σκοπό τους, αλλά γρήγορα η ένταση κλιμακώθηκε, καθώς ομάδες ατόμων, επίσης με φόρμες και κράνη, που ήδη βρίσκονταν εντός πίστας προσπάθησαν να απαντήσουν στις προκλήσεις των χούλιγκανς, εξαπολύοντας με τη σειρά τους αντεπιθέσεις από τις οποίες αρκετές βρήκαν μάλιστα στόχο, καταφέρνοντας να εξισορροπήσουν κάπως την κατάσταση...
Εκατέρωθεν οι πλευρές δήλωσαν πως τίποτα δε θα μείνει αναπάντητο...
:pop2:
In response to hooliganism
We keep building up resistance barriers... gavros speaking! :P
Θρυλική πίστα η suzuka...
Ζόρικη...
Spoiler!
Το γυρολόγιο το έχουμε.. :drive:
τη σταθερότητα την ψάχνουμε.. :a014gth:
Το καλό αποτέλεσμα το ευχόμαστε.. :priest:
Τη διασκέδαση τη χρειαζόμαστε... χωρίς εικονίδιο...
Kαλημερα σε ολους! Δυσκολη πιστα . Σε πεταει εκτος πιστας με το παραμικρο λαθος σε σημεια που δεν το περιμενεις και μετα είναι μαρτυριο μεχρι να ξαναμπεις. Οποτε θα το παω συντηρητικα και βλέπουμε! Tα εχω κανει μπαχαλο και με το set up!!!
Από χρονο εχω φτασει μεχρι το 1:50. 5xx ,αλλα μεσα στον αγωνα πιο πιθανο εινα να γυριζω κοντα στο 1:54.xxx.
Καλη επιτυχια σε ολους αυριο και ψυχραμια , ότι και αν συμβει. Ιt's just a game!!!
Καλημέρα!!
Ημέρα αγώνα σήμερα... :drive:
Καλό κι απροβλημάτιστο αγώνα σε όλους!