Και μενα εως τωρα δεν εχουν προβλημα αλλα αν φτασαμε σε σημειο να λεμε μετα απο 1,5 μηνα το αν εχει προβλημα η οχι , ειναι κακο σημαδι !!!
Το D3 δεν καταλαβαινε τιποτα. Στα 2 με 3 χρονια στο χαλαρο αντεχουν και μετα απο ΥΠΕΡ -ΛΙΩΣΙΜΟ !
Printable View
Και μενα εως τωρα δεν εχουν προβλημα αλλα αν φτασαμε σε σημειο να λεμε μετα απο 1,5 μηνα το αν εχει προβλημα η οχι , ειναι κακο σημαδι !!!
Το D3 δεν καταλαβαινε τιποτα. Στα 2 με 3 χρονια στο χαλαρο αντεχουν και μετα απο ΥΠΕΡ -ΛΙΩΣΙΜΟ !
The DualShock 4 is unanonimously loved for its amazing feeling and comfort; it’s considered a massive improvement over DualShock 3 on that front, and some even consider it superior to Microsoft’s Xbox 360/One controllers.
However, there are a couple of minor flaws. The first one is about the build quality, which we reported some time ago – the problem isn’t exactly severe, but even my DualShock 4 is already worn after mere weeks of playing, and some of the rubber on the sticks is gone already. The other one is undoubtedly the charge life, which is significantly shorter than its predecessor.
Still, the Internet is crafty and a workaround might have just popped. On Reddit, user scooby609 posted a small guide on how to double the DualShock 4 charge life; apparently, the battery in DS4 (a 3.65V 1000mAh model) can be replaced with aftermarket DS3 batteries. The user pointed to a 3.7V 1800 mAh battery, which cost him under $9 shipped (from Amazon), and he claims that the new battery life is almost double of the original one (14 hours of gameplay versus 8).
Obviously we need more reports to mark this as a safe procedure, but it’s certainly an interesting prospect for those who don’t own a second DualShock 4 and are annoyed by the short charge life.
Μόλις παρέλαβα τα νέα orb thumb grips για τα dualshock4. Άψογη εφαρμογή! Πάρτε τα άφοβα!
Υποθέτω μιλάς για τα παρακάτω:
http://www.amazon.co.uk/ORB-Controll.../dp/B00GH7UA32
Έχει δύο διαφορετικά σετ, ποιο από τα δύο έβαλες και πως σου φάνηκαν; Γράψε από που τα πήρες και πόσο αν θέλεις.
Βλέπω και βιντεάκι που δείχνει την διαφορά τους:
http://www.youtube.com/watch?v=O1cN2EjbsTI
ερωτηση,αν χαλασουν και φυγει το "καουτσουκ" εμεις δεν μπορουμε να τα βαλουμε πανω στο πλαστικο αυτα τα orb πραγματα?
Ναι αυτά είναι. Τα πήρα απο ebay απο εδώ στα 6 ευρω τελικη:
http://www.ebay.com/itm/ORB-Controll...item2a35eb4fa5
Αξιοπιστο το μαγαζι απο Αγγλια, σε 5 ημερες μου ηρθαν.Εβαλα στον αριστερο μοχλο αυτο με τις 4 τελιτσες και στον δεξι αυτο με τις πολλες τελιτσες. Αυτο με τις 4 τελιτσες εχει βαθουλωμα απο μονο του οπου κουμπωνει καλα το δαχτυλο, ενω αυτο με τις πολλες τελιτσες δεν εχει βαθουλωμα. Οποτε εβαλα αυτο με το βαθουλωμα στον αριστερο μοχλο που το κινω πιο πολυ...
Παιζει να υπάρχουν και φθηνότερα;;;;
Σαν ουράνιο τόξο ειναι. Χα χα!
Thnx!!!
Πάντως τα orb από ό,τι βλέπω έχουν εξαντληθεί σε ebay, sites Περιφερειακών και μόνο σε amazon με ψηλές τιμές υπάρχουν... aka stick και τάλιαρο!
Mε τόσο ψηστήρι θα με κάνετε να παραγγείλω καπότες χωρίς να τις χρειάζομαι! :P
Με χρώμα και ραβδώσεις έχει, φωσφοριζέ ή με άρωμα και γεύση έχει; :p :D :D :D
Σύμφωνα με τον Yoshida δεν θα υπάρξει μελλοντικό firmware που θα προσθέτει επιλογή για on/off στη φωτεινή μπάρα του DS4
σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά του δεν καταναλώνει σημαντική ενέργεια της μπαταρίας.
Sony won't offer option to disable PS4 DualShock 4 light bar
στο θεμα του neogaf διαβαζω και αλλα τραγικα, που εμεις δεν ειχαμε ακομα την "τυχη" να ανακαλυψουμε, στο ps3 οπως ξερετε οταν παιζει ενα video και σβησει ο controller (για οικονομια) το video συνεχιζει και παιζει κανονικα, διαβαζω λοιπον οτι στο ps4 οταν βλεπουν κατι στο netflix (δεν ξερω εαν αφορα μονο αυτο η ειναι γενικοτερο το κακο) και σβησει ο controller ,τοτε το video κανει pause.
Ενταξει αυτο ειναι τραγικο.
Αγκαλια με το χειριστηριο στο καναπε λοιπον.
Παντως εμενα με εχει βοηθησει καμια φορα το LED να βρω τις παντοφλες μου τη νυχτα...
Εμενα με βοηθάει να τυφλώνω τα φιλαράκια όταν βαράνε βολές στο NBA! :a050:
Μ@λακια παντως που και απο τo launch ακομα δεν γινετε να απενεργοποιησεις το lightbar .
Οχι οτι με πειραζει ιδιαιτερα , πιο πολυ για την μπαταρια .
Ειδικά όταν στα περισσότερα παιχνίδια είναι ουσιαστικά "διακοσμητικό" και φυσικά δεν έχει νόημα να μου λένε όταν δεν έχω καν κάμερα, ότι ανάβει το μπλε για να βλέπει το σύστημα ή να ξεχωρίζουμε εμείς ποιος παίκτης είναι ο P1 και ποιος ο P2. ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΩ ΡΕΕΕΕ!!!
Εμένα δεν κάνει αντανακλάσεις στην οθόνη που έχω, αλλά για αυτό μόνο και εάν ισχύει 100% ότι διπλασιάζεται η διάρκεια του DS4 τότε νομίζω επιβάλλεται να δοθεί αυτή η δυνατότητα στους χρήστες (και για πολλούς άλλους δευτερεύοντες λόγους φυσικά).
Εν τω μεταξύ στο resogun έχω μπλε χρώμα ενώ στο blacklight δίνει κόκκινο... καλό εεεεεεεεε;;;;;:e040fdd: