Εμένα η UE4 μου φάνηκε σε αρκετά σημεία καλύτερη από το pc
Printable View
Εμένα η UE4 μου φάνηκε σε αρκετά σημεία καλύτερη από το pc
Σε ποιά σημεία; Στο framerate ή στην ποιότητα των γραφικών;
Νομίζω σε κάποια σημεία ήταν πιο "καθαρό" το PS4....
^^ Παντως για τις διαφορες μεταξυ PS4 και PC στο εν λογω ντεμο, dev και προγραμματιστης της UE4 μιλησε στο digital foundry οσον αφορα τις διαφορες και λιγο-πολυ εμεσσως πλην σαφως και πλαγιως, ειπε οτι ακομα εχουν δουλεια για να κανουν στο PS4 και οτι δεν ηταν και με τα τελικα dev kits.
Quote:
Brian Karis, senior graphics programmer at Epic Games adds some more insight in the comments below, explaining some of the more obvious differences - particularly in terms of the very different lighting schemes. At the technical level, the two demos are closer than it seems:"The biggest changes actually came from the merging of two separate cinematics, the original Elemental and the extended Elemental we showed at PS4's launch event. Each had different sun directions and required some compromises to join them. This resulted in some major lighting differences that aren't platform related but were due to it being a joined cinematic. Another effect, in the original you could see the mountains through the door where in the merged one we made the view through the door white since the mountains outside were no longer the same. Same deal with the mountain fly by. The old mountain range doesn't exist in the new one. These changes from the merge make direct comparisons somewhat inaccurate.
"Feature wise most everything is the same, AA resolution, meshes, textures (PS4 has tons of memory), DOF (I assure you both use the same Bokeh DOF, not sure why that one shot has different focal range), motion blur.
"Biggest differences are SVOGI has been replaced with a more efficient GI solution, a slight scale down in the number of particles for some FX, and tessellation is broken on ps4 in the current build which the lava used for displacement. We will fix the tessellation in the future."
Παιδια εμενα παρολο που σαν demo δεν μαρεσει και γενικα δεν ειναι εντυπωσιακο σε σχεση με τα αλλα demos απο SE, KZ shadow fall κλπ κλπ, σαν generation leap μου αρεσει.Αν τα παιχνιδια δειχνουν ετσι στο launch ειμαι απολυτως ικανοποιημενος.Σημαινει οτι θα δουμε πολυ ωραια πραγματα και οχι τοσο κουτσουρεμενη γενια (πολλοι μιλανε για 0,5 gen step κατι με το οποιο δεν συμφωνω καθολου, για πολλους λογους).Παντα μιλαμε για τα multiplatform ετσι? Γιατι οπως θα δουμε (ειμαι σιγουρος δλδ), οταν με το καλο ερθει ο καιρος, τα Uncharted και τα σχετικα, θα εχουμε την πληρη εικονα για το gen leap.
Νομίζω στο ps4 είναι πιο "καθαρό" γιατι δεν υπάρχουν όλα αυτα τα σωματίδια σκόνης στον αέρα, εφέ που εμένα μου άρεσε πολυ στην pc έκδοση και με απογοήτευσε που δεν υπήρχε στο ps4. Το ίδιο και το πολυ ωραίο depth of field εφέ που πάλι δεν είδα στο ps4.
Ελπίζω τα σχόλια του developer που έκανε post ο Valkyrie να είναι ακριβή και να μην λείπουν τα εφέ αυτά απο την engine στο ps4.
Το θα είναι λίγο μειωμένα τα particle effects είναι πολύ λογικό, γιατί απαιτούν και το ανάλογο processing power (floating point operations -> flops).
Και το Uncharted 3 έχει particle effects χάρις στα 6 SPUs (150 Gflops) του Cell, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με το Elemental demo που είναι κομμένο και ραμμένο για GPUs των teraflops.
Polishing/optimization σίγουρα μπορεί να γίνει πάντως όπως είπαν, απλά μην περιμένουμε την ίδια απόδοση με high-end PC.
Στα 60 ευρώ τα παιχνίδια του PS4 (?)
http://www.plaisio.gr/games/playstat...idia-games.htm
Στα 60 ευρώ το Dualshok 4 (?)
http://www.plaisio.gr/games/playstat...Controller.htm
Λογική τιμή το 60άρι και για τα multiplatform και για το DS4 (τόσο είχε και το DS3 στις αρχές), αλλά πιστεύω τα exclusives θα συνεχίζουν να ζητάνε το γνωστό 70άρι.
Βασικά το DS3 ακόμα τόσο έχει, αν ισχύουν οι τιμές (ε για να τις έβγαλαν στο site κάτι παραπάνω θα ξέρουν) είναι αρκετά καλές.
LOL, το ανέβασαν στα €55; Πρέπει να βγάζει τρελά λεφτά η Sony από τα DS3, ειδικά από όσους νευριάζουν εύκολα! :D Μετά από τόσα revisions το κόστος κατασκευής του είναι αστείο.
Πέρυσι το καλοκαίρι είχα πάρει 2 γνήσια DS3 μισοτιμής...
Κοίτα, στα μεγάλα πολυκαταστήματα "παίζει" στα 59 ευρώ, άρα τόσο έχει, όσο το DS4 χεχε. Μερικά καταστήματα μόνο, το έχουν στα 49 και που και που όταν τους τη βαρέσει το βάζουν στα 39 ευρώ να γουστάρουμε λίγο :D
Στην παρουσίαση τον Φεβρουάριο πως το είπαν, "we don't build a box"? Πρέπει να δουν την εικόνα της προπαραγγελίας που έχει το Πλαίσιο.. χαχαχ
Τι μ@λ@κία είναι αυτή; Ζητάνε προκαταβολικά ένα 20άρικο για pre-order και newsletter (που μας το δίνει τσάμπα η Sony)?!
ΥΓ: Μ' αρέσει το "2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας". 1 χρόνο είχε η Sony μέχρι τώρα.
Ναι τα 2 χρόνια μου κάνουν μεγάλη εντύπωση και μένα, δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Ουσιαστικά πάει να παίξει μπάλα πρώτο, σου λέει δώσε μου 20 ευρώ να τα μαθαίνεις όλα γρήγορα γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει κάνει κάποιος άλλος μέχρι στιγμής και τα 20 ευρώ θα στα αφαιρέσω όταν έρθει η κονσόλα. Τώρα μένει να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο, θα το βάλουν στα 19,90... :D
Yπάρχει άραγε άνθρωπος που θα τους σκάσει ένα 20άρικο έτσι στα καλά καθούμενα?
Οι εποχές των παχέων αγελάδων έχουν οριστικά παρέλθει...
Ίσως ελπίζουν ότι θα υπάρξει shortage στην αγορά σε περίπτωση που γίνει global launch... οπότε σου λέει σκάστε το 20άρικο από τώρα και κερδίστε μια θέση μαζί μας.
Οχι, δεν εννοω αυτο. Καταλαβαινω, βεβαια, που αναφερεσαι. Απλα σε καποια σημεια, φαινοταν καθαροτερο στο PS4 ενω δεν ειχε σκονη. Αν δε βαρεθω, θα βρω τα σημεια και θα το γραψω.
Καλα, για τα παιχνιδια λογικο. Normal τιμη. Για το D4 εκει το "εκοβα", με ολα αυτα που εχει επανω. Αισθητηρας, pad, κλπ κλπ.
Παντως guys, ερχεταιιιιι!!!!!!!
Αυτο με τα 2 χρονια ειναι νομος της ΕΕ για καθε ηλεκτρονικη συσκευη. Αμα δειτε πλεον και ολες τις TV το Πλαισιο (φανταζομαι και ολες οι αλλες εταιρειες) της δινει με 2 χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας.
Τη δικη μου TV το 2009 την πηρα με ενα χρονο εγγυηση.
Οποτε θεωρω δεδομενο οτι το PS4 θα ερχετε με 2 χρονια εγγυηση
καλημερα να ρωτησω στο πλαισιο αυτο που λεει για παραγγελια για το ps4 ισχυει η ειναι μουφα αντε να δουμε ποτε θα ρθει και ποσο θα κανει