Και προπληρωμένη Visa κάνει
Sent from my XT910 using Tapatalk
Printable View
Τι έγινε και δεν κάνει Sign In.. Πάλι down το psn
Πολλοί συμφορουμίτες είναι μέσα, άλλοι GT6 στο PS3, άλλοι στο Vita κι άλλοι παίζουν τα κλασικά first person shooter στο PS4.
Ναι μπήκε μόλις
Τα εχει παιξει τελειως σημερα... :(
Psn is currently busy μου λεει εμένα πάντως τώρα
Μήπως ήταν κάτι παροδικό, προσωρινό με μικρή διάρκεια που παρουσιάστηκε σε λίγους μία συγκεκριμένη ώρα και στιγμή?
Με όλες τις κονσόλες μου μπήκα σήμερα και δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα,
ταυτόχρονα έπαιζα Soul Sacrifice στο Vita, GT6 στο PS3 και Resogun στο PS4.
Σε όλες ήμουν sign-in, έκανα party chat στο PS4 και στο PS3 αντάλλαξα τις γνωστές κοινότυπες και τετριμμένες ευχές. :P
edit: τώρα είδα το post σου Πόλυ, είμαι κανονικά sign-in και μέσα έχει πολύ κόσμο από συμφορουμίτες στην friendlist μου.
edit2: στο store μόνο δεν μπαίνει αλλά αφού το γράφουν οι άνθρωποι ότι κάνουν συντήρηση.
Επίσης μου πετούσε ένα error στο nba όταν πήγαινα να παίξω my team online. Επίσης στο connection test στο σημείο που έγραφε psn μου έβγαζε failed.. Καλά σίγουρα παροδικό είναι..
Να ρωτησω κατι παιδες μιας και ειμαι στη φαση αναζητησης ps4:
Ισχυει οτι δεν μπορεις να αναπαραγεις ταινιες ή σειρες απο usb stick?
ισχύει ότι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ μουσικής, ταινίας, βίντεο.......ούτε καν cd μουσικής (ξέρεις.......αυτό του 1980). Και ούτε καν υποστηρίζει DLNA, ώστε να stream-άρεις κάτι από τον υπολογιστή / ταμπλέτα σου, όπως μπορείς να κάνεις με το PS3.
αν πας στις πρώτες σελίδες μια χαρά την έχουμε ξεχέσει την Σονυ για αυτή την σταρχιδοσύνη. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ MEDIA. Nothing. Zilch. Nada. Null.
Κοινώς: Τομπούλογλου! (για να είμαστε και επίκαιροι)
Μην ξεχνάς ότι αν δεν κάνω λάθος ούτε καν φώτογραφίες από εξωτερικές πηγές πια. Τις USB(3) θύρες τις έχει για να φορτίζει τα DS4s άντε και να πάρεις κανένα αντίγραφο ασφαλείας τα saves σου. Κάποια στιγμή με το κράξιμο που έχει φάει, που θα πάει θα βγάλει κανένα firmware που θα κάνει τα αυτονόητα όσον αφορά τα multimedia features του το μηχάνημα.
Δεν τα εχω διαβασει εδω. Εχω μεινει λιγο πισω γι αυτο.
Το διαβασα στο ιντετνετ πριν λιγο και δεν ηθελα να το πιστεψω man και ειπα να ρωτησω μηπως και...
Απλα απιστευτο πραγματικα.
Και γιατι να κανουν κατι τετοιο; Ετοιμαζουν καμια υπηρεσια ενοικιασης ή αγορας ταινιων;
πήγαινε σε παρακαλώ και κάνε το σωστό: να διαβάσεις με υπομονή τι λέμε από την αρχή, γιατί τώρα άθελά σου θα ξεκινήσεις νέο κύκλο δικαιολογημένης γκρίνιας......και δεν προσφέρει τίποτα αυτό, καθώς ακόμα κι εγώ που δεν χαρίζομαι (διάβασε τις σελίδες και θα καταλάβεις, όχι μόνο εδώ αλλά και στο θρεντ περί εντυπώσεων περί PS4)........θεωρώ ανούσιο έναν νέο (φαύλο) κύκλο ranting.
λόγοι επίσημοι υπάρχουν, και μην σχολιάσεις / γελάσεις (καθώς είναι για πολλές φάπες η δήλωση): "ωχ! δεν θεωρήσαμε ότι δίνετε σημασία σε τέτοιες δυνατότητες, και για αυτό δεν μας πέρασε καν από το μυαλό να τις ενσωματώσουμε στο PS4."................ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ και λίγες ώρες μετά (ή 1 μέρα; δεν θυμάμαι) βγήκε ο Yoshida μέσω Twitter και δήλωσε "σας ακούμε και αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις σας. Ετοιμάζουμε την υποστήριξη DLNA και MP3".
(Νεκ, έχεις δίκιο, από το σαλτάρισμά μου σκεπτόμενος και μόνο ότι θα αρχίσουμε πάλι το μη-παραγωγικό κράξιμο, ξέχασα να αναφέρω ότι ΟΥΤΕ φωτογραφίες μπορείς να δεις. Σιχτήρι με τη Σονυ, πάλι τσαντίστηκα.)
ΥΓ: Εχτές και σήμερα το PS4 PSN παίζει το πουλί του ΑΓΡΙΩΣ. Τόσο Ελλάδα, όσο και Αγγλία, όσο και Αμερική, όσο και Japan (έχω 4 account για όλες τις ηπείρους). Η Σονυ δηλώνει ότι "κάποιοι χρήστες έχουν πρόβλημα με το PS4 PSN, το εξετάζουμε". Βρε άντε γαμηθείτε άσχετοι προγραμματιστές του κώλου. Ξέρετε ότι η Σονυ πληρώνει τα λιγότερα από όλες τις μεγάλες εταιρείες, ενώ έχει και τους λιγότερους προγραμματιστές και γενικότερα υπεύθυνους δικτύων; Και μετά μου αρέσει που κάνει και δηλώσεις του στυλ "το εξετάζουμε". Βρε άει στο διάολο ρε Καραμήτρε, πές τα αυτά στον κόσμο που δεν ξέρει. Διότι όποιος ξέρει πολύ καλά τις πληροφορίες του, δεν τον πείθεις, αφού ξέρει ο φούστης ότι κανείς δεν γουστάρει να εργάζεται για αυτή την εταιρεία (στο εξωτερικό, γιατί στην Σονυ Ελλάς πολλοί θα ήθελαν να εργάζονται ως μεγαλοστελέχη, καθώς τα ΞΥΝΟΥΝ επειδή έχουν το 70% της ελληνικής αγοράς). Ένα υστερόγραφο, πολλές μπηχτές. Καλά είναι για Χριστούγεννα. Το αφήνω εδώ. Να το τυλίξω για το σπίτι ή θέλετε πετσετούλα να το φάτε εδώ στο όρθιο;
Με εχεις στειλει τωρα...θα κατσω με την πρωτη ευκαιρια να τα διαβασω γιατι πλεον εφτασα στο σημειο να μην θελω να αγορασω ps4. Το ps3 που εχω το χρησιμοποιω κατα 60% για ταινιες και λιγοτερο για gaming...τωρα μετα απο αυτο με το ps4...αντε γεια.
Θελω ακομα να παιξω 4-5 παιχνιδια στο ps3 και ελεγα να τα θυσιασω για να αγορασω το 4...αλλα τωρα δε νομιζω...
Ευχαριστω παιδες και χρονια πολλα!!
Δεν έχεις μείνει εσύ πίσω, μία χαρά σύγχρονος είσαι, άλλοι κάνουν βήματα προς τα πίσω.
Και ναι πάει να προωθήσει τα music unlimited και video unlimited, γάτος είσαι, το "κακό" είναι ότι δεν υπάρχουν καν αυτές οι υπηρεσίες διαθέσιμες στην χώρα μας. Οπότε μουσική για εμάς κομμένη. Από βίντεο ό,τι έχεις σε DVD και Blu Ray αλλά να μην είναι 3D έτσι; Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις, πότε προώθησε και ασχολήθηκε η Sony με το 3D για να ασχοληθεί και τώρα.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς.. Ο τύπος παραπάνω θέλει ps4 με 400E για να βλέπει ταινίες;
Το ξέρω είναι ξενερωμα να μην υπάρχει dlna αλλά δεν είναι λόγος αυτός να αγοράσεις κονσόλα